Connect with us

Banjaluka

ĐAJIĆ POSLAO ĆURLU da nezakonito snima radnice GU! Izbrisao dio snimka na kojem URLA! (VIDEO)

Desna ruka Vlade Đajića, čovjek kojeg je svojevremeno zbog kriminala prozivala i Gorica Dodik, Milan Ćurlić Ćurla po nalogu svog šefa upao je u kancelarije Gradske uprave te nezakonito snimao zaposlene koje su potvrdile da je galamio, vršio pritisak, napao, neovlašteno snimao te su one najavile da će preduzeti pravne radnje protiv njega.
Ćurla je objavio dio snimka na kojem se ponaša pristojno, međutim dio na kojem urla obrisao je kako bi izgledao normalan.

Ćurla je zaista nedavno dobio dijete te mu je to i bio povod da uđe u Gradsku upravu ali stvarni razlog je bilo nezakonito snimanje službenica koje tamo rade.

Slobodno vrijeme desna ruka direktora UKC-a koristi za iznajmljivanje Đajićevih brojnih stanova, a jedan od njih je i ovaj u banjalučkom naselju Park.

Podsjećamo da se  Vlado Đajić svojevremeno nije mogao sjetiti imena svog najbližeg saradnika.

Tom prilikom na poziv voditelja da javnosti objasni zašto trpi kritike zbog svog najbližeg saradnika, Milana Ćurlića Ćurle, Đajić je u maniru francuske sobarice odgovorio da ne zna o kome se radi.

 

Nije pomogla ni digresija voditelja da je tog njegovog saradnika zbog kriminala javno prozivala i Gorica Dodik.

 

Ćurla je poznat i po lažnom predstavljanju o čemu govori i krivična presuda kojom je Ćurla osuđen zbog toga što se lažno predstavljao kao službenik Poreske uprave Republike Srpske.

Lažno se predstavljajući kao službenik PU RS pokušao je da iznudi novac od vlasnika preduzeća D.O.O. „Delfin Trgotrans“ Čelinac.

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ NA LAUŠU! “Izgradili smo preko 2 kilomera vodovodne mreže, NAŠA DJELA SU VIŠE OD RIJEČI”

-Naša djela su uvijek više od riječi, istakao je večeras gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na društvenim mrežama.
On je dodao da je izgrađeno preko 2 kilomera vodovodne mreže na Laušu.
-Realizacijom ovog projekta riješeno je vodosnabdijevanje za preko 100 domaćinstava!
Kao po običaju, nakon završetka radova organizovali smo druženje sa mještanima kako bismo im uručili vaučere za besplatan priključak na vodovodnu mrežu, ali i porazgovarali o budućim projektima koji će doprinijeti poboljšanju standarda života u ovom dijelu našeg grada!
Nastavljamo dalje putem pobjede, kaže Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

KRESOJEVIĆ “Prepoznali smo potrebu roditelja čija djeca pohađaju PRIVATNE PREDŠKOLSKE USTANOVE”

Gradski menadžer Bojan Kresojević rekao je za “Glas Srpske“ da je Gradska administracija na čelu sa Draškom Stanivukovićem prepoznala potrebu roditelja čija djeca pohađaju privatne predškolske ustanove.
– To potvrđuje jer samo prva Gradska uprava koje je uvela subvencije za boravak djece u vrtićima. Već tada smo izrazili želju i potrebe da se taj iznos poveća, ali moramo uzeti realne budžetske mogućnosti – rekao je Kresojević.
Prema njegovim riječima, na održanom sastanku prije skoro mjesec dana zajedno sa roditeljima došli su do zaključka, odakle, na koji način i u kojem iznosu se mogu obezbijediti sredstva. – Poznato je da budžetska sredstva raspređuje Skupština grada a predlaže gradonačelnik.

Na tom sastanku, Gradska administracija se obavezala da će uputiti takav prijedlog, ali da takav prijedlog razmatra Skupština grada i usaglašeno je da roditelji sa “drugom stranom“ političke scene grada to usaglasiti.

Nismo dobili informaciju da li prijedlog koji smo mi dogovorili dobio podršku – rekao je Kresojević.

Nastavi čitati

Banjaluka

DRINIĆ “Banjaluka je odlučna da pokloni bolje uslove života SVAКOM PENZIONERU”

Iskustvo u vezi sa izdavanjem i korišćenjem penzionerskih kartica bilo je povod i tema mog razgovora sa g. Borisom Jevtićem, direktorom filijale PIO fonda Srbije u Novom Sadu.

Napisao je na Instagramu narodni poslanik PDP-a u NSRS Nebojša Drinić.

– Banjaluka je odlučna da pokloni bolje uslove života SVAКOM PENZIONERU. Кako? Uz penzionersku karticu, pri obavljenoj kupovini ili plaćanju određenih usluga korisnici veoma jednostavno ostvaruju popuste.

Uz dodatne bodove u društveno-odgovornim institucijama mogu da ostvare i dodatne pogodnosti.

Javni gradski prevoz više ne može biti finansijski problem, a i pitovanja u banjske turističke destinacije postaju dostupnija.

Ovdje nećemo stati! Želimo maksimalan broj zadovoljnih penzionera Banjaluke. Želimo im zahvaliti na decenijama rada i truda uloženog u grad kojim se ponosimo i u kojem sada mi gradimo budućnost za neke nove generacije. – zaključio je Drinić.

Nastavi čitati

Aktuelno