Connect with us

Banjaluka

MLADEN ILIĆ zadovoljan diskusijom na skupštinskom zasjedanju! (VIDEO)

Predsjednik Skupštine Grada, Mladen Ilić poručio je kako svi odbornici mogu da budu zadovoljni načinom na koji je proticala diskusija prije redovne skupštinske pauze.

-Čuli smo kvalitetne diskusije, a na dnevnom redu su se našli mnogi regulacioni planovi, odluke o dodjelu poslovnih prosotra u zakup određenim subjektima, te još mnoge druge tačke koje se tiču funkcionisanja grada – poručio je predsjednik Ilić.

Dodao je kako su odbornici na redovnoj pauzi, nakon čega ih očekuje rasprava o preostalim tačkama.

-Nakon pauze očekuje nas još oko 15 tačaka dnevnog reda, te sam siguran da ćemo dnevni red danas iscrpiti u potpunosti. Kada je riječ o regulacionim planovima, potrebno je naglasiti da je to dokument koji se ne može usvojiti preko noći, te da je to dokument koji i po nekoliko puta dolazi na dnevni red sjednice Skupštine Grada – rekao je on.

Banjaluka

BEZBJEDNIJI SAOBRAĆAJ Osvijetljeni pješački prelazi u više ulica u Banjaluci

U cilju podizanja nivoa bezbjednosti učesnika u saobraćaju u ulicama Đede Kecmanović, Jovana Rašković, Nikole Pašić, Gundulićeva i Bulevar vojvode Stepe Stepanović u Banjaluci, osvijetljeni su pješački prelazi.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve napominju da ovim ulaganjem Banjaluka potvrđuje opredijeljenost ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu na području grada, a sve kako bi bezbjednost učesnika u saobraćaju, a samim tim i bezbjednost saobraćaja bili podignuti na viši nivo, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nastavi čitati

Banjaluka

Vučević nakon sastanka sa Stanivukovićem: Naš narod će sve izazove prebroditi slogom i jedinstvom

Srdačan razgovor sa dragim prijateljem, gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Rekao je ovo predsjednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević nakon satanka gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

“Sve izazove koji stoje pred Srbijom i Srpskom, naš narod će prebroditi slogom i jedinstvom”, poručio je Vučević.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ nakon važnog sastanka: Sa VUČEVIĆEM se često konsultujem oko važnih tema

Sa Milošem Vučevićem, predsjednikom Vlade Srbije često razgovaram i konsultujem se oko važnih političkih i svih drugih tema za naš narod i naše zemlje.

Rekao je ovo nakon satanka gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“Naravno, neizostavna tema je i Banja Luka, njen razvoj i aktuelna dešavanja u njoj. Napredak svakog našeg grada sa ove strane Drine, posebno Banje Luke, uvijek izaziva radost i zadovoljstvo kod predsjednika Vlade koji je od ove godine i počasni građanin našeg grada”, poručio je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno