Connect with us

Politika

ANTONIĆ “POTKAČIO” TRIVIĆEVU! “Jelo popravio bih ti ovo… TI SI ĐAJIĆEV KANDIDAT”

Momčilo Antonić “potkačio” je danas Jelenu Trivić i njen Narodni Front javno napisavši da je Trivić kandidat Vlade Đajića.
– Jelo popravio bih ti ovo: Ti si Đajićev kandidat, Šobot je kandidat SNSD-a, a Stanivuković kandidat dijela PDP-a, napisao je Antonić na svom “X” profilu.


O saradnji Trivićeve i Đajića pisalo se i ranije, a njihov pakt o međusobnom nenapadanju bio je očigledan, dok su zdušno oboje napadali samo i isključivo gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Tako je nedavno portaloid “Povjerljivo” jedan u nizu onih koje finansira direktor UKC-a Vlado Đajić javno stao na stranu Jelene Trivić i time potvrdio postojanje nove političke ljubavi takozvanog Đajićevog fronta.

Opskurni portaloid kreiran finansiran novcem stečenim u nizu sumnjivih nabavki na UKC-u Republike Srpske još tada je dao svesrdnu podršku Jeleni Trivić u sukobu sa bivšom joj strankom – PDP.

Sa druge strane Antonić nikada nije krio istinu pa se tako više puta obrušio na rukovodstvo GrO SNSD Banjaluka i Vladu Đajića.

-Samoproglašeno rukovodstvo GrO SNSD BL koje se ovaj put predstavlja kao Savjet za boračka pitanja sazvalo još jedan ,,konstruktivan” sastanak sa preko 2000 ljudi koji treba da budu statisti u nastavku razbijanja kluba odbornika BL SNSD-a i rasturanja koalicije
To nije politika SNSD-a, rekao je prije par mjeseci Antonić.

On je tada uz napisano objavio i poruke iz grupe u kojima stoji kako Vlado Đajić poziva članove, predsjednike i zamjenike mjesnih odbora na kako kaže hitan sastanak na kojem je prisustvo obavezno, a gdje se Đajić stavlja u ulogu Savjeta za boračka pitanja.

ANTONIĆ O ĐAJIĆU “Samoproglašeno rukovodstvo NASTAVLJA DA RAZBIJA KLUB ODBORNIKA SNSD-a” (FOTO)

 

 

Politika

TRIVIĆ POTVRDILA SIMBIOZU! Đajić i Šobot joj favoriti, reklamirala ih na BN TELEVIZIJI “ZA SVE PARE”

Kad smo pomislili da smo sve vidjeli i čuli, pojavila se Trivićeva na BN-u po nalogu svog partnera Đajića da u javnosti pokuša opravdati neodbranjivo, zastrašujuće snimke dva doktora nakon kojih se svaki pacijent boji prići UKC-u.

Naime, Trivićeva je izjavila da ima neka istraživanja prema kojem je Šobot u anketama ispred Draška Stanivukovića, iako svi banjalučani dobro znaju da je potpuno anoniman i da je ovakva izjava najsličnija vicu. Međutim, tu se ne zaustavlja, nego tvrdi da je ona ispred obojice, što je zaista nonsens jer znamo da je preletačkim i nedosljednim potezima izgubila većinu glasača koji su joj prije vjerovali. Ipak, povjerenje u nju najviše od svega uzdrmala je činjenica da troši basnoslovne iznose novca nepoznatog porijekla i da to nikako ne mogu biti čista posla. Još je gore jer se stalno predstavlja kao svetica, a djela govore da je daleko od toga.
Biće ovo vrelo ljeto, sudeći po tome da kandidati poput Trivićeve ne biraju izjave ni sredstva da dođu do cilja, potpuno zaboravljajući da zvuče potpuno neuvjerljivo i da je pretjerivanje u neistinama samo još jedan dodatni razlog za nepovjerenje.

Nastavi čitati

Politika

KOSTADIN SE PONOVO DOKOPAO POZICIJE! Imenovan za v.d. direktora Turističke organizacije RS

Kostadin Vasić imenovan je za vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Turistička organizacija Republike Srpske, te će tako na toj poziciji zamijeniti Miodraga Lončarevića.

Naime, Vlada Srpske donijela je Rješenje o razrješenju Lončarevića sa ove funkcije zbog isteka perioda na koji je imenovan, a koji je bio vršilac dužnosti ove organizacije.
Vasić je imenovan na period od dva mjeseca, pišu Nezavisne novine.

On je ranije bio i direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Nastavi čitati

Politika

DODIK ČESTITAO SPASOVDAN i krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Spasovdan – krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka vjernicima, sveštenstvu, građanima i gradskom rukovodstvu, izrazivši uvjerenje da će, kao i do sada, uz podršku institucija Srpske, nastaviti putem stvaranja što kvalitetnijeg života u Banjaluci.

Dodik je u čestitki poželio da praznični dani budu ispunjeni radošću, mirom i ljubavlju i da Banjaluka nastavi da se razvija i napreduje u svim aspektima života.

On je naveo da je krsna slava prekrasna prilika da se objedine kao zajednica i podsjete na važnosti vjerske i kulturne tradicije.

-Proslava ovog velikog pravoslavnog praznika i sabornost naroda nas podsjeća na vrijednosti milosrđa, ljubavi i nade, i to su vrijednosti koje obogaćuju naše živote – navodi se u čestitki.

Nastavi čitati

Aktuelno