Connect with us

Estrada

Objavljena posljednja pjesma Marinka Rokvića

​Danas se navršilo tužnih godinu dana od smrti pjevača Marinka Rokvića.

Pjevačeva porodica je odlučila da baš na godišnjicu smrti ove legende predstavi posljednju pjesmu koju je Marinko snimio neposredno prije nego što je saznao da boluje od opake bolesti.

Naziv numere glasi “Te noći kada umrem”, a mnogi vjeruju da je pjevač ovom pjesmom predosjetio smrt.

“Te noći kada umrem, kad se stare ljubavi vrate, te noći nek me njenom pesmom isprate…”, stihovi su posljednje pjesme koju je Marinko otpjevao.

O ovoj numeri, javnost je obavijestio Marinkov sin, Nikola Rokvić koji je dio pjesme uz porodične fotografije objavio na Instagramu.

“Legende nikada ne umiru! Možda samo nekada odšetaju u druge svetove da i tamo odnesu ljubav, radost, setu i iskrenu emociju! Sa ponosom najavljujem poslednju pesmu našeg oca Marinka, pesmu koju je snimio par meseci pre nego što je otkrio da je bolestan! Pesmu ćete čuti 6.11. u 11 časova baš na dan i čas kada je otišao…” napisao je Nikola Rokvić na Instagramu.

Podsjetimo, Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini, nakon što je vodio bitku sa teškom bolešću.

Iza sebe je ostavio trojicu sinova, unuke i suprugu Slavicu, ali i brojne hitove, prenosi Telegraf.

Estrada

SKANDAL U HOLIVUDU! Ben Aflek i Met Dejmon optuženi za MALTRETIRANJE I UHOĐENJE

Njujorška advokatica, koja nije htjela da otkriva svoj identitet, tužila je glumce Bena Afleka i Meta Dejmona zbog uznemiravanja i uhođenja.
U ovoj tužbi žena navodi da su Ben Aflek i Met Dejmon iskorisatili njen identitet kao i lična iskustva za potrebe svog filma, a da ona za to nije dala svoju dozvolu.
Glumački dvojac optužen je za prisluškivanje njene kuće i hakovanje uređaja, ostavljajući je u strahu da će biti kidnapovana i silovana.
Ovaj slučaj je, malo je reći, uzburkao javnost ali i glumački svijet. Kako je oštećena žena navela u tužbi, do koje je ekskluzivno došao Dejli Mejl, nekoliko filmova, kao što su „Sluškinja na Menhetnu“ i „Nestala devojka“, koji sadrže elemente koji su uzeti iz njenog privatnog života.

Tužba, podnijeta Vrhovnom sudu Njujorka takođe je imenovala Kejsi Aflek, Dženifer Lopez, Kevina Smita, Rajana Sikresta i Harvija Vajnstajna kao saučesnike u navodnom plagijatu i iznošenju ličnih događaja bez pitanja.

Navodna žrtva je 2001. postala dio veb-sajta koji su osnovali Met Dejmon i Ben Aflek, pod nazivom „Project Greenlight“.

Ovaj sajt je formiran kako bi pisci mogli da se okupe i razgovaraju o svojim idejama, prenosi B92.

Kako oštećena tvrdi, ideje koje je tada iznijela iskorišćene su bez njenog odobrenja.

Nastavi čitati

Estrada

MERLIN U BEOGRADU POSLAO PORUKU POMIRENJA “Želim da moji unuci odrastaju s vašom djecom”

Dino Merlin održao je i treći po redu koncert u beogradskoj Areni.

“Dobrodošli, dragi prijatelji. Kakav je ovo divan prizor. Treća noć, fantastično sve. Izgleda da i večeras nešto lijepo treba da se desi”, rekao je te izveo istoimenu pjesmu.

Zatim je svima prisutnima u publici uputio poruku mira.

“Nemam više puno želja, moja želja je da moji unuci sa vašom djecom odrastaju i žive u miru”, rekao je Merlin.

Nakon što je ove riječi izgovorio pred oko 20.000 ljudi, publika ga je pozdravila aplauzom i velikim vriskom.

Merlin je pola sata pred početak koncerta stigao u Štark arenu u pratnji policije, u autu u kojem je bio društvo mu je pravila kolegica Ivana Banfić, prenio je Telegraf.rs

Nastavi čitati

Estrada

CECA POSTAJE BAKA PO TREĆI PUT! Bogdana i Veljko čekaju još jednog SINA!

Veljko Ražnatović, sin najveće balkanske zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, objavio je na svom Instagram profilu da sa suprugom Bogdanom čeka trećeg sina.
On je objavio rezultat prenatalnog testa, u opisu kojeg je poručio:

– Slava Bogu! Hvala ti, Gospode, za sve što si mi grešnom podario. Slava ocu i sinu i Svetome Duhu! Bogdana, kraljice života moga – napisao je Veljko.
Bogdana nije ostala imuna na ove riječi, te mu je u komentaru poručila “Volim te”.
On joj je odgovorio “Bogdanaaa”, uz emotikone srca.
Podsjetimo, Veljko Ražnatović je ranije otkrio da ne krije da bi volio da njegovi nasljednici krenu njegovim koracima i postanu sportisti.

– To je najljepše što možeš da budeš, sportista. Što dalje od javnog svijeta, odrastanje pored kamere nikako. To je prokletstvo jedno! Niko sa mnom nije živio pet minuta, niti zna moj dan… – kazao je nedavno, pa dodao:

– Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da im to ne treba i mislim da će im mnogo kvalitetniji život biti ako im se svaka greška u mladosti ne preuveliča. Ne vidim ih tu, sve bih radio u svojoj moći da ih sklonim – rekao je on, piše Blic.

Nastavi čitati

Aktuelno