Connect with us

Banjaluka

BANJALUKA UVIJEK SPREMNA DA POMOGNE Stanivuković ponudio podršku gradonačelnici Bihaća zbog poplava

Banjaluka je grad koji razumije, grad solidarnosti i ljubavi, napisao je Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, napisao je na svom Tviter nalogu da je obavio telefonski razgovor sa gradonačelnicom Bihaća, Jasminom Ćoralić, prilikom kojeg je izrazio solidarnost zbog nepogoda i nedaća koje su zadesile ovaj grad i ponudio nesebičnu pomoć i podršku Banjaluke kako bi se posljedice poplava brzo sanirale.

– Banjaluka je grad koji razumije, grad solidarnosti i ljubavi, uvijek tu da pruži podršku i pomoć kada je ona potrebna – napisao je Stanivuković.

Stanivuković je još prije dva dana rekao da je dao nalog da jedinice civilne zaštite stave na raspolaganje sve potrebne resurse kako bi se zaštitili domovi našeg naroda u ugroženim opštinama.

-Grad se odgovorno postavio, ne samo prema građanima Banjaluke, nego i prema drugim lokalnim zajednicama. Bio sam u kontaktu sa gradonačelnikom Prijedora. Banjaluka misli o svakoj regiji, koja je ugrožena. Mi smo ponudili adekvatnu pomoć svima ukoliko za tim bude bilo potrebe. U Kozarskoj Dubici je došlo do popuštanja nasipa, te smo mi poslali 10.000 vreća sa mašinom koja služi za punjenje tih vreća. Prijedoru su potrebne pumpe za ispumpavanje vode, pa ćemo i tu odreagovati. U kontaktu smo sa ključnim ljudima iz tog sektora – saopštio je gradonačelnik Stanivuković juče nakon sjednice Štaba za vanredne situacije.

Banjaluka

ZASLUŽEN ODMOR! Vlado 40 godina radio u GRADSKOJ UPRAVI Banjaluka, sada je otišao u penziju!

Vlado Lesjak punih 40 godina radio je u GU Banjaluka, a danas su mu kolege sa gradonačelnikom pripremile emotivan ispraćaj u penziju!

-Nakon 40 godina posvećenog rada u Gradskoj upravi stigao je na red i zasluženi odmor. Želim mu prvenstveno mnogo zdravlja i da što duže poživi tokom ovog prelijepog životnog perioda. Grad Banja Luka poštuje svakog svog radnika i ovakvim ispraćajima pokazujemo našu pažnju i poštovanje, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ ČESTITAO polaganje prvog pojasa u karateu OSOBA SA POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prisustvovao je danas polaganju prvog pojasa u karateu osoba sa poteškoćama u razvoju.
-U ispunjenju ovog velikog cilja bio sam i lična podrška kupovinom kimona kako bi potpuno spremni pristupili polaganju.
Čestitam im na hrabrosti i upornosti, ali i na novom pojasu! Čestitke i udruženju “Sunce” na posvećenom radu, uvijek možete računati na podršku svog grada! Zajedničkim snagama izgradićemo prvu kuću/ustanovu za privremeno i trajno zbrinjavanje osoba sa poteškoćama u razvoju, kazao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

GRADONAČELNIK UPUTIO ČESTITKE domaćinu turnira OK “Inova” i glavnom treneru Dariu Savoviću

Odbojkaški Finalni turnir Republike Srpske u konkurenciji pionirke otvoren je danas u novoj sportskoj dvorani na Laušu!

-Čestitam domaćinu turnira OK “Inova” i glavnom treneru Dariu Savoviću! Prvenstvo Republike Srpske održava se prvi put u sportskoj dvorani na Laušu. Sama posjeta velikog broja takmičara iz cijele Republike Srpske pokazuje koliko je zapravo Banja Luka orjentisana ka tome da bude domaćin raznim sportskim događajima i koliko je bilo neophodno da se proširi kapacitet dvoranskog prostora što smo i uradili ovim objektom, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno