Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR! Bik na mukama, Blizanci vrijedni

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan upoznaje drugog Ovna, Bik na mukama, Blizanci vrijedni, posao za Raka, Lav optimističan, zarada za Djevicu, Vaga bira jogu, Škorpija u ekstremu, Strijelac u brigama, Jarac zarađuje, Vodolija i Ribe napete. Ovo je dnevni horoskop za 20. januar 2022. godine.

Ovan
Danas se osjećate nemirno. Potrebno vam malo avanture, da izađete iz rutine. Jedan ciklus je završen i osjećate da je vrijeme da započnete novi. Umjesto da sanjarite o tome šta bi moglo da vam se desi, uzmite stvai u svoje ruke. Za početak, počnite da vježbate.

Bik
Osjećate se melanholično. Potrebno vam je da se oporavite od posla koji je vam je pao izuzetno teško posljednjih nedjelja. Isključite telefone, zaboravite na obaveze u kući i dobro se odmorite. Pogledajte neki dobar film ili pročitajte knjigu. Izbjegnite izlaske, još više će vas iscrpiti.

Blizanci
Ne drži vas mjesto, željni ste putovanja. Dijelom jer je to vaša priroda, a dijelom jer bježite od problema. Sumnjate u partnera, i to ne bez razloga. Ponaša se tajnovito, što još više raspiruje vašu nesigurnost. Potrošite negativnu energiju vježbanjem. Osjećaćete se bolje.

Rak
Imaćete iznenadnu priliku da otputujete i bilo bi dobro da je iskoristite. Posljednje nedjelje su bile haotične, prijaće vam da razbistrite glavu. Jedna muška osoba može vam dati savjet u vezi sa porodicom. Smanjite unos mesa, čini vas tromim.

Lav
Držite novčanik otvoren jer vas danas očekuje nenadani priliv novca. Zvijezde kažu da ga potrošite, kupite sebi nešto, obradujte porodicu. Štednja nije najbolja opcija. Muče vas zglobovi, potrebno je da više odmarate.

Djevica
Odličan dan za druženje. Pozovite prijatelje koje niste dugo vidjeli i napravite sjedeljku kod sebe. Napunićete baterije u prijatnom društvu. Sve više se vezujete za partnera, ljubav među vama cvjeta. Promijenite jutarnju rutinu, uvedite lakši doručak koji će vas napuniti energijom.

Vaga
Pazite se danas sukoba sa partnerom. Već duže vrijeme je nezadovoljan jer ne može da vas “pročita”. Jedino što želi jeste da i vi osjećate isto, zato se osjeća nesigurno i nastupa ljutito.Umirite ga. Muči vas glavobolja i prije nego što posegnete za analgeticima, probajte “običnu” šetnju. Učiniće čuda.

Škorpija
Danas ćete imati iznenadni poziv za žurku ili izlazak. Prihvatite sve pozive za zabavu i uživajte! Velika je vjerovatnoća i da ćete upoznati neku zanimljivu osobu koja će vas osvojiti humorom. Prepustite se. Već duže odlažet odlazak kod zubara, danas je dobar dan za kontrolu.

Strijelac
Napunite frižider, iznenadiće vas gosti. Stanje u vezi je pomalo napeto. Na površinu izlazi da ne želite iste stvari i to vas zabrinjava. Ako ste slobodni, nećete to još dugo biti. Kada se budete najmanje nadali, prikrašće vam se nova romansa.

Jarac
Zatrpavate se tuđim problemima da ne biste razmišljali o onome što vas već duže vrijeme muči. Nemojte više da odlažete, suočite se sa onim što vas pritiska i rješenje će se javiti mnogo lakše nego što vam se čini. Mogući problemi sa urinarnim traktom.

Vodolija
Zvijezde su vam naklonjene, iskoritite povoljan trenutak. Manja finansijska transakcija će se ispostaviti kao sjajna prilika za novi izvor prihoda. Sreća vas prati i u ljubavi. Neko će vam priznati osjećanja i prijatno vas iznenaditi jer ni vi niste ravnodušni.

Ribe
Odličan dan da se posvetite prijateljima. Vež duže vrijeme ih zapostavljate i ako ne nađete vrijeme za njih, ozbiljnije će vam zamjeriti i vrlo lako ćete ući u sukob. Ne vjerujte u priče koje vam “servira” osoba koju ste upoznali preko društvenih mreža.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR! Vodolija ulazi u konflikte

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Strijelac nervozni, Bik zadovoljan, idealan dan za Blizance, Raku treba opuštanje, Lav u poslu, sreća za Djevicu, Vaga haotična, povoljan dan za Škorpiju, dobar dan za Jarca, Vodolija ulazi u konflikte, a Ribe emotivne. Ovo je dnevni horoskop za 22. februar 2024. godine.

Ovan
Posao: Veoma važan poslovni sastanak proteći će uz male prepreke, ali ćete na kraju postići saglasnost i zaključiti važan ugovor.
Ljubav: Izazov na ljubavnom planu odvija se danas u okviru poslovne atmosfere i kraćih putovanja. Očaraće vas jedna Vaga.
Zdravlje: Glavobolja.

Bik
Posao: Danas očekujte neočekivano, jer će vam današnji dan donijeti neočekivane preokrete u poslovnim dogovorima. Razgovor sa nadređenima proteći će u atmosferi bunta.
Ljubav: Poznanstvo sa jednom Djevicom ili Vagom neće vas ostaviti ravnodušnim. Na vidiku je nova romansa.
Zdravlje: Solidno.

Blizanci
Posao: Razgovor iza zatvorenih vrata sa vašim nadređenim može proteći u znaku nesporazuma. Potpuno suprotna gledišta zahtijevaće kompromis.
Ljubav: Blizanci koji su u vezi ozbiljno razmišljaju o formalizaciji odnosa. Očekuje vas zajedničko planiranje.
Zdravlje: Alergija.

Rak
Posao: Pripremite rezervni plan i improvizujte riješenja da prebrodite neočekivane prepreke na poslu. Atmosferu spletaka i manipulacija izbjegavajte po svaku cenu.
Ljubav: Pred vama je burna ljubavna romansa sa osobom koju možete da sretnete na nekom putovanju.
Zdravlje: Alergija.

Lav
Posao: Lavovi koji sarađuju sa inostranstvom mogu da naiđu na veoma teške poslovne saradnike. Situacija će zahtijevati mnogo ustupaka.
Ljubav: Poznanstvo sa jednom Škorpijom ili Ovnom može vam donijeti ulazak u veoma burnu, ali komplikovanu vezu.
Zdravlje: Tahikardija.

Djevica
Posao: Današnji sastanak ili kraće putovanje mogu biti izuzetno uspješni i donijeti vam značajan korak naprijed u karijeri.
Ljubav: Dopada vam se jedna osoba koja se prema vama ponaša po sistemu vruće-hladno. Osmislite taktiku kako da joj priđete.
Zdravlje: Solidno.

Vaga
Posao: Konfrontacija sa kolegama zbog raznih spletaka može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas napeta atmosfera u razgovoru sa nadređenima.
Ljubav: Dvoumite se da li da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Pred vama je početak ljubavne veze, ali pod velom tajnosti.
Zdravlje: Solidno.

Škorpija
Posao: Jedan poslovni saradnik zadaje vam glavobolju i tvrdoglavo zastupa svoje stavove. Ključ uspheha biće vaše umuheće lične prezentacije.
Ljubav: Privlači vas jedna pomalo ekscentrična i kontroverzna osoba. Između vas je moguća strasna, ali komplikovana veza.
Zdravlje: Bolovi u kolhenima.

Strijelac
Posao: Ovaj dan biće posebno uspješan za one Strijelčeve koji se bave trgovinom i finansijama. Moguće je iznenadno poslovno putovanje.
Ljubav: Previše ste okrenuti poslu i počeli ste da zapostavljate partnera. Promijenite tu lošu naviku na vrijeme.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može pokazati prve finansijske rezultate. Uspjeh kroz saradnju sa inostranstvom.
Ljubav: Očekuje vas susret sa veoma zanimljivom i privlačnom osobom na nekom putovanju. Međutim, veza na daljinu kasnije vam može teško pasti.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija
Posao: Mars boravi u vašem znaku i donosi vam proširenje kruga saradnika. Ovaj period donosi vam primjenu novih metoda rada i promjenu u radnom okruženju.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom nema kontinuitet jer ste previše obuzeti svojim obavezama. Posvetite partneru više vremena.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe
Posao: Ključ uspjeha sastoji se u tome da reorganizujete način svog poslovanja i primijenite napredne ideje. Postoji mogućnost iznenadnog putovanja u inostranstvo.
Ljubav: Veliki broj izlazaka u ovom periodu može vam donijeti priliku da upoznate svoju srodnu dušu.
Zdravlje: Solidno.

Nastavi čitati

Horoskop

DNAVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR! Dobar dan za lava

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uznemiren, fatalne emocije za Bika, Blizanci i Djevica dobro, Rak i Vaga nezadovoljni, dobar dan za Lava, Škorpiji dan za ljubav, Strijelca čeka dobitak, Jarac preopterećen, Vodolija nervozna, a Ribe hipersenzitivne. Ovo je dnevni horoskop za 21. februar 2024. godine.

Ovan
Posao: Negativni aspekti Merkura i Saturna mogu da stvore poteškoće u saradnji sa saradnicima. Kompromisno rješenje biće moguće, ali će jedan od vas morati da popusti.
Ljubav: Pred vama je ljubavna avantura zasnovana više na strasti, nego na emocijama.
Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik
Posao: Pažljivo rukujte novcem i budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata, jer postoji mogućnost gubitka i previda. Pridržavajte se prioriteta.
Ljubav: Ovaj dan protiče u znaku romantičnog izlaska sa osobom u znaku Djevice ili Lava. Poznanstvo prevazilazi granice avanture.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci
Posao: Ključ vašeg uspjeha danas će biti poslovni pregovori i podrška vaših nadređenih. Pripazite se, neko od vaših kolega nije vam blagonaklon.
Ljubav: Danas ćete zajedno sa partnerom riješiti važan problem u okviru vaše porodice. Konstruktivan dogovor sa partnerom.
Zdravlje: Glavobolja.

Rak
Posao: Negativno naelektrisanje može vam donijeti konflikt sa nekom koleginicom. S druge strane, na finansijskom planu ostvarićete napredak.
Ljubav: Zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Djevice ili Jarca ima izglede da preraste u nešto ozbiljno.
Zdravlje: Bolovi u vratu.

Lav
Posao: Danas možete da postignete zaključenje ugovora, ali uslovi poslovanja mogu biti ispod vašeg očekivanja. Moguće je iznenadno putovanje.
Ljubav: Nalazite se na početku veze sa ekscentričnom i kontroverznom osobom, ali ne možete da joj odolite.
Zdravlje: Nervoza.

Djevica
Posao: Današnja konjunkcija Sunca i Merkura u vašem znaku prima negativne uticaje Saturna i to može donijeti problematičan sastanak sa nadređenima. Oprez u komunikaciji.
Ljubav: Možete da obnovite vezu sa osobom iz prošlosti, ali kao da niste sigurni u kom pravcu sve to vodi.
Zdravlje: Stomačni problemi.

Vaga
Posao: Neko od vaših kolega može da pokuša da podrije vašu reputaciju na poslu. Upravo vijesti tog tipa mogu da dopru do vas.
Ljubav: Ne upuštajte se u raspravu sa partnerom jer postoji mogućnost konflikta. Osjetljive teme ostavite za drugi period.
Zdravlje: Nesanica.

Škorpija
Posao: Poslovna saradnja sa nekim vašim prijateljem započela je u atmosferi uspjeha. Danas, međutim, možete da se suočite sa preprekama finansijskog tipa.
Ljubav: Budite oprezni ukoliko se nalazite u paralelnoj vezi jer postoji mogućnost skandala.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Strijelac
Posao: Atmosferu ovog dana mogu obilježiti prepreke u saradnji sa nekom stranom kompanijom. Ovo se posebno odnosi na one koji se bave trgovinom i finansijama.
Ljubav: Ovaj dan donosi vam šansu da priđete osobi koja vam se već duže vrijeme dopada. Očekuje vas romantičan sastanak.
Zdravlje: Reuma.

Jarac
Posao: Ovaj dan može vam donijeti iznenadno poslovno putovanje ili iznenadni sastanak sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Moguće su promjene u uslovima dogovora.
Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom koju poznajete preko posla može isto tako naglo završiti kao što je i počela.
Zdravlje: Bolovi u koljenima.

Vodolija
Posao: Potrudite se da danas zadržite neutralan stav u razgovoru sa nadređenima, kao i sa kolegama na poslu. U suprotnom, slijedi burna rasprava.
Ljubav: Pokušajte da izbjegnete osjetljivu temu sa partnerom zato što postoji mogućnost da dođe do ozbiljne svađe.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe
Posao: Stvari na finansijskom planu ne teku onako kako ste očekivali. Budite oprezni u rukovanju novcem i u sklapanju saradnje sa novim saradnicima.
Ljubav: Pred vama je romantično veče i mogućnost da upoznate zanimljivu osobu u znaku Djevice ili Lava.
Zdravlje: Migrena.

Nastavi čitati

Horoskop

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI će vam slagati, a neće ni trepnuti

Postoje ljudi koji vješto skrivaju svoje pravo lice i skloni su različitim vrstama manipulacija da ostvare ono što žele.

Njihov karakter im omogućava da ne pokazuju emocije i pokušavaju da pred drugima izgledaju bolji nego što uistinu jesu.

Po astrolozima, ovo je pet najneiskrenijih znakova Zodijaka, koji vas bez problema mogu slagati da ni ne trepnu.

Blizanci
Blizanci važe za izuzetno dobre sagovornike. Znaju se prilagoditi svakoj situaciji i nemaju problema da steknu povjerenje drugih.

Međutim, Blizanci nerijetko znaju slagati, kako bi dobili pohvale od drugih i ostvarili finansijsku dobit.

Bije ih glas jako neiskrenih osoba.

Rak
Preosjetljivog Raka nerijetko odlikuje ljubaznost i učtivost, ali u nekim situacijama to je samo maska, piše luftika.rs.

Oni žele da drugi ispune njihove zahtjeve, a ako se to ne dogodi, mogu da lažu i da požele da se osvete.

Međutim, Rakovi su istovremeno spremni da učine sve za svoje najmilije.

Škorpija
Rođeni u znaku Škorpije su odlični manipulatori.

Moguće je da će vješto skrivati svoja prava osjećanja, kako bi izgledali bolje u očima drugih.

Istovremeno, Škorpije su veoma pažljive osobe i pokušaće da učine sve kako bi izvukli svoje voljene iz nevolje.

Djevica
Osobe rođene u znaku Djevice su veoma proračunate.

Spremni su na sve, samo da bi dobili ono što žele. Da bi se to ostvarilo, mogu navući masku koja skriva njihove prave namjere.

Međutim, Djevice će uvijek pružiti podršku onima koje zaista cijene.

Ovan
Ovnovi su sposobni da budu izrazito tvrdoglavi i spremni su na sve, samo da bi njihova riječ bila posljednja.

Mogu vam laskati i lagati u lice istovremeno.

Međutim, upravo ova osobina omogućava Ovnovima da postignu uspjeh i napreduju u karijeri.

Nastavi čitati

Aktuelno