Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JANAUR! Blizanci na dobrom putu, Ribe očekuje nesanica

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših prostora- Ovan raspoložen, Biku fali opuštanje, Blizanci na dobrom putu, Rak napet, Lavu fali motivacija, Djevica u potrazi za ljubavlju, Vagi treba novi početak, Škorpiji nova ljubav, Strijelac opterećen finansijama, Jarac spreman za zabavu, Vodolija zadovoljna, a Ribe frustrirane. Ovo je dnevni horoskop za 15. januar 2024. godine.

OVAN

Energični ste, samouvjereni i obaveze odrađujete u najkraćem mogućem roku. Komunikaciju sa strancima držite u tajnosti. Očekuje vas novo poznanstvo a vaša taktika kojom veličate sebe ne uspijeva. Budite pažljivi u saobraćaju.

BIK

Prezadovoljni ste saradnjom sa strancima. Planirate da nastavite saradnju sa njima i na drugim projektima. Emocije su vam proradile. Imate potrebu za intenzivnim druženjem što voljenoj osobi odgovara. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Ukoliko posao ima veze sa uniformom ili građevinom očekuju vas veći problemi i zastoj. Emocije prema partneru su jake i u potpunosti mu se posvećujete. Imate utisak da je ljubav na vrhuncu. Osjećate se dobro.

RAK

Upoznajete osobu iz branše koja ostavlja odličan utisak. Nudite joj poslovnu saradnju apsolutno ubeđeni da ćete se dobro slagati. Imate dileme po pitanju veze. Niste sigurni u svoje emocije prema partneru. Pritisak je nestabilan.

LAV

Prilikom poslovnih pregovora postižete uspeh. Uspostavljate saradnju koja će vam omogućiti stabilan priliv finansija. Niste iskreni prema partnerki po pitanju finansija, jer znate da ne bi odobrila vaš trošak. Moguć je bol u leđima.

DJEVICA

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu. Uspjećete da riješite sve probleme koji su vas opterećivali. Polako se rastajete od osobe koju ste jako voleli. Osjećate veliku dozu razočarenja. Veoma dobro zdravlje

VAGA

Prilično ste ambiciozni. Željni ste uspjeha. Ulažete puno truda i vremena u posao, ali ne uspevate da postignete cilj. Svijesni ste da bračni partner ima probleme. Strpljivo čekate da ih riješi i da vam se posveti. Čuvajte grlo.

ŠKORPIJA

Imate jako puno obaveza, ali dovoljno energije da ih odradite. Vaš pozitivan stav prema poslu je zarazan. Intuicija vam je proradila i govori vam da partner nije iskren prema vama. Mudro ćutite i pratite ponašanje partnera. Moguća je glavobolja.

STRIJELAC

Vrijedni ste i maksimalno skoncentrisani na obaveze. Finansijski dobitak pozitivno utiče na vaš radni elan. Niste u potpunosti zainteresovani za partnerku i njoj je to jasno. Ona se nada da je u pitanju prolazna faza. Zdravlje je dobro.

JARAC

Mogući su problemi na polju komunikacije i administracije. Ako je potrebno da bilo šta potpišete provjerite više puta da li je sve jasno formulisano. Emocije prema partnerki su postojane i snažne. Probavni sistem je osjetljiv.

VODOLIJA

Zabrinuti ste i fokusirani na finansije. U očekivanju ste priliva novca. Jedan deo stiže, što donosi olakšanje, dok drugi dio novca kasni. Partner vam pruža podršku i bodri da će finansije biti bolje. Sleduje pad raspoloženja.

RIBE

Samouvjereni ste. Uživate u postignutom poslovnom uspjehu. Prija vam osjećaj da ste svemoćni. Sa puno entuzijazma bacate se na nove obaveze. Vaše misli su usmjerene ka bivšem partneru. Očekuje vas nesanica.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. FEBRUAR! Rak nervozan, Lav ima dobar dan

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan aktvan, Bik ima dobar dan, Blizanci se osjećaju odlično, Rak nervozan, Lav ima dobar dan, Djevica pozajmljuje, Vaga ima povoljan dan, Škorpija mijenja posao, Strijelac se raduje ljubavi, Jarac nema vremena, Vodolija dobra u komunikaciji, a Ribe suštinski dobro. Ovo je dnevni horoskop za 28.02.2024. godine.

Ovan
Posao: Ovaj dan može da vam donese problem u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Nesporazumi mogu nastati u vezi sa dogovorom o novom projektu.
Ljubav: Harmonizacija odnosa između vas i partnera može da uslijedi kroz otvoren razgovor i zajedničke izlaske.
Zdravlje: Solidno.

Bik
Posao: Uspjeh vas očekuje kroz bavljenje umjetnošću, dizajnom i uslužnim djelatnostima. Odličan dan za finansijska ulaganja.
Ljubav: Pred vama je poboljšanje odnosa sa partnerom i zajedničko riješenje jednog veoma važnog pitanja.
Zdravlje: Više se krećite.

Blizanci
Posao: Uspjeh slijedi kroz kreativnost, rad u medijima ili u prosvjeti. Oprez prilikom potpisivanja dokumenata.
Ljubav: Posvetite više vremena partneru. U suprotnom slučaju, može doći do otuđenja sa dalekosežnim posljedicama.
Zdravlje: Osjetljivost grla.

Rak
Posao: Finansijski uspjeh očekuje one Rakove koji se bave finansijama, trgovinom ili nekretninama. Nakon dužeg vremena ćete uspješno riješiti neki dugotrajan pravni problem.
Ljubav: Odnos sa partnerom se popravlja jer ste zajedno uspjeli da riješite najosjetljivija pitanja.
Zdravlje: Promijenite režim ishrane.

Lav
Posao: Početak rada na novom projektu predstavljaće veliki izazov. Međutim, uspješni rezultati mogu najaviti veliki korak naprijed u vašoj karijeri
Ljubav: Planete vam pružaju podršku da sa partnerom prevaziđete neki stari problem koji dugo tinja između vas.
Zdravlje: Pojačana nervoza.

Djevica
Posao: Povoljni aspekti mogu vam donijeti uspjeh u okviru uslužnih djelatnosti. Potrudite se da sredite svu neophodnu dokumentaciju.
Ljubav: Početak ljubavne veze sa osobom koju poznajete preko posla neko vrijeme će biti obavijen velom tajnosti.
Zdravlje: Solidno.

Vaga
Posao: Danas vam planete pružaju podršku da riješite neki dugotrajan problem na poslu. Pred vama je važan poslovni razgovor i potpisivanje nekog ugovora.
Ljubav: Slobodne Vage mogu da započnu ljubavnu vezu sa osobom u znaku Ovna ili Blizanaca.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Škorpija
Posao: Ovaj dan može vam donijeti zastoj na poslovnom planu. Poseban oprez za sve one koji se bave trgovinom. Mogući su previdi.
Ljubav: Romantičan izlazak sa partnerom poteći će u atmosferi nekadašnjeg žara. Slijedi dalja harmonizacija.
Zdravlje: Stres.

Strijelac
Posao: Budite oprezni u ophođenju sa nadređenima jer postoji velika mogućnost da dođe do povišenih tonova i burne rasprave. Dobitke mogu da ostvare oni koji se bave komunikacijama i trgovinom.
Ljubav: Ovaj period donosi vam stabilizaciju odnosa sa partnerom.
Zdravlje: Bolovi u koljenima.

Jarac
Posao: Budite oprezni u rukovanju novcem. Očekuje vas sastanak sa nadređenima, ali postoji mogućnost da dođe do nesuglasica.
Ljubav: Neslaganje se može javiti i u okviru vašeg odnosa sa partnerom. Situacija će zahtijevati kompromis.
Zdravlje: Solidno.

Vodolija
Posao: Uspjeh očekuje one Vodolije koje se bave prosvjetom i turizmom. Ovaj period proteći će u znaku mnogo češćih putovanja.
Ljubav: Harmonizacija vašeg odnosa sa partnerom uslijediće zbog toga što ćete uspješno riješiti neka sporna pitanja.
Zdravlje: Glavobolja.

Ribe
Posao: Ovaj period donijeće vam uspjeh i realizaciju nekog vašeg važnog ranije za crtanog cilja. Odnos sa nekim kolegama mogu biti narušeni
Ljubav: Period krize u odnosu sa partnerom sada je iza vas. Ovaj dan posvetićete zajedničkom planiranju.
Zdravlje: Alergija.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. FEBRUAR! Blizanci nervozni, Rak ogorčen

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan borben, Bik nezadovoljan, Blizanci nervozni, Rak ogorčen, Lav ignorisan, Djevica promišljena, Vaga strpljiva, Škorpija snalažljiva, Strijelac kritikovan, Jarac srećan, Vodolija sarađuje, Ribe maštovite. Ovo je dnevni horoskop za 27. februar 2024. godine.

Ovan
Posao: Akcenat ovog dana je finansijama. Početak nove saradnje sa osobom u znaku Blizanaca ili Djevice pokazaće se kao odlično riješenje na dugoročnom nivou.
Ljubav: Novo poznanstvo može se lako pretvoriti u strasnu ljubavnu avanturu.
Zdravlje: Solidno.

Bik
Posao: Obnavljanje stare poslovne saradnje i početak privatnog biznisa doprinijeće vašem osjećaju sigurnosti. Stabilizacija na finansijskom planu.
Ljubav: Romantično veče sa partnerom doprinijeće tome da zaboravite ranije nesporazume.
Zdravlje: Glavobolja.

Blizanci
Posao: Blizanci mogu danas da zaključe važan posao. Akcenat ovog dana je na sklapanju ugovora o dugoročnoj saradnji.
Ljubav: Početak nove ljubavne veze sa osobom koju poznajete preko prijatelja.
Zdravlje: Dobro.

Rak
Posao: Ovaj dan može vam donijeti obnavljanje neke stare saradnje. Rakovi koji se bave privatnim biznisom postići će veliki finansijski uspjeh..
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ispunjen je posebnim osjećanjima i uživate u razmjeni nježnosti.
Zdravlje: Solidno.

Lav
Posao: Problem sa jednim od vaših saradnika zadaje vam ozbiljnu glavobolju. Razmišljate o prekidu saradnje.
Ljubav: Veliko iskušenje ovog dana sastoji se u tome da uđete u tajnu vezu.
Zdravlje: Solidno.

Djevica
Posao: Finansijski dobitak obilježiće ovaj dan. Poseban uspjeh očekuje djevice koje se bave nekom umjetnošću ili rade u prosvjeti.
Ljubav: Slobodne Djevice mogu da se zaljube na prvi pogled u osobu u znaku Riba ili Raka.

Vaga
Posao: Nalazite se u odličnom periodu u pogledu velikog unaprijeđenja finansijske situacije. Moguće su višestruke poslovne ponude.
Ljubav: Danas zračite posebnim šarmom. To će vam donijeti priliku da od brojnih udvarača izaberete onog pravog.
Zdravlje: Nervoza.

Škorpija
Posao: Razradite poslovni plan do najmanjeg detalja i strogo se pridržavajte prioriteta. Uradite prvo ono najvažnije.
Ljubav: Škorpije danas mogu da se nađu pred izazovom da uđu u vezu sa osobom koju poznaju preko prijatelja.
Zdravlje: Dobro.

Strijelac
Posao: Izgubili ste povjerenje u nekog saradnika i ozbiljno razmišljate o tome da prekinete saradnju. budite oprezni sa Blizancima i Ribama.
Ljubav: Problem u vašoj vezi sastoji se u izgubljenom povjerenju. Predstoji vam kompromisno riješenje.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Zategnuti međuljudski odnosi na poslu stvaraju vam nervozu. Pokušajte da se distancirate od svih i da se potpuno posvetite svojim obavezama.
Ljubav: Slobodnim Jarčevima predstoji avantura sa osobom u znaku Raka ili Riba.
Zdravlje: Solidno.

Vodolija
Posao: Vodolije očekuje dilema između dve poslovne ponude. Razmislite dobro prije nego što odlučite, jer se radi o dugoročnom ugovoru.
Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom u znaku Lava oživjeće sva vaša čula.
Zdravlje: Solidno.

Ribe
Posao: Ovaj dan donosi neočekivane vijesti. Spremite rezervni plan i improvizujte poslovna riješenja.
Ljubav: Nova ljubavna veza može biti zasnovana daleko više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama.
Zdravlje: Solidno.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP 26. FEBRUAR! Škorpija se regeneriše

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan pravi promjene, Bik ima dobar dan, Blizanci napreduju, Rak dobija inostranu pomoć, Lav nezadovaljan, Djevica izgubila elan, Vaga ima obaveze, Škorpija se regeneriše, Strijelac donosi važnu odluku, Jarac u gužvi, Vodolija prekida dogovor, a Ribe jedu mnogo. Ovo je dnevni horoskop za 26. februar 2022. godine.

Ovan
Posao: Ovaj dan donosi vam uspješan završetak rada na velikom projektu od ranije. Postoji mogućnost da obnovite saradnju sa starim poslovnim saradnicima.
Ljubav: Jedna osoba sa posla dopada vam se duže vrijeme. Napravite prvi korak i uspjećete da je osvojite.
Zdravlje: Solidno.

Bik
Posao: Ovaj dan obilježiće poslovni pregovori sa stranom kompanijom ili sa nekim iz inostranstva. Jedan od vaših ključnih saradnika može se tvrdoglavo pridržavati svojih uslova.
Ljubav: Romantično veče sa partnerom donijeće vam atmosferu sve većeg zbližavanja.
Zdravlje: Solidno.

Blizanci
Posao: Nezaposlene Blizance očekuje važan razgovor za posao. Mnogo toga će zavisiti od vašeg nastupa.
Ljubav: Pred vama je novo ljubavno poglavlje sa novom osobom, ali se ona može ponašati kontradiktorno i dovesti vas u dilemu.
Zdravlje: Dobro.

Rak
Posao: Pravi je trenutak da realizujete svoje inovativne ideje. To će vas izbaciti daleko ispred konkurencije.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom ušao je u mirnije vode. Slijedi dalja stabilizacija.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Lav
Posao: Ovaj dan posvetite planiranju i strogo se pridržavajte prioriteta. U suprotnom, može doći do probijanja krajnjih rokova.
Ljubav: Nalazite se u iskušenju da započnete vezu sa osobom koju poznajete sa posla.
Zdravlje: Pojačan stres.

Djevica
Posao: Poseban uspjeh očekuje one Djevice čiji posao ima veze sa inostranstvom, putovanjima i visokim obrazovanjem. Finansijski dobitak.
Ljubav: Razmišljate o formalizaciji odnosa sa partnerom. Pred vama je period važnih odluka.
Zdravlje: Solidno.

Vaga
Posao: Negativni aspekti Venere, vaše planete vladara, mogu vam donijeti napete odnose na poslu i konflikt interesa. Budite oprezni u komunikaciji i čuvajte se manipulacija.
Ljubav: Osjećate se zapostavljenim od strane partnera. Otvoreno mu to recite da ne bi došlo do udaljavanja.
Zdravlje: Nervoza.

Škorpija
Posao: Ukoliko danas budete donijeli pravu odluku, riješićete svoju finansijsku situaciju na dugoročnom nivou.
Ljubav: Ljubavni elektricitet vlada atmosferom ovog dana, pa će Škorpije da se nađu pred izazovom da uđu u strasnu ljubavnu avanturu.
Zdravlje: Dobro.

Strijelac
Posao: Akcenat ovog dana je na finansijama. Moguće su neočekivane prepreke i nesporazumi u poslovnoj saradnji sa nekom osobom iz inostranstva.
Ljubav: U okviru vaše porodice pojavili su se nesporazumi. Situacija zahtijeva više razumijevanja i kompromise.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Danas vas očekuje naporan dan u pogledu vaše komunikacije sa kolegama i nadređenima. Različito sagledavate zajedničke ciljeve.
Ljubav: Previše ste obuzeti poslom i zapostavljate partnera. Posvetite mu više vremena.
Zdravlje: Solidno.

Vodolija
Posao: Nezaposlene Vodolije mogu da dobiju poslovnu ponudu koja im neće sasvim odgovarati. Poslušajte svoju intuiciju.
Ljubav: Nova perspektiva na ljubavnom planu otvara se sa novim poznanstvom s jednom pomalo neobičnom osobom.
Zdravlje: Solidno.

Ribe
Posao: Strogo se pridržavajte unaprijed zacrtanog plana da ne bi došlo do probijanja zadatog roka. Probleme rješavajte timski.
Ljubav: Nalazite se u dilemi da li da prekoračite granicu prijateljstvo sa osobom koja vam se već dugo dopada.
Zdravlje: Solidno.

Nastavi čitati

Aktuelno