Connect with us

Hronika

MONSTRUM SILOVAO VLASTITU ĆERKU! Ona ostala trudna i rodila bebu

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Nišlije B. M. (52) koji je uhapšen u martu ove godine zbog sumnje da je silovao kćerku (21).
Kako je potvrđeno Blicu u VJT u Nišu, on je optužen da je počinio krivično djelo nasilje u porodici i produženo krivično djelo silovanje.

Viši sud u Nišu je potvrdio optužnicu, tako da će se otac monstrum uskoro naći na optuženičkoj klupi. B.M. je nakon hapšenja bio osumnjičen samo za silovanje, ali je nakon sprovedene istrage njemu stavljeno na teret i nasilje u porodici.

Ovaj gnusni čin optuženi B.M. prvi put je izvršio 2020. godine, tek nakon što je djevojka postala punoljetna. Ne bi li pripremio teren za monstruozno nedjelo, ukućane sa kojima živi prethodno je poslao da izađu napolje do prodavnice.

Slučaj je procesuiran intenzivnim policijskim radom niške Kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštvu Nišu, kada se nakon drugog silovanja nesrećna djevojka požalila majci koja živi u Pećincima, pa je ginekološkim pregledom utvrđeno da je trudna. Nakon rođenja bebe DNK analiza potvrdila je užasne sumnje – osumnjičeni B. M. je otac kćerkinog djeteta!

Silovao je prvog dana kada je ušla u njegovu kuću

Prema saznanjima Blica, djevojka je ranije bila smještena u jednoj hraniteljskoj porodici, a po sticanju punoljetstva izabrala je da se vrati porodici biološkog oca koji živi u Nišu.

– Nažalost, to je bila užasna greška jer ju je otac, kako se osnovano sumnja, silovao još prvog dana kada je došla u njegovu kuću. Prethodno je ukućane sa kojima živi poslao napolje, da odu do prodavnice, a onda je, kako se sumnja, koristeći se silom i prijetnjom nasrnuo na kćerku i silovao je – kaže izvor Blica. Uplašena djevojka je smogla snage da progovori tek šest mjeseci poslije drugog silovanja, u februaru prošle godine. U avgustu je otišla do majke koja živi u mjestu Pećinci, kod Sremske Mitrovice, i ispričala joj šta joj se desilo.

DNK analiza otkrila monstruma

Majka je odmah odvela kćerku u Dom zdravlja u Sremskoj Mitrovici, gdje je ginekološkim pregledom utvrđeno da je u poodmakloj trudnoći. Obaviještena je i niška Kriminalistička policija koja je blagovremeno reagovala i odmah započela postupak.

Ipak, budući da je, prema nezvaničnim saznanjima, B. M. negirao djelo, a da nije bilo svjedoka, iskusni niški kriminalistički inspektori su inicirali DNK analizu koju je Više javno tužilaštvo u Nišu naložilo odmah po rođenju bebe, u decembru prošle godine. Čim su se stekli uslovi, uzet je biološki materijal i DNK analiza je urađena. Rezultati su potvrdili sav užas na koji se sumnjalo: da je B.M. otac i svoje kćerke i njene kćerke!

– Nesporno je da je DNK srodnika sličan. Ali postoji jasna razlika između prvog stepena srodstva i daljeg srodstva. Odnosno, otac je sa kćerkom u prvom stepenu srodstva, a ako je otac i njenog djeteta biće i s njim u prvom stepenu srodstva. Ako nije otac kćerkinog djeteta, vidjeće se na osnovu DNK analize da su u srodstvu, ali u tom slučaju u daljem srodstvu – objasnio je za Blic jedan stručnjak za DNK analizu.

Nakon što je DNK analiza pokazala da je osumnjičeni B. M. u prvom stepenu srodstva i sa svojom kćerkom i sa njenom kćerkom, stavljene su mu lisice na ruke i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je policijsko zadržavanje.

Nakon hapšenja branio se ćutanjem

Nakon hapšenja, na saslušanju u tužilaštvu B. M. se branio ćutanjem. Po prijedlogu tužilaštva, Viši sud u Nišu mu je odredio pritvor radi sprečavanja uticaja na svjedoke, zbog okolnosti da bi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično djelo, kao i činjenice da je za navedeno krivično djelo propisana kazna zatvora preko 10 godina, a njegovo izvršenje je uznemirilo javnost.

Kćerka sa bebom smještena u Sigurnu kuću

Odmah nakon što je ispričala kakvom užasu je bila izložena prilikom boravka u očevoj kući, kćerka se više nije vraćala u Niš i sa ocem nije imala kontakte. Prema nezvaničnim saznanjima, ona je sa bebom bila smještena u jednoj sigurnoj kući, piše Blic.

Hronika

OD SRIJEDE MU SE GUBI SVAKI TRAG: Nestao radnik iz Bijeljine, u autu mu pronađen mobilni

Radniku preduzeća “Mlin Pavlović”, čiji su inicijali S.P, od srijede u popodnevnim satima izgubio se svaki trag.

On je u to vrijeme bio u krugu “Mlina Pavlović”, gdje je bio parkiran i njegov automobil, prenosi “Semberija info”.

Ovaj portal nezvanično saznaje da je u automobilu pronađen i njegov mobilni telefon.

Uprkos potrazi u krugu predzeća i u silosima, niko nije pronašao bilo kakav trag koji bi ukazivao na eventualno povređivanje ili zatrpavanje radnika kukuruzom i žitaricama.

Od Čedomira Pavlovića, direktora Mlinsko – prerađivačkog preduzeća “Mlin Pavlović” semberski portal saznaje da je nestanak radnika prijavljen u srijedu između 13 i 14 sati, da su ga zaposleni tražili juče cijelo popodne, pa i u večernjim satima, nakon čega je o njegovom nestanku obaviještena i policija.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su na terenu i pokušavaju da dođu do bilo kakvog traga.

Za nestalog S.P. su kratko rekli da radi pet do šest godina u preduzeću “Mlin Pavlović”, da je vrijedan i tih radnik. Rekli su i to da se nije žalio na bilo što, što bi moglo ukazivati na određeni problem.

Nastavi čitati

Hronika

OTIŠLA SA LJUBAVNIKOM! “Majka”ostavila troje djece u MRAČNOJ I POPLAVLJENOJ prostoriji tri dana

Troje djece, od kojih najstarije ima 15 godina i koje je brinulo o drugo dvoje mališana od kojih je jedno vrtićke dobi, bilo je samo u kući od 1. do 4. januara ove godine u jednom istarskom mjestu.
Majka je djecu ostavila u mračnom i hladnom prostoru bez grijanja. Dio prostorije je bio poplavljen vodom i po podu je bio razvučen produžni kabel kako bi se djeca mogla grijati grijalicom.
Kako donosi Jutarnji list, odluku da djecu ostavi samu majka je donijela savjesno te je otišla s partnerom otišla k njegovoj majci u Slavoniju jer je ista zdravstveno bila vrlo loše.
Kad su radnici nadležnih službi po saznanju da u kući djeca borave bez nadzora roditelja, dočekao ih je mučan prizor – troje djece stajalo je jedno uz drugo neposredno uz vrata, dvoje starijih na sebi je nosilo bunde, a najmlađe je bilo samo u majici.
Kuća je bila ledena, a najstarije dijete je reklo da brine o mlađoj braći i da im kuha. I ponosno dodalo da im je taj dan napravio kokicu, a da inače jedu paštu.
Tokom ispitivanja nadležnih službi, djeca su počela trčati, ali su ih stigli i smjestili u odgovarajuće ustanove.
Majka je 4. januara zaprimila poziv Centra za socijalnu rad i znala je da su djeca odvojena od porodice, ali se kući vratila tek 9. januara. Priznala je krivicu.
U optužnici koja je nedavno protiv nje podignuta traži se djelomično uslovna kazna od 18 mjeseci od čega bi iza rešetaka morala provesti pola godine, dok bi ostatak bio uslov s petogodišnjim rokom.

Nastavi čitati

Hronika

U KUĆI BILA ZATVORENA 17 GODINA: Iz UKC-a se oglaslili o stanju žene (43) iz Laktaša

G.K. iz Laktaša, koja je, kako postoje tvrdnje, 17 godina provela u kući, i dalje je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske, gdje je svakodnevno previjaju, a još uvijek je preuranjeno razmatranje kućnog liječenja.
Prema riječima Slavice Zeljković, načelnice Urgentnog centra UKC Republike Srpske, pacijentkinja G.K. je i dalje hospitalizovana u dnevnoj bolnici Urgentnog centra.

– U njenom liječenju učestvuje multidisciplinarni tim koji donosi odluke o terapijskim modalitetima. Njeno trenutno stanje zahtijeva svakodnevno previjanje i obradu rana, parenteralnu primjenu antibiotika i simptomatske terapije, te kontinuirani nadzor vitalnih parametara. Prognoza i ishod liječenja su neizvjesni i preuranjeno je razmatranje kućnog liječenja – rečeno je za „Nezavisne novine“ iz UKC Republike Srpske.
Ona je 11. septembra u 21.30 u Urgentni centar dovezena kolima Službe hitne pomoći Laktaši.

Ljekari Urgentnog centra su, kako nam je ranije rečeno, hitno pristupili dijagnostičkoj obradi pacijentkinje i primjeni adekvatne terapije, te se pristupilo multidisciplinarnom liječenju i odmah su uključeni ljekari Klinike za plastično-rekonstruktivnu hirurgiju, hematolozi, infektolozi, te internisti.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka nam je ranije rečeno da su njihovog dežurnog tužioca u vezi sa slučajem žene iz Laktaša, koja je hospitalizovana u UKC RS, obavijestili pripadnici PU Banjaluka – PS Laktaši.

– Tužilac je naložio policijskim službenicima da preduzmu sve potrebne radnje i mjere na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem, te da nakon kompletiranja dokumentacije dostave ovom tužilaštvu izvještaj – rečeno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Nastavi čitati
Uncategorized1 tjedan ago

ĐAJIĆ BEZ SRAMA “DOBAR SAM S KRIMINALCIMA, sve koji se nisu učlanili u SNSD-a ODMAH SMIJENITI jer su zauzeli mjesta članovima partije” (FOTO, VIDEO)

Horoskop1 tjedan ago

DNEVNI HOROSKOP: Vodolijama danas potreban odmor, Ribe očekuju novi izazovi

Uncategorized2 tjedna ago

PROPAST BANJALUČKOG SNSD-a! KIKO I ĆURLA PREUZELI KORMILO! Presuđeni kriminalac i drugi koji “ne zna ko je” NOSE ĐAJIĆEVE SKUTE NA PUTU U AMBIS!

Banjaluka2 tjedna ago

GRAĐANI OGORČENI ĐAJIĆEVIM “DERNEKOM” PLJUŠTE PRIJETNJE! ” Stari pedofil, treba da se STIDI ZEMLJE KOJOM HODA, pacijenti mu umiru od sepse, A ON SLAVI”

Uncategorized1 dan ago

MAJA DRAGOJEVIĆ “DEMOLIRALA” ĐAJIĆA! “Živite li vi u Hjustonu, pa mi nemamo LIJEKOVA, POSTELJINE, a kod Vas pacijenti SKAČU KROZ PROZORE” (VIDEO)

Banjaluka2 tjedna ago

STANIVUKOVIĆ IZRAZIO DUBOKO SAUČEŠĆE ZBOG PORODICE INJAC! Grad preuzima troškove sahrane

Banjaluka2 tjedna ago

ĐAJIĆ SLAGAO UČESNIKE KOTLIĆIJADE! Umjesto po 200 KM dobili po 3 KG MESA! “Dao bih vam, AL NE SMIJEM OD PORESKE”

Banjaluka3 dana ago

STANIVUKOVIĆ KOD PORODICE NOVAKOVIĆ! “Ima bližih pa neće da dođu, A TI SI DOŠAO” Emotivan susret o kojem će se pričati (FOTO, VIDEO)

Banjaluka2 tjedna ago

“ZAUVIJEK ĆEMO PAMTITI NJEGOVU DOBROTU”! Gradonačelnik se oprostio od čika Ale (FOTO)

Uncategorized3 dana ago

“PUKLA TIKVA” U SNSD PRIJEDOR! Kabić iznio teške optužbe “VRH lokalne partije VRŠI PRITISAK U CILJU MOJE SMJENE, danas ću upoznati DODIKA SA SVIM DEŠAVANJIMA”

Aktuleno