Connect with us

Estrada

MILICA DABOVIĆ PONOSNA! Imam 41 i i dalje me žele VIDEO

Nekadašnja košarkašica Milica Dabović juče je proslavila 41. rođendan, a sada je objavila zanimljiv snimak na svom profilu na Tviteru.
Milica je pozirala u crvenom donjem vešu i halterima, a sve vrijeme je pozirala pored ogromne lopte.

Podsjetimo, Milica je prije nekoliko mjeseci otvorila profil na platformi OnlyFans na kojoj redovno dijeli svoje golišave fotografije.

Estrada

KARLEUŠA PORUČILA HRVATIMA “Beograd nikoga ne zabranjuje i zato i jeste centar”

Pjevačica Jelena Karleuša oglasila se povodom zabrane održavanja koncerta u Puli, na kojem je trebalo da nastupe Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović.

Povodom nekakvih zabrana srpskih izvođača u Hrvatskoj ili bilo kom drugom mestu na Balkanu – istakla je ona, pa dodala:

– Srbija, kao najveća i najdominantnija u balkanskom zbiru, tradicionalno nameće trendove, i pravila igre u regionu. Kako u muzici i sportu, tako i na svim drugim poljima zaključno sa politikom. Bilo šta što dolazi iz Beograda, jedine metropole i epicentra, kapilarno se širi ka provinciji i poprima na brzini i snazi – napisala je Jelena.

Ističe da je veličina Beograda u tome što nikada ne zabranjuje.

– Kada prošetate Beogradom i pogledate na primer ponudu restorana, oni nude Dane Hvara, Dane Istre, Pule i Dalmacije… Nude gostovanja originalnih hrvatskih klapa, zatim imamo Dane Makedonije, Kotorske dane, ponudu kompletno crnogorkse mafije podeljene po selima, o Bosni i da ne govorim. Sarajevski ćevap, Dani Sarajeva… – dodala je Karleuša.

Poručuje da Beograd prihvata sve.

– Beograd nikoga ne zabranjuje i zato i jeste centar. Zabrana, podela, mržnja i netolerancija su brojke malih igrača. Naša muzika je virus koji se širi putem krvi, ona se oseća srcem, kožom… I ona ne može da se zabrani. Visoko je virulentna. Može eventualno da mutira i mijenja oblik ali naš balkanski genetski kod je takav da prije ili kasnije hronično obolimo – zaključila je Jelena Karleuša.

 

Nastavi čitati

Estrada

“Pjesme su prostačke i negativne” Hrvatska pjevačica udarila na Bekutu i Kebu, podržala gradonačelnika Pule

Hrvatska pjevačica Vlatka Pokos podržala je odluku gradonačelnika Pule Filipa Zoričića da zabrani održavanje na kojem su trebali da nastupe Duško Kuliš, Ana Bekuta, Dragan Kojić Keba i Zorana Mićanović.

Pozdravljam odluku gradonačelnika Pule, jer javna vlast ima zadatak da vodi brigu o kulturnom identitetu jednog grada i smjeru u kojem želi ići. To nije zabrana slušanja te vrste muzike, jer se ona može izvoditi u drugim prostorima – napisala je na početku objave na društvenim mrežama pjevačica i dodala:

– Svakako da ova zabrana neće zaustaviti ovaj porazni trend u balkanizovanoj Hrvatskoj. Ono što meni lično smeta u ovoj vrsti muzike su negativne, prostačke i stupidne poruke i tekstovi u kojima se spominju “automati, utoke, droga i k***e” i slične pojave svojstvene krimi miljeu, kojem neki od izvođača i pripadaju. Žene izgledaju krajnje vulgarno i ponašaju se prostački ne prezajući od psovki u svojim “pjesmama”. Ono što me još više ljuti jesu upoređivanje ovog trenda s devedesetima i stavljanje tzv. dens muzike u isti koš s trap/turbo folkom – između ostalog napisala je Pokos.

Podsetimo, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić zabranio je nastupe Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu u Istri.

Nakon toga se oglasila Bekuta i posebno osvrnula na dio gdje je gradonačelnik rekao da su njihove pjesme smeće.

– U Istri sam u posljednjih 40 godina ljetovala barem deset puta. Jer, kako kažu moji prijatelji, imam ukusa. Za mene je Istra jedna od najljepših regija naše bivše države. Hrana je fantastična, krajolik je prelijep, svi moji domaćini su bili nevjerovatni i tretirali me kao kraljicu. Tako, primijetila sam, tretiraju svakog svog gosta. Odakle god on dolazio – počela je Bekuta i dodala:

Zato znam da odluka gradonačelnika Pule nema veze s načinom na koji razmišljaju Puležani i Istrijani. U Puli i Istri sam provela dovoljno vremena da ih upoznam. Đubre, ili kako rekoše smeće, nema naciju. Smeće ne može biti srpsko ili hrvatsko. Smeće je jednostavno đubre i smeće. Vidim da ga i u Srbiji i u Hrvatskoj imamo u jednakim količinama. Ako mi dozvole akteri današnjih vijesti da im dam jedan savjet iz života: Kada ti se program ne sviđa, prebaci ga. Kada ti se kafić ne sviđa, promijeni ga. Kada ti se koncert ne sviđa, ne kupuj kartu. Vrlo je jednostavno. Vidimo se u Osijeku – poručila je, prenosi Blic.

Nastavi čitati

Estrada

LEJDI GAGA NA SUDU! Otela joj pse a sada traži 1,5 miliona dolara

Dženifer Mekbrajd, žena koja je učestvovala koja je u krađi francuskih buldoga Lejdi Gage, tuži pjevačicu jer nije ispunila obećanje i dala nagradu od 500.000 dolara za pronalazak pasa, piše TMZ.

Dženifer tvrdi da je Lejdi Gaga jasno dala do znanja da će “bez pitanja” platiti veliki iznos ako njeni psi budu vraćeni nepovređeni.

Pjevačica je u februaru 2021. najavila da će dati nagradu ako njeni psi Koji i Gustav budu vraćeni, ali Dženifer kaže da je vratila pse 26. februara 2021. godine, dva dana nakon što su ukradeni, i da nije dobila nagradu koju je Lejdi Gaga obećala.

Iako je Gaga nudila pola miliona dolara za nagradu, Dženifer sada traži odštetu od 1,5 miliona dolara od pjevačice zbog navodnog objavljivanja obmanjujuće nagrade.

Pjevačica se još nije oglasila o ovim navodima.

Mekbrajd je, inače, navodno bila u vezi sa ocem jednog od muškaraca koji su odgovorni za napad na Gaginog šetača pasa Rajana Fišera. Dobila je dvije godine uslovne kazne.

Podsjetimo, Rajan Fišer je 24. februara 2021. godine šetao tri Gagina psa u Los Anđelesu kada ga je napalo više muškaraca i ukralo dva ljubimca pjevačice. Pritom je Fišer upucan u grudi i završio je u bolnici. Srećom, preživio je. Džejms Hovard Džekson, koji je identifikovan kao glavni krivac, nije osporio tačku optužnice za pokušaj ubistva. Dobio je 21 godinu zatvora.

Nastavi čitati

Aktuleno