Connect with us

Uncategorized

LJUBO OD MEDIJA TRAŽIO MATERIJAL ZA NOVU KRIVIČNU PRIJAVU! Stanivuković mu odgovorio “AKO, AKO neka ih dostavi i meni DA IH SKUPLJAM KAO SALVETE”

Predsjednik Skupštine Grada i nezvanični portparol Vlade Đajića, Ljubo Ninković danas je podnio još jednu krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

Ovog puta riječ je o krivičnoj prijavi vezanoj za Osnovnu školu Vuk Stefanović Karadžić, koja je podsjećamo prva škola izgrađena nakon 20 godina vladavine SNSD-a u gradu na Vrbasu. Da im je ova obrazovna ustanova veliki trn u oku danas se pokazalo još jednom, ali mnogo zanimljivijie od same činjenice što svoje lične frustracije i mržnju usmjeravaju prema gradonačelniku i to zbog njegovog rada, a svog  nerada, je činjenica da je Ljubo dokumentaciju koja mu je potrebna za ovu krivičnu prijavu tražio od medija, a ne zvaničnim putem???
Prvi put u istoriji jedan predsjednik Skupštine ovim putem sakuplja potreban materijal i to više nego dovoljno govori o njegovoj ozbiljnosti.
U istom tonu (neozbiljnom) protekla je i cijela pres konferencija, a Ninković je bezuspješno pokušavao biti duhovit i dopadljiv pa je tako građane uporedio sa ovcama, izjavio kako je Grad kipdnapovan??? I kako je on talac hora banjalučkih dječaka???
Da nije smiješno bilo bi zaista tužno jer na ozbiljna pitanja i posao za koji je plaćen Ninoković odgovore nema. Pa tako ne zna ni kada će biti zakazana vanredna, ali ni redovna Skupština, kaže čeka gradonačelnika…
Na njegovo današnje obraćanje vrlo brzo je na društvenoj mreži X odgovorio i sam gradonačelnik Draško Stanivuković, napisavši:
– Predsjednik Skupštine Grada danas opet predaje krivičnu prijavu protiv mene, naravno po nalogu njegovog šefa i mentora doktora!
To je sada već dvocifren broj krivičnih prijava protiv mene koje su oni predali usljed ličnih frustracija i animoziteta.
Ako, ako. Pozivam ga da svaku dostavi i lično meni da ih skupljam kao salvete i da budem najveći kolekcionar.
Siguran sam u naš pošten i posvećen rad tako da nas ovakve stvari samo motivišu da radimo još više, istakao je Stanivuković.


Ninkoviću sada smetaju i jednosmjerne ulice, te poskupljenja grijanja, parkinga, vode i struje, ali samo u Banjaluci. U Trebinju, Prijedoru, Doboju i ostalim gradovima gdje vlast ima SNSD a gdje su cijene svega nabrojanog višestruko povećane, ni da pisne, a kako bi i smio kad i nad šefom ima šef, a to nije Đajić!

Uncategorized

SRPSKA BOGATIJA ZA 17 MRVICA! Evo gdje je rođeno najviše beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 17 beba, 10 dječaka i sedam djevojčica, potvrđeno je Srni u porodilištima.

U Banjaluci je rođeno sedam beba, u Istočnom Sarajevu, Doboju, Foči i Trebinju po dvije i po jedna beba u Zvorniku i Prijedoru.

U Banjaluci su rođene četiri djevojčice i tri dječaka, u Istočnom Sarajevu i Doboju po dva dječaka, u Foči i Trebinju po jedan dječak i djevojčica, u Zvorniku jedna djevojčica i u Prijedoru jedan dječak.

Porođaja nije bilo u Bijeljini, Nevesinju i Gradišci.

Nastavi čitati

Uncategorized

JOŠ JEDAN LJEKAR SPECIJALISTA otišao u inostranstvo za BOLJIM ŽIVOTOM! Đajić i dalje radi u “Hjustonu”

Danas je još jedan ljekar specijalista zauvijek napustio Republiku Srpsku. I dok nam život kroje mahom ljudi sa kupljenim ili diplomama privatnih fakulteta naši stručnjaci masovno odlaze. Ovakav katastrofalan odljev posebno je primjetan u sektoru zdravstvenih radnika, a stanje je postalo alarmantno ješ prije desetak godina kada je Srpska ostala bez jedinog dječijeg kardiologa doktora Đukića koji je danas načelnik Dječije klinike za kardiologiju u Sloveniji, a u Banjaluku dolazi tek jednom mjesečno u privatnu ordinaciju Lazarević. Kako taj problem godinama nije imao rješenje naprasno je specijalizacija dodijeljena doktoru Zecu koji je tada već imao preko 50 godina te je on trenutno jedini dječji kardiolog u Srpskoj.
Odlaze nam i hirurzi, i pedijatri i oftalmolozi, a direktor UKC-a Vlado Đajić i dalje živi u svom svijetu na nekoj planeti koja je izgleda naša paralelna stvarnost.

Priučene medicinske sestre i manjak ljekara biće hroničan kroz vrlo kratko vrijeme, ali po tom pitanju svi se prave slijepi dok ne bude prekasno.

Nastavi čitati

Uncategorized

OZBILJNA PRIJETNJA ZAHAROVE “Moskva neće oklijevati da UNIŠTI američke F-16”

Rusija neće oklijevati da uništi avione američke proizvodnje F-16 poslate Kijevu, čak i ako deluju iz baza izvan Ukrajine, saopštila je portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Zaharova je upozorila da je Rusija svjesna da će Zapad uskoro Ukrajini obezbijediti napredne lovce, čija se prva isporuka očekuje sljedeće godine.

Međutim, Zaharova je istakla da je “značajan dio ukrajinske aerodromske infrastrukture uništen, a ti američki lovci možda djeluju sa aerodroma van zemlje”, uključujući Poljsku, Slovačku i Rumuniju.

Prema njenim riječima, Oružane snage Rusije smatraće borce koji učestvuju u sukobu na strani ukrajinske vojske kao legitimne mete za uništenje.

Zaharova je naglasila da predstojeće isporuke F-16 dovode NATO do toga da se “još više zaglavljuje u sukobu u Ukrajini”.

Ona je dodala da Alijansa slanjem oružja Kijevu, zapravo, “vodi hibridni rat protiv Rusije pod maskom spasavanja Ukrajine”.

Ukrajina je dugo tražila napredne avione od Zapada, tvrdeći da bi oni bili ključni u suprotstavljanju ruskoj vazdušnoj nadmoći. Velika Britanija i Holandija su u maju, nakon višemjesečnog oklijevanja, najavile “međunarodnu koaliciju” koja će da pomogne Kijevu da nabavi F-16.

Rusija je više puta upozoravala Zapad da ne isporučuje oružje Kijevu, napominjući da bi to samo produžilo sukob, a ne bi promijenilo njegov ishod.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je ranije da će Moskva pošiljke F-16 smatrati “nuklearnom prijetnjom”, s obzirom da bi uz neke modifikacije ti avioni mogli da nose atomsko oružje, prenose mediji.

Nastavi čitati

Aktuelno