Connect with us

Estrada

Gradonačelnik Zadra ZABRANIO koncert ALEKSANDRE PRIJOVIĆ?

Gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji se trebao održati u Zadru, saznaje Index.

Koncert je navodno trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić izričito odbio da u gradu pjeva srpska zvijezda, pa koncert nije zakazan ni najavljen.

Index od povjerljivog izvora iz Zadra saznaje da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da “nema slobodnih termina” u dvorani Krešimir Ćosić.

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite Indexa, a nisu se javili ni iz uprave dvorane.

O koncertu Aleksandre Prijović u Zadru počelo se govoriti krajem prošle godine, nakon što je pjevačica zakazala i napunila pet zagrebačkih Arena. Zadarski list tada je pisao da postoji interes za koncert srpske zvijezde te da se održavanje planira u 2024. godini.

Tvrdnje gradonačelnika da je Višnjik prebukiran ne čine se baš tačnima, piše pomenuti medij.

Na sajtu Sportskog centra Višnjik kažu da će od marta do maja tekuće godine biti održane tri estrade, a time su najavili i koncerte Severine, Jelene Rozge i grupe Lord of the Dance.

Kako nezvanično saznaje Index.hr, gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti donijeta sutra u Zadru. a da li postoji opcija da se koncert ipak održi, znaće se uskoro.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović je tokom decembra pet puta punila zagrebačku Arenu. Sada ima pet koncerata u Osijeku. Prijović će u tom gradu nastupiti 13, 14, 15, 17. i 18. februara.

Estrada

NEDA UKRADEN I U OSMOJ DECENIJI IZGLEDA FANTASTIČNO! Mami uzdahe na plaži

Pjevačica Neda Ukraden u osmoj deceniji plijeni izgledom, a da iz godine u godinu izgleda sve bolje, dokaz su fotografije sa mora.

Rijetko ko može da povjeruje da pjevačica Neda Ukraden gazi osmu deceniju s obzirom na to da izgleda nestvarno u bikiniju.

Pjevačicu su prijatelji uslikali u kupaćem kostimu preko kojeg je imala mrežastu haljinu.
Ona je uživala u jednom kaficu u Bokokotorskom zalivu, nakon čega je odmor nastavila na jahti odakle je objavila još jednu fotografiju.

– Najzad odmor. Boka – poručila je Neda i izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

Inače, Neda Ukraden ljeti uživa u Bokokotorskom zalivu gdje inače posjeduje kuću sa ogromnim dvorištem, a zimi je u Beogradu gdje ima luksuzan stan.

Pjevačicina oaza mira je cijela u zelenilu, svuda je cvijeće, a u dvorištu ima i svoj voćnjak.

– Ne možete da vjerujete kakve se žurke prave kod nas. Tada ne pjevam samo ja, pjevamo svi. I to do pola noći. Skupimo se ovdje na terasi i uživamo. Ma kakve su sve fešte bile ovdje – ispričala je Neda jednom prilikom i otkrila kako se provodi.

Nastavi čitati

Estrada

ZBOG PJEVAČICE USRED SVADBE PUKAO BRAK! “Na kraju je došla njegova žena i ostavila prsten ispred njega”

Pjevačica Jelena Prole, mlada Zvezda Granda, koja nastupa najviše po svadbama, ispričala je da je najveću neprijatnost doživjela upravo na jednoj takvoj proslavi.

Kako je otkrila, žena, koja se upravo vjenčala, ostavila je na samoj svadbi mladoženju zbog nje.
“Svašta se tu dešavalo, uglavnom na velikim proslavama, svadbama. Jedan dečko se zakačio za mene, bio je oženjen, sve vrijeme se motao tu oko mene. Ja sam uvjek fina, nasmijajana, pokušavam da izbjegnem tu situaciju, dok na kraju nije došla njegova žena i ostavila prsten ispred njega”, ispričala je Jelena za Grand.

Nastavi čitati

Estrada

JEREMIĆKA POD UTICAJEM CRNE MAGIJE? Spas traži u manastirima

Voditeljku Jovanu Jeremić napadaju sa svih strana, a nedavno su ona i njen vjerenik Dragan Stanković doživjeli šok kad im je zapaljena fabrika i to treći put. Prema riječima izvora za Star, Jovanina rođaka kaže da sumnja da je na Jovanu bačena crna magija, te da joj se zato dešavaju nevolje.

Naime, kako tvrdi izvor za gorepomenuti medij, na Jovanu su davno bačene vradžbine. Ona sve češće posećuje manastire da bi joj čitali molitve, a nedavno je u tajnosti obišla Ostrog.

– Posumnjala je u jednom momentu, pa je išla baš često po manastirima i crkvama i sada ide, ali ne kao tada. Molitvom jedino može da se spase. Toliko zlih i zavidnih ljudi, to nije normalno. Njoj su davno još vračali nešto, zato je imala težak put. U jednom trenutku bila je baš na dnu, psihički, finansijski, imala je bebu kod kuće tada, ma namučila se. Njoj je neko baš vračao, u svemu ima neku muku. Vidim da se sada bori i ne da da je slome, to je zato što se posvetila vjeri, to mnogo znači. Tako samo može da se brani od demona. Kod nje svi vide ovu uspješnu stranu, a kako se izborila, to nikog ne zanima. Bole nju te stvari, ali se sada opire svemu tome, neće da dozvoli da je vide povrijeđenu. Monah joj je jedan dan rekao da često mora da ide u manastire, i to ženske, da joj se čita molitva protiv prokletstva. Ne sumnja na nikog određenog, ko zna ko je to mogao da joj napravi – kaže Jovanina rođaka i dodaje:

– Dragan je zlatan, toliko je uz nju, baš sam srećna kakvog čovjeka je našla. Pustite pare i kamione, avione, on je kao čovjek dobar, porodica mu je dobra. Rekla sam joj da se stalno moli da ih bog sačuva od zlih sila.

Nastavi čitati

Aktuelno