Connect with us

Banjaluka

DIGITALNI MARKETING! April u znaku konferencije „Konverzija“

Šesto izdanje Konverzije, regionalne digitalne marketing konferencije zakazano je za 27. i 28. april, organizatori su već sada najavili kako su pažljivo pripremili događaj koji će dovesti vrhunske stručnjake i niz noviteta, postavljajući još viši cilj u kvalitetu edukacije u sferi digital marketinga.

-Konverzija je sada već postala sinonim za edukaciju i „hub“ za ljude iz digital marketing industrije koji ovđe dolaze kako bi stekli nova, aktuelna znanja. Svi elementi koji su učinili Konverziju izuzetnom tokom prethodnih godina, poput glasanja za najkvalitetnija predavanja, interaktivnih klinika i Business Speed Datinga, biće zadržani, ali uvedeni su i brojni noviteti – naveli su organizatori u saopštenju.

Dodaju kako se najveći od noviteta odnosi na sam program.

-Konverzija će ove godine imati krovnu temu, koja će određivati smjer svim predavanjima, a za 2024. godinu to je umjetna inteligencija u digital marketingu. Od sada je moguće i da se prijavite za predavača, ukoliko smatrate da imate znanje koje možete prenijeti drugima – navode organizatori.

Iz Konverzije kažu da na taj način žele da dovedu nove nade i ljude koji možda do sada nisu željeli da se eksponiraju, a postigli su sjajne stvari.

Kako kažu, na sve to se nadovezuje i glasanje učesnika.

-Nakon što se predavači prijave, učesnici su ti koji će glasati i odabrati koja od potencijalnih predavanja žele da čuju. 15 predavanja će biti odabrano na ovaj način, a za preostalih pet će se pobrinuti organizatori – ističu u saopštenju.

Banjaluka

POJEDINI DIJELOVI BANJALUKE sutra “u mraku” – evo koji tačno

Zbog radova pojedini dijelovi Banjaluke sutra (subota) neće imati električnu energiju.
Kako navode iz “Elektrokrajine”, od deset sati do 10.30 časova bez struje će biti dijelovi ulica: Koste Vojinovića, Vojvode Pere Krece i Put banjalučkog odreda, te dijelovi naselja Srpske toplice, Novoselija, Grab i Banj brdo”, istakli su oni.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ NA LAUŠU! “Izgradili smo preko 2 kilomera vodovodne mreže, NAŠA DJELA SU VIŠE OD RIJEČI”

-Naša djela su uvijek više od riječi, istakao je večeras gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković na društvenim mrežama.
On je dodao da je izgrađeno preko 2 kilomera vodovodne mreže na Laušu.
-Realizacijom ovog projekta riješeno je vodosnabdijevanje za preko 100 domaćinstava!
Kao po običaju, nakon završetka radova organizovali smo druženje sa mještanima kako bismo im uručili vaučere za besplatan priključak na vodovodnu mrežu, ali i porazgovarali o budućim projektima koji će doprinijeti poboljšanju standarda života u ovom dijelu našeg grada!
Nastavljamo dalje putem pobjede, kaže Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

KRESOJEVIĆ “Prepoznali smo potrebu roditelja čija djeca pohađaju PRIVATNE PREDŠKOLSKE USTANOVE”

Gradski menadžer Bojan Kresojević rekao je za “Glas Srpske“ da je Gradska administracija na čelu sa Draškom Stanivukovićem prepoznala potrebu roditelja čija djeca pohađaju privatne predškolske ustanove.
– To potvrđuje jer samo prva Gradska uprava koje je uvela subvencije za boravak djece u vrtićima. Već tada smo izrazili želju i potrebe da se taj iznos poveća, ali moramo uzeti realne budžetske mogućnosti – rekao je Kresojević.
Prema njegovim riječima, na održanom sastanku prije skoro mjesec dana zajedno sa roditeljima došli su do zaključka, odakle, na koji način i u kojem iznosu se mogu obezbijediti sredstva. – Poznato je da budžetska sredstva raspređuje Skupština grada a predlaže gradonačelnik.

Na tom sastanku, Gradska administracija se obavezala da će uputiti takav prijedlog, ali da takav prijedlog razmatra Skupština grada i usaglašeno je da roditelji sa “drugom stranom“ političke scene grada to usaglasiti.

Nismo dobili informaciju da li prijedlog koji smo mi dogovorili dobio podršku – rekao je Kresojević.

Nastavi čitati

Aktuelno