Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MART 2024! Ovan impulsivan, Lav radan

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan impulsivan, Bik ima dobar dan, Blizanci u frci, Rak uspješan, Lav radan, Djevica dobro, Vaga nezadovoljna, Škorpija poslovna, Strijelac dobar u ljubavi, Jarac u stresu, Vodolija ima dobar dan, a Ribe sklone gojenju. Ovo je dnevni horoskop za 12. mart 2024. godine.

OVAN
POSAO: Možete da očekujete da ćete imati neke komplikacije koje ćete uspjeti da riješite samo uz pomoć saradnika.

LJUBAV: Između vas i voljene osobe postoji dosta nesuglasica, ali kompromis uvijek može da se nađe.

ZDRAVLJE: Pazite na krvotok.

BIK
POSAO: Prekid poslovne saradnje vam donosi štetu. Biće vam potrebno neko vrijeme da se od toga oporavite.

LJUBAV: Pred vama je faza koja može veoma lako da vam donese neku sasvim novu osobu u život.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.

BLIZANCI
POSAO: Poslovni problemi koje ste imali do sada se lakše rješavaju. Današnji dan vam je jako povoljan.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali u skorijem periodu, očekuje vas uskoro neki nov susret sa njom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen.

RAK
POSAO: Pred vama je dan koji može da vam donese nove poslovne odluke. Skoncentrišite se na svoje prioritete.

LJUBAV: Nakon velikih promjena koje ste imali na ovom polju, konačno dolazite do stabilnosti sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aritmijom.

LAV
POSAO: Nije pretjerano povoljan dan kada je u pitanju vaš posao. Mguće je da ćete imati neke nove probleme.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas period u kojem nećete imati baš najbolje slaganje sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem bi mogli da vas muče.

DJEVICA
POSAO: Moguće je da nećete imati previše mogućnosti za poslovne promjene ili za nove projekte danas.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom riješiti probleme koje ste imali do sada.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa očima.

VAGA
POSAO: Očekuju vas nešto veći troškovi koji bi mogli da vas opterete. Važno je da budete spremni da se prilagođavate.

LJUBAV: Možete da se oslonite na partnera. Vaš odnos je stabilan i uživate u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Preporuka je da posjetite nutricionistu.

ŠKORPIJA
POSAO: Možete da očekujete da ćete uživati u pozitivnim okolnostima na poslu. Pred vama je period koji vam donosi mir i stabilnost.

LJUBAV: Prilično ste razdražljvi i dosta toga vas opterećuje. Odnos sa partnerom vam je sada u minus fazi.

ZDRAVLJE: Težak vam je dan, odmarajte što više.

STRIJELAC
POSAO: Napetost koja vas prati bi mogla da kulminira danas. Nije vam ni malo povoljan period za posao.

LJUBAV: Možete da se nadate novim promjenama na polju ljubavi. Poznanstvo koje ste ostvarili vas vodi do veze.

ZDRAVLJE: Sem nervoze nema većih problema.

JARAC
POSAO: Niste zadovoljni okolnostima koje imate na ovom polju i trudite se da na neki način mijenjate svoju organizaciju.

LJUBAV: Niste spremni na kompromise. Očekuje vas period u kojem će biti čestih svađa sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za nervni sistem.

VODOLIJA
POSAO: Preporuka je da se ne upuštate u veće poslovne rizike, ali ni u veće konflikte na poslovnom polju.

LJUBAV: Potrebne su vam promjene kada je u pitanju ljubav. Niste zadovoljni situacijom u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE: Povedite račina o krvotoku.

RIBE
POSAO: Nije povoljan dan za veće promjene. Potrudite se da na polju posla za sada zadržite ono što imate.

LJUBAV: Trenutno ne želite nove obaveze i novu vezu. Prija vam sloboda u kojoj maksimalno uživate.

ZDRAVLJE: Smanjite unos masne hrane.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MAJ 2024! Bik spaja lijepo i korisno, Blizanci ulaze u nova poznanstva

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima probleme s pritiskom, Bik spaja lijepo i korisno, Blizanci ulaze u nova poznanstva, Rak u konfliktu, Lav emotivno stabilan, Djevica smirena, Vaga u napornom periodu, Škorpija nemirna, Strijelac avanturističan, Jarac razmišlja o velikim poslovima, Vodolija dobija neočekivanu ponudu, a Ribe nezadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 30. maj 2024. godine.

OVAN

Možete da očekujete da ćete svojim odlukama uspjeti da utičete na promjene na polju posla. Razočarali ste se u voljenu osobu. Pred vama je period u kojem ćete želeti da prekinete emotivnu vezu. Problemi sa glavoboljom.

BIK

Možete da očekujete povoljan dan kada je u pitanju posao. Sve vam protiče bez većeg stresa i tenzije. Tiho patite za osobom do koje vam je stalo. Moguće je da se nadate poboljšanju vaše komunikacije. Problemi na nervnoj bazi.

BLIZANCI

Vi ste u pozitivnom raspoloženju i aktivni ste na polju posla. Posvećeni ste svojim obavezama na pravi način. Stvari se odvijaju malo sporije sa osobom koja vam se dopada ali to vam nije problem. Dobro se osjećate.

RAK

Možete da očekujete pozitivan dan tokom kojeg ćete ostvariti neke pozitivne dogovore oko posla. Osoba koja vam se dopada je spremna da napravi konkretniji korak ka početku veze sa vama. Problemi sa leđima.

LAV

Možete da očekujete važan dan za poslovne promjene. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poslovne komplikacije. Ne dopada vam se osoba koja vam se udvara i niste spremni za početak veze. Zdravlje je solidno.

DJEVICA

Zapamtite da je važno da budete spremni da pokažete da ćete zaštiti svoj poslovni položaj. Nestabilan odnos sa voljenom osobom vam stvara osjećaj nervoze. Moguće je da vas dosta toga opterećuje. Nervna napetost je naglašena.

VAGA

Možete da očekujete pozitivnu priliku za promjene kada je u pitanju posao. Spremni ste da pokrenete inicijativu. Voljena osoba vam zamjera dosta toga. Imaćete neke svađe i trzavice. Zdravlje vam je dobro.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete generalno dobru situaciju kada je u pitanju vaše poslovno polje. Ljubavni odnos sa voljenom osobom napreduje. Osjećate da ste sve bliskiji jedno drugome. Izbjegavajte alkohol i cigarete.

STRELAC

Možete da očekujete generalno povoljan dan na polju posla. Spremni ste za dobre promjene. Moguće je da ne primjećujete novog udvarača jer ste nekako okupirani svojim mislima. Čuvajte se hroničnih problema.

JARAC

Možete da očekujete dan koji vam donosi manje promjene na poslovnom polju. Ne ide baš sve po planu. Vaša nervoza bi mogla nepovoljno da se odrazi na odnos i komunikaciju sa voljenom osobom. Problemi zbog lošeg imuniteta.

VODOLIJA

Pred vama su neočekivani preokreti. Moguće je da vam poslovna situacija neće baš biti po planu. Nova ljubavna prilika vam dolazi ubrzo. Spremni ste da uđete u vezu sa osobom koja pokazuje interesovanje. Odlično se osjećate!

RIBE

Na polju privatnog posla imate dosta komplikacija. Moguće je da ponekad razmišljate o odustajanju. Moguće je da je došlo vreme da se više potrudite oko odnosa sa voljenom osobom. Problemi sa donjim stomakom.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MAJ 2024! Bik napet, Blizanci imaju energije

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pati od pada imuniteta, Bik napet, Blizanci imaju energije, Rak ima šansu za novi posao, Lav se dobro osjeća, Djevica šarmantna, Vaga razdražljiva, strastven dan za Škorpiju, Strijelac dobro raspoložen, Jarac dobrog zdravlja, Vodolija alergična na hranu, a Ribe energične. Ovo je dnevni horoskop za 29. maj 2024. godine.

OVAN

Postoje ograničenja na vašem poslovnom polju. Dosta toga se mijenja i niste zadovoljni situacijom. Partner se trudi da vam pokaže iskrena osjećanja koja ima prema vama. Mogući problemi sa bubrezima.

BIK

Nećete imati previše poslovnih obaveza. Očekuje vas period koji donosi priliku za odmor od posla. Smeta vam pomisao na to da bi osoba iz prošlosti mogla da pokvari vašu trenutnu vezu. Provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI

Imate sreće i odnos sa voljenom osobom napreduje. Možete da očekujete povoljan period. Veoma povoljan dan na ovom polju vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Povedite računa o krvnom pritisku.

RAK

Povoljan je dan za pokretanje novog posla kod vas. Spremni ste da se posvetite svojim ambicijama. Ukoliko ste u dugoj vezi, dosada i monotonija polako uzimaju maha. Dosta toga vam smeta. Manji problemi sa crijevima.

LAV

Na poslovnom planu vam nije baš lako da ostvarite svoje ciljeve. Potrudite se da budete spremni na neke promjene. Upuštate se u flert sa osobom koja vam se dopada iako niste sigurni da li je ona slobodna. Problemi sa grlom.

DJEVICA

Dolazite do manjeg priliva novca koji vam može biti značajan. Pred vama je period koji donosi poboljšanje na poslu. Ljubavna situacija bi mogla da vam se stabilizuje u narednom periodu. Pojačan apetit.

VAGA

Dolazite do poboljšanja poslovnih okolnosti. Pred vama je period koji može da bude jako dobar za vas. Na emotivnom polju vas očekuju problemi u komunikaciji sa partnerom. Sve teže nalazite rješenje. Čuvajte se mogućih povreda.

ŠKORPIJA

Moguće su kritike na poslovnom polju kao i nepovoljan odnos sa nadređenima. Sa voljenom osobom imate jako dobar odnos. Ispunjeni ste i zadovoljni kada ste zajedno. Mogući su problemi sa kilažom kod vas.

STRIJELAC

Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslovnom polju. Uspjećete da realizujete svoje planove. Osoba koja živi u vašoj blizini može da vam otvoren izjavi ljubav i na neki način vas iznenadi. Problemi zbog iscrpljenosti.

JARAC

Slobodno pokažite svoje mišljenje o novim poslovnim projektima. Povoljan vam je dan za posao. Postoji mogućnost da sa voljenom osobom ostvarite stabilan odnos u narednom periodu. Sve bolje zdravlje.

VODOLIJA

Promjena posla je pred vama ubrzo. Možete da se nadate dobrim okolnostima za napredovanje u budućnosti. Napeta atmosfera sa partnerom vas emotivno remeti. Ne osjećate se dobro kada se stalno svađate. Problemi sa kukovima.

RIBE

Nije povoljan dan za nove poslovne odluke pa se potrudite da za sada pokažete više strpljenja. Prilično ste hladni u odnosu sa voljenom osobom koja primjećuje da polako želite kraj. Izbjegavajte slatkiše.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. MAJ 2024! Strijelac ne želi da se kocka s tuđim emocijama, Jarac u pripravnosti

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan se osjeća slobodno, Bik pun energije, Blizanci dosljedni, Rak voli da dominira, Lav opterećen, Djevica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu, izliv emocija za Škorpiju, Strijelac ne želi da se kocka s tuđim emocijama, Jarac u pripravnosti, Vodolija pomirljiva, a Ribe imaju hroničnih problema. Ovo je dnevni horoskop za 28.05.2020. godine.

OVAN

Stabilizacija na polju finansija je pred vama. Bićete generalno zadovoljni stanjem na poslovnom polju. Pored voljene osobe imate sve ono što želite. Vaša veza dobro funkcioniše i zadovoljni ste. Povoljan je period za početak dijete.

BIK

Nije vam lak dan na polju posla. Imate dosta lijepih vjesti. Važno je da pored svega ostanete sasvim smireni. Došli ste do većih problema u ljubavnoj vezi koje ne planirate da tolerišete. Mogući su problemi sa vidom.

BLIZANCI

Ono što ste planirali na poslovnom polju danas neće moći da se realizuje. Pokažite dovoljno strpljenja. Sumnjate u partnerovu iskrenost ali nemate ni dokaz da laže. Vrijeme je da vjerujete svojoj intuiciji. Problemi sa depresijom.

RAK

Pokušavate da pomognete nekome od kolega ali biste time mogli da nesvjesno ugrozite svoju poslovnu poziciju. Niste raspoloženi za novu vezu jer još uvek patite za osobom iz prošlosti koju volite i dalje. Problemi sa zglobovima.

LAV

Pred vama je dan tokom kojeg ćete morati da se ozbiljno posvetite poslu jer ćete imati veliki borj obaveza. Imate utisak da ste sa voljenom osobom ne možete da riješite neke probleme koji vas prate već dugo. Problemi sa glavom.

DJEVICA

Očekuje vas opušten dan na poslovnom polju. Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da se malo odmorite. Imate spremnost da se posvetite osobi do koje vam je stalo kako biste osvojili njeno srce. Na polju zdravlja nemate probleme.

VAGA

U potrazi ste za poslom koji bi vam donio bolju zaradu od trenutne. Osjećate da je došlo vrijeme za promjene. Iako ste imali loša iskustva u prošlosti, to ne znači da nećete krenuti da tražite neku novu ljubav. Problemi sa viškom kilograma.

ŠKORPIJA

Poslovno putovanje je prošlo dobro i zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Osoba s kojom ste u vezi pokazuje da je jako ljubomorna, a vama to smeta i polako se udaljavate od nje. Problemi sa kožom.

STRIJELAC

Povoljan dan za posao je ispred vas. Možete da očekujte da ćete važne probleme uspjeti da riješite. Zanimljivo poznanstvo vas očekuje u narednom periodu. Osjećate da ste spremni za početak nove veze. Odlično se osjećate.

JARAC

Prilično ste nervozni i imate dosta kočnica i komplikacija na polju posla. Nije vam povoljan dan. Partner će vam pokazati da od vas očekuje neke promjene ako želite da se veza nastavi. Naglašeni su osjetljivi zubi i desni kod vas.

VODOLIJA

Iako na prvi pogled sve djeluje kako treba, u vašem poslovnom okruženju ipak postoje problemi koji vas okružuju. Zaljubljeni ste i nije vam lako da priđete osobi koja vam se dopada. Mogući su problemi sa srcem.

RIBE

Nema potrebe da brinete oko posla, možete da se nadate da će stanje da vam se popravi i stabilizuje. Odnos sa voljenom osobom će vam biti prilično problematičan u narednom periodu. Pad imuniteta je moguć.

Nastavi čitati

Aktuelno