Connect with us

Zanimljivosti

MOŽE LI LJUBAV BITI OPRAVDANJE? Ostavila muža zbog kuma

Kako ljubav ne zna za granice, svjedoče mnoge ljubavne priče koje su počele na čudan način, ali ipak uspjele da opstanu uprkos svim izazovima. Nisu rijetke situacije da osobe koje su u vezi poslije nekog vremena shvate da im se dopada druga osoba, sa kojom bi bile radije.
Problem nastaje, ako se takva “ljubav na prvi pogled” dogodi na vjenčanju i to sa kumom.

Djevojka po imenu Dezire Vajt postala je prava senzacija na TikToku, nakon što je podijelila video zapis u kome je otkrila kakvu ljubavnu priču ima iza sebe. Njena priča liči na film, jer sve što se desilo, teško da ko može da prihvati da se dešava u stvarnosti. Naime, ona je ostavila svog muža i to zbog kuma, koji joj je čak priznao da je voli dok je držao govor na svadbi!

Kako je sve izgledalo?
Dezire je otkrila da je svog sadašnjeg muža, Brajanta, upoznala kada je imala 16 godina, kao i da su ona, Brajant i njen bivši vjerenik bili bliski prijatelji, toliko bliski da im je Brajant kumovao na svadbi.

“Bili smo na dvostrukim sastancima. Ja sam bila osoba kojoj je Brajant pričao sve u vezi sa djevojkama, a Brajant je bio osoba kojoj sam se ja povjeravala. Uvijek smo samo kliktali i uvijek je bilo nešto u vezi sa njim sa čime sam se lako povezivala”, ispričala je.

Ona je godinama bila u vezi sa Brajantovim najboljim prijateljem, ali je ipak zavoljela Brajanta, sa kojim će kasnije stupiti u brak.

Sve se to dogodilo na dan njenog vjenčanja. Brajan je bio kum i kad je došlo do toga da kum drži govor, pijani Brajant joj je rekao da je voli, otkrila je Dezire:

Volim te od trenutka kada sam te vidio, nema nikog kao ti. Te noći Brajant mi je rekao tokom našeg posljednjeg plesa:

“Ako sam ja kum zašto mi onda nisi dala šansu? Uvijek bih se brinuo o tebi”, priča dalje.

Nakon manje od godinu dana braka, Dezire se razvela od svog supruga i to zbog nevjerstva. Brajant joj je bio rame za plakanje, a onda su i uplovili u ljubavnu romansu.

“Brajant je bio tu za mene – jednog dana smo se poljubili i svidjelo mi se, a onda smo postali više od prijatelja. Prijatelji su se vjenčali, a u braku smo deset godina i imamo četiri dječaka2,otkrila je Dezire.

Njih dvoje su se nakon toga vjenčali, imaju sina i uživaju u svojoj ljubavi, koja mnogo podsjeća na filmsku priču.

Zanimljivosti

BOŽE SAČUVAJ! Muž je prevario s NJENIM TATOM

Dovedeš zaručnika kući da ti upozna roditelje, dobijete blagoslov od oca, vjenčate se, a onda saznate da vas je suprug varao s vašim ocem?!
Ovaj bizarni slučaj, kakvog se ne bi sjetili ni u najluđim sapunicama, zadnjih dana je jedna od glavnih tema u Brazilu.

Naime, 23-godišnja Kamila Olivera, inače stara policijska poznanica, na očevom telefonu je pronašla prepisku, a onda i eksplicitne snimke, koje je on razmjenjivao s njenim suprugom, nevjernim Žuninjom.

Dvojac suprug-tata se potajno nalazio u hotelima gdje su uživali u malo zabave za odrasle.

Svoje šokantno otkriće Brazilka je podijelila na društvenim mrežama, gdje je objavila fotografije akcije između supruga i oca, ali to joj nije bila dovoljno osveta.

– Tata je plaćao mom mužu za odnosem- kazala je Brazilka i dodala da je to trajalo oko dvije godine.

Bijesna, odlučila je uništiti automobil koji je njen otac poklonio njenom suprugu. Razbila mu je stakla, izudarala ga.

Ali ni tu nije kraj. Potom je do automobila stigao nevjerni otac, koji je ponudio Žuninju da bude njegov novi partner, javlja portal Odia.

Žininjo je to odbio, a uskoro je automobil bio u plamenu. Navodno ga je zapalila prevarena djevojka u naletu bijesa.

DOBRO JE ZNATI! Devet najčešćih razloga za razvod braka

Trojac više nije u kontaktu, pišu južnoamerički mediji.

Nastavi čitati

Zanimljivosti

SNSD brani STAŠU KOŠARCA dokazanog nasilnika! “ON JE ŽRTVA i naša MORALNA GROMADA”

Nakon što je 11 poslanika u Parlamentu BiH zatražilo smjenu SNSD-ovog ministra spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staše Košarca, navodeći da nije moralno prihvatljivo da ostane ministar zbog optužbi za nasilje nad bivšom suprugom, Izvršni komitet SNSD-a održao je vanrednu sjednicu na kojoj je zaključeno da će Košarca braniti po svaku cijenu.

„Mi ćemo ga svakako odbraniti od smjene, jer neće biti poslaničke većine za smjenu, što je predsjednik Milorad Dodik već osigurao u telefonskom razgovoru sa predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem. Drugo i mnogo važnije je da nećemo dopustiti da se časno ime Staše Košarca gotovo svakodnevno blati: on je ovdje žrtva, a ne njegova bivša žena koja stvara privid da je ona žrtva, kako su to saopštili ministrovi pravni zastupnici.

To su utvrdili naši najugledniji policajci i tužioci koji su obustavili sve istrage po raznim prijavama njegove bivše žene da je tobože zlostavljao: to što je ona prijavljivala nisu nikakva krivična djela!

Dakle, ministar Košarac je pravno čist kao djevojačka suza i nevin kao janje, ukratko: on je naša moralno-politička gromada!“, saopšteno je nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a.

„Nismo mi džaba ovdje usvojili izmjene Krivičnog zakona Republike Srpske: ko se usudi da nastavi da kalja čast i ugled ministra Košarca i da ga tako besprizorno kleveće – imaće posla sa našom pravnom državom! Posebno upozoravamo razne nazovi novinare koji uporno prenose stavove njegove bivše supruge, takođe novinarke, da je bila žrtva njegovog nasilja: to je jedna organizovana zavjerenička novinarska grupa koja vrši medijski linč ministra Košarca, misleći da će tako tog skromnog, tihog i nenamjetljivog čovjeka prinuditi da sam podnese ostavku.

Ali, neće im proći! Nije im prošlo ni kada su mu neki naši neprijatelji prije tri godine namjestili da je dernečio na nekoj korona žurci, dok su svi građani bili zaključani po kućama. A on se tada i sam zaključao u kafani da bi se u tišini malo razveselio od silnih političkih briga u tim neveselim danima za sve nas.

Malo je falilo da i predsjednika Dodika obrlate da mu zabrani političko djelovanje, ali, srećom, predsjednik se brzo ugrizao za jezik, kad je shvatio da ga vuku za nos!“, ističe se u saopštenju.

Nakon sjednice Izvršnog komiteta SNSD-a, ugledni poslanik te stranke i osvjedočeni branilac prava žena Sanja Vulić poručila je da ponašanje ministra Košarca može poslužiti za ugled mnogim muževima.

O KOŠARCU I KORONA DERNEKU! Crnadak obilježio još jedan „DAN OBMANA I PREVARA SNSD“

„On toliko voli žene, da se, kao što znate, treći put oženio. Ja sam ga zato predlagala i za predsjednika Aktiva žena SNSD-a, ali on se na tom pozivu ljubazno zahvalio zbog brojnih obaveza koje već ima. Lično mi je rekao: Sanja, em sam ministar, em sam treći put stao na ludi kamen, pa načisto bih poludio sa toliko žena, izvini, stvarno ne mogu!

Naš Staša zna da bude tako pozitivno nestašan, ali kao čovjek on ostaje istinska moralna veličina, takoreći važan šraf naše moralne vertikale koju je uspostavio naš neporočni predsjednik Dodik. A svi vi koji to ne razumijete, možete i njemu i svima nama samo da pljunete pod prozor!“, poručila je Sanja Vulić.

Tekst je satiričnog sadržaja

Autor: Slobodan Durmanović/TV BN

BONUS VIDEO

Nastavi čitati

Zanimljivosti

VJEŠTAČKA INTELIGENCIJA “oživjela” dinastiju NEMANJIĆA

Vještačka inteligencija je pokazala da umije svašta, pa je tako, recimo, pokazala i kako bi izgledala Srbija da je žena.
Sada internetom kruže fotografije vladara dinastije Nemanjić koje je takođe oblikovala vještačka inteligencija.

Grafički dizajner Marko Karan podijelio je na Instagramu grafičku interpretaciju svetovnih likova svakog vladara iz dinastije Nemanjić koja je, kako kaže, izvedena za svakog od njih u trenutku vrhunca vladavine, prenosi Nova.rs.

U slajdu možete pogledati sve vladare, od Stefana Nemanje do Uroša Nejakog.


„Projekat je realizovan uz pomoć AI tehnologije i drugih alata za grafički dizajn, a ima za cilj oživljavanje srednjovjekovnih likova i popularizaciju najznačajnije vladarske i svetorodne dinastije. Likovi su zasnovani na osnovu portreta jednog od prvih svetskih fotografa – Anastasa Jovanovića, te na osnovu likova Nemanjića sa raznih autentičnih srednjovekovnih fresaka“, kaže Karan i dodaje da, pošto za neke vladare postoji više pretpostavki i izvora za godine vladavine, usvojena je jedna od godina radi lakše grafičke interpretacije.

Nastavi čitati

Aktuelno