Connect with us

Politika

KOŠARAC “Hari Poter i NATO INTEGRACIJE BiH” naziv za fantaziju autora Denisa Bećirović”

Dosadilo je Bećiroviću da piše otvorena pisma, pa je presavio tabak i pravac u Brisel da generalnom sekretaru Stoltenbergu iznese spisak pustih želja.

Pa redom: NATO da uputi poziv BiH za članstvo, da se vrate u vojne baze u BiH… Nedostajao je samo zahtjev “da se Ekrem nogira iz kuhinje” i scenario Nadrealista bi bio potpun”, rekao je ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac.

“Hari Poter i NATO integracije BiH – bio bi to odličan naziv za novi roman fantazije autora Denisa Bećirović. Dosadilo je Bećiroviću da piše otvorena pisma, pa je presavio tabak i pravac u Brisel da generalnom sekretaru Stoltenbergu iznese spisak pustih želja. Pa redom: NATO da uputi poziv BiH za članstvo, da se vrate u vojne baze u BiH… Nedostajao je samo zahtjev “da se Ekrem nogira iz kuhinje” i scenario Nadrealista bi bio potpun”, kaže Košarac i dodaje:

“Ne mogu pobjeći od sarkazma u nastojanju da shvatim metode uzaludnih pokušaja bošnjačkog člana Predsjedništva BiH da BiH ugura u NATO savez.

Zbog vlastite mentalne higijene, ne mogu niti želim da se ozbiljno bavim mentalnom strukturom kvaziljevičara, koji je spremam da javno i bez imalo srama iznosi notorne neistine o tome kako je tobože “BiH jasno opredijeljena i spremna za članstvo u Alijansi”.

Ne sporim Bećiroviću pravo da kao pojedinac u Briselu ćaska o bilo čemu, pa i da, ako već tako preferira, spisak vlastitih novogodišnjih želja iznosi generalnom sekretaru NATO-a, umjesto Deda Mrazu”.

Bećirović nema pravo da govori u ime BiH, bez usaglašenog stava Predsjedništva BiH, jasan je Košarac.

“Jasno je i Bećiroviću i Helezu i svima u ovoj zemlji, kao i čelnicima Alijanse, da BiH neće u NATO bez saglasnosti Republike Srpske. Još je jasnije da Srpska tu saglasnost nikada neće dati. Žao mi je što Bećiroviću rušim Snješka, ali NE BiH u NATO”, naveo je Košarac.

Politika

TRIVIĆ POTVRDILA SIMBIOZU! Đajić i Šobot joj favoriti, reklamirala ih na BN TELEVIZIJI “ZA SVE PARE”

Kad smo pomislili da smo sve vidjeli i čuli, pojavila se Trivićeva na BN-u po nalogu svog partnera Đajića da u javnosti pokuša opravdati neodbranjivo, zastrašujuće snimke dva doktora nakon kojih se svaki pacijent boji prići UKC-u.

Naime, Trivićeva je izjavila da ima neka istraživanja prema kojem je Šobot u anketama ispred Draška Stanivukovića, iako svi banjalučani dobro znaju da je potpuno anoniman i da je ovakva izjava najsličnija vicu. Međutim, tu se ne zaustavlja, nego tvrdi da je ona ispred obojice, što je zaista nonsens jer znamo da je preletačkim i nedosljednim potezima izgubila većinu glasača koji su joj prije vjerovali. Ipak, povjerenje u nju najviše od svega uzdrmala je činjenica da troši basnoslovne iznose novca nepoznatog porijekla i da to nikako ne mogu biti čista posla. Još je gore jer se stalno predstavlja kao svetica, a djela govore da je daleko od toga.
Biće ovo vrelo ljeto, sudeći po tome da kandidati poput Trivićeve ne biraju izjave ni sredstva da dođu do cilja, potpuno zaboravljajući da zvuče potpuno neuvjerljivo i da je pretjerivanje u neistinama samo još jedan dodatni razlog za nepovjerenje.

Nastavi čitati

Politika

KOSTADIN SE PONOVO DOKOPAO POZICIJE! Imenovan za v.d. direktora Turističke organizacije RS

Kostadin Vasić imenovan je za vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Turistička organizacija Republike Srpske, te će tako na toj poziciji zamijeniti Miodraga Lončarevića.

Naime, Vlada Srpske donijela je Rješenje o razrješenju Lončarevića sa ove funkcije zbog isteka perioda na koji je imenovan, a koji je bio vršilac dužnosti ove organizacije.
Vasić je imenovan na period od dva mjeseca, pišu Nezavisne novine.

On je ranije bio i direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Nastavi čitati

Politika

DODIK ČESTITAO SPASOVDAN i krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Spasovdan – krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka vjernicima, sveštenstvu, građanima i gradskom rukovodstvu, izrazivši uvjerenje da će, kao i do sada, uz podršku institucija Srpske, nastaviti putem stvaranja što kvalitetnijeg života u Banjaluci.

Dodik je u čestitki poželio da praznični dani budu ispunjeni radošću, mirom i ljubavlju i da Banjaluka nastavi da se razvija i napreduje u svim aspektima života.

On je naveo da je krsna slava prekrasna prilika da se objedine kao zajednica i podsjete na važnosti vjerske i kulturne tradicije.

-Proslava ovog velikog pravoslavnog praznika i sabornost naroda nas podsjeća na vrijednosti milosrđa, ljubavi i nade, i to su vrijednosti koje obogaćuju naše živote – navodi se u čestitki.

Nastavi čitati

Aktuelno