Connect with us

Hronika

NESTALI MLADIĆI U BiH! Od ponoći im se gubi svaki trag, U TOKU POTRAGA!

Policijskoj stanici Stolac noćas u jedan čas iza ponoći prijavljen je nestanak dvojice mladića iz ove hercegovačke opštine.
Mladićima se, prema prijavi koja je upućena stolačkoj Policiji, gubi svaki trag nakon što su se poslije ponoći vozilom Jeep Compas uputili u pravcu mjesta Vidovo Polje.

Uz navođenje inicijala, PS Stolac saopštila je da im se u 00.45 sati obratila R.V. koja je prijavila da je njen sin M.V. (20) nedostupan na mobilni telefon nakon ponoći.

Ona je, prema saopštenju policije, kazala i kako je njen dvadesetogodišnji sin prije toga boravio u jednom ugostiteljskom objektu u Stocu sa F.S.

Odmah nakon njene prijave, tačnije u jedan sati iza ponoći, u Policijsku stanicu Stolac došao je i otac od F.S. kao i S.P. koji su ispričali da je S.P. dao svoje vozilo dvojici gore pomenutih mladića, da odu u Vidovo Polje, i da im se nakon toga gubi trag.

“Isti se ne javljaju na mobitel, a obilaskom grada i terena isti nisu primijećeni”, rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Iz MUP-a su za “Nezavisne novine” kazali da su preduzete sve mjere i radnje na pronalasku navedenih osoba i da će blagovremeno obavještavati javnost o novim informacijama.

Hronika

AUTOM UDARIO ŽENU: Saobraćajna nezgoda u naselju Lauš

M.K. iz Banjaluke povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u naselju Lauš kada je udario automobil “opel”.

Iz PU Banjaluka navode da se nezgoda dogodila oko 12.00 sati u Karađorđevoj ulici.

“Policijski službenici obavili su uviđaj na mjestu saobraćajne nesreće, koja se dogodila u Karađorđevoj ulici. U nesrećio je učestvovao D. K. iz Banjaluke upravljajući automobilom ‘Opel’ i pješak M. K. iz Banjaluke, koja je u ovoj nesreći zadobila tjelesne povrede” navode u PU Banjaluka, piše “ATV”.

Nastavi čitati

Hronika

UHAPŠENA DVA PRIPADNIKA OS BIH: Kod njih pronađena droga i oružje

Pripadnici Odjeljenja za posebne namjene sektora kriminalističke policije (SKP) MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona juče su sproveli operativnu akciju na podučju Mostara i Čapljine s ciljem suzbijanja trgovine i zloupotrebe opojnih droga.

Uhapsili su osobe inicijala T. T. (30) iz Mostara i R. R. (26) iz Čapljine.

Kako je saopšteno, prilikom hapšenja kod njih su pronađeni suva zeljasta materija koja asocira na marihuanu, bijela praškasta materija koja asocira na “speed”, te tablete koje asociraju na “ecstasy”, piše Bosnainfo.

– Na osnovu usmenih naredbi opštinskih sudova u Mostaru i Čapljini, pretresene su kuće i objekti koje koriste osumnjičeni, kao i jedno vozilo. U pretresima su pronađene dvije automatske puške, veća količina streljiva, kao i određena količina vojne opreme, te određena količina suve zeljaste materije koja asocira na marihuanu i vaga za precizno vaganje opojne droge, dok je pretresom vozila pronađen 81 komad tableta koje asociraju na “ecstasy”. Obje osobe su aktivni službenici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine. Sa događajem je upoznat postupajući tužilac Kantonalnog tužilaštva HNK – navedeno je u saopštenju.

Nastavi čitati

Hronika

NOVI DETALJI “STRAHOTE” U NOVOM SADU! Prije skoka sa zgrade, BRAČNI PAR UBIO SVOJU DJECU

Bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo sinoć skokom sa solitera, prije toga je najvjerovatnije ubio sopstvenu djecu, pišu beogradski mediji.

Kako navode, tijela dječaka i djevojčice, starosti jednu i tri godine, pronađena su u stanu u Petrovaradinu.

Kako je do ove tragedije došlo još uvijek nije poznato. Uviđaj je u toku.

Dvostruko samoubistvo koje je sinoć potreslo Novi Sad izvršio je mladi bračni par koji je, kako se navodi, živio u Petrovaradinu.

U pitanju je ženska osoba M. P. S. (23), kao i muškarac L.P. S. (21).

Nastavi čitati

Aktuelno