Connect with us

Estrada

“ON JE KULTURAN I VASPITAN MUŠKARAC” Mirka Vasiljević progovorila o svađi sa Vujadinom

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić imaju četvoro djece, a sada je ona progovorila o proširenju porodice.

Da živim u vremenu naših baka i deka, sigurno bih imala više djece, jer je tada tempo bio sporiji, sve se odvijalo u kući i oko nje, a ne kao danas kad svako mora da juri na svoju stranu. Sada mora da se vodi računa i o finansijama, i o organizaciji života, i o stambenom prostoru… – rekla je Mirka i dodala:

– Djeca su nešto što ostaje iza nas, jednog dana kad ostarimo imamo nekog ko će nas pogledati, a oni imaju jedni druge. Srbija raste kad se djeca rađaju. Bila sam zadovoljna sa njih troje, ali sam poslije sedam godina poželjela da u kući ponovo osjetimo miris bebe i, hvala Bogu, rodila se Anika. Sada radim i nastojim da kod kuće budem prisutna koliko je potrebno i da to vrijeme bude kvalitetno, a šta ću željeti u trideset šestoj ili sedmoj, ne znam. Da ostanemo na broju četiri – biću srećna i zahvalna, a ukoliko se proširimo, takođe ću biti srećna i zahvalna. S druge strane, tačna je izreka da su mala djeca mala briga, a velika – velika. Koliko god da sam sada rasterećena, jer njih troje mnogo toga mogu sami da obave, toliko imam u vidu da su neki već lagano zakoračili u pubertet. Dokle god prave gluposti koje su meni poznate, jer sam ih radila ja ili neko iz mog najbližeg okruženja, sve je OK.

Ona se dotakla i situacije sa crvenog tepiha, gde je Vujadin podigao ton na svoju suprugu jer nije želeo da pozira fotoreporterima, prenosi Blic.

– Svašta se pisalo od moje 13. do ove 32. godine. Nekad je to bila stopostotna istina, nekad laž, a nekad su to bila tuda viđenja situacije, zbog čega im je potpuno promijenjen kontekst. Mi živimo naš život, a ne medijski. Naučila sam da će biti svakog čuda za tri dana dosta ukoliko se ne upecam i ne počnem da komentarišem pojedine stvari. Sigurno je da je Vujadin kulturan i vaspitan muškarac, koji zna kako se treba ponašati na javnom mjestu, tim prije što je rastao uz poznate roditelje – objasnila je Mirka i nastavila:

– Svi smo emotivne partnere sami birali. Osjetila sam nešto prema Vujadinu, izabrala ga i želim da nas dvoje ostarimo zajedno. Bila sam gotovo dijete kada sam u to počela da vjerujem, a svih ovih godina nas dvoje radimo na našem odnosu. Često kažem da kad se čovjek osjeća prijatno u svojoj koži, njega ni buldožer ne može da pomjeri, a ja se trudim da mi tu bude dobro. Svakako da i nas dvoje imamo momente kada se oko nečega ne slažemo, ali ja se uvijek trudim da izbjegnemo svađu koja bi vodila ka nečemu negativnom, već reagujem po principu hajde da diskutujemo, a onda da zajedno i hrabro nastavimo da koračamo našim putem, sa istim ciljem i vjerovanjem.

– Neću da ja mislim jedno, ti drugo i da se oboje pitamo da li možemo da o tome razgovaramo. Svako od nas ima amplitude u privatnom životu. Kad krene nadole, kažem: Čekaj da vidim zašto se to dešava, pa ako postoji razlog – daj da ga ispravim.

– Ukoliko ne mogu to da uradim, vodim se mišlju da će proći, ali to ne znači da ćemo problem zanemariti. Imam u vidu i da je za neka rješenja potrebno određeno vrijeme. Vujadin i ja se vrlo dobro poznajemo, odavno unaprijed znam šta će da uradi, kao što on zna za mene. Mi smo zajedno odrasli ne samo fizički, već i emotivno. Naučili smo da je potpuno bespotrebno da jedno drugo povređujemo, jer imamo ljubav koju smo sami željeli, proizveli i stekli. Sada treba da je gajimo i zalivamo, a ne da je skrnavimo. Uz sve to treba da budemo primjer djeci, za njihove sutrašnje emotivne odnose – zaključila je Vasiljevića.

Estrada

KO JE MLADI BANJALUČANIN koji je pokorio “Zvezde Granda”

Harmoniku sviram već osam godina, a pjevanjem se ozbiljnije bavim već dvije godine. Otkriva ovo za BL portal Banjalučanin Damjan Vračar koji polako osvaja “Zvezde Granda”.
Dodaje da je njegov talenat za muziku otkrila upravo njegova mama.

“Oduvijek sam volio muziku i sve oko nje, pa sam završio nižu muzičku, a sada idem u srednju školu”, objašnjava Damjan koji je svojim glasom oduševio region iako ima samo 16 godina.
S obzirom da je rano uplovio u muzičke vode ne čudi činjenica da Dajan već uveliko pjeva na privatnim žurkama, ali i po banjalučkim lokalima.

“Prije samo nekoliko dana sam osnovao bend “Damjan & Idealno rješenje” i svi nastupi su zakazni do Nove godine”, s ponosom ističe mladi Banjalučanin za BL portal.
Njegov put ka još većim uspjesima je utkan kako samim talentom, tako i voljom za radom uz puno ljubavi ka muzici.

Zahvalan je i na ogromnoj podršci koju dobija.

“Najviše mi znači podrška moje Banjaluke, te moje porodice i prijatelja”, napominje Damjan.

Usput otkriva ko su njegovi muzički uzori, uz nadu da će i on jednog dana nekom dječaku biti upravo to – uzor.

“Pa, moj muzički uzor je Šaban Šaulić. Od mlađih pjevača to su Aco Pejović i Ceca, naravno”, kroz osmijeh dodaje ovaj talentovani mladić kojem mnogi prognoziraju uspješnu muzičku karijeru.

Željka Pavlović, BL portal

Nastavi čitati

Estrada

SLAVNA PJEVAČICA PROGOVORILA O BOLNOJ TEMI “Borim se sa depresijom”

Britanska pop pjevačica Adel saopštila je da će vjerovatno ostati u Los Anđelesu jer joj sunčano vrijeme pomaže da spriječi sezonsku depresiju, u intervjuu za Holivod Reporter, prenosi Gardijan.

Pjevačica, koja je rođena i odrasla u Totenhemu, u sjevernom Londonu, rekla je da je sunčano vrijeme u kalifornijskom gradu u kome živi od 2016. i gdje je prošle godine kupila vilu vrijednu oko 58 miliona dolara, dobro za nju.

“Patim od sezonsku depresiju, tako da je vrijeme ovde dobro za mene. Što je ponekad čudno, jer sam veoma Britanac”, rekla je Adel.

Adel je istakla da uživa u životu u Los Anđelesu, koji u prosjeku ima oko 263 sunčanih dana u godini, jer može da bude sama.

Ipak, priznala je da je izvođenje njene debitanske pesme “Homtaun Glori”, koji je napisala u čast Londona, čini emotivnom dodajući da joj britanska prijestonica nedostaje, ali iz nekog ranijeg perioda.

“Sećam se kao da je bilo juče, kada sam napisla tu pesmu… I mislim da ne znaju svi, ali napisala sam je dan posle mog prvog učešća na protestu (protiv rata u Iraku 2003.)”, dodala je Adel, koja je ranije ove godine, u humorističkoj emisiji Alana Kara potvrdila da je stupila u brak sa američkim sportskim agentom Ričem Polom.

Sezonska depresija, ili sezonski afektivni poremećaj je vrsta depresije koja dolazi i prolazi po sezonskom obrascu, a češće se javlja zimi. Simptomi mogu uključivati trajno loše raspoloženje, ekstremni umor i povlačenje iz društvenih aktivnosti, piše Gardijan.

Nastavi čitati

Estrada

PRIJOVIĆKIN HONORAR KAO BRENIN: Gdje najveće muzičke zvijezde nastupaju za Novu godinu

Doček 2024. godine se bliži, a zvijezde uveliko se spremaju za najluđu noć u kojoj će nastupati na različitim destinacijama.

Aleksandra Prijović ove godine bila je jedna od najtraženijih pjevačica u cijelom regionu. Tri puta je napunila beogradsku Arenu, a zatim je raspametila u Sarajevu, kao i Zagrebu.

Poslije uspešne regionalne turneje porasla joj je cijena, pa je novogodišnji honorar Aleksandre Prijović navodno 100.000 evra, kao i Svjetlani Ceci Ražnatović. Dobro će proći i Jelena Karleuša, Lepa Brena, Miroslav Ilić, Aco Pejović…

Najveće estradne zvijezde za novogodišnje praznike zgrnuće pravo bogatstvo, a zarad vrtoglavih honorara nije im teško da u samo nekoliko prazničnih dana pjevaju na više različitih lokacija. Kako prenose domaći mediji za doček 2024. godine najviše će se opariti jedan od najtraženijih folkera Radiša Trajković Đani, koji će u najluđoj noći nastupati zajedno sa Janom Todorović, ali i Aleksandra Prijović.

Oni će zajedno biti plaćeni oko 350.000 evra, dok će na sve estradne zvijezde koje će raditi proslave navodno otići čak milioni evra – “Đani i Jana će u Beogradu uzeti najveću sumu od oko 150.000 evra, dok će Prija sama pjevati za 100.000, koliko je i Ceca ugovorila za doček na Zlatiboru. Pored njih, na cijelom prostoru bivše Jugoslavije slične honorare uzeli su i Zdravko Čolić, koji u najluđoj noći zabavlja publiku u Dubrovniku, Lepa Brena, koja nastupa u Baru, te Jelena Karleuša u Budvi, gdje će Željko Joksimović i Marija Šerifović biti za reprizu”, rekao je izvor za srpske medije.

Praznična čarolija počinje još 30. decembra, za koji je Prijovićka, kako su već pisali crnogorski mediji, uzela 80.000 evra za prednovogodišnji nastup u Budvi, što je tamo, navodno, i najveći honorar ove godine. Poslije zagrijavanja u Crnoj Gori, i za doček i za reprizu je u Beogradu. Lepa Brena će iz Bara već 1. januara otići za Banjaluku, gdje je ugovorila da pjeva noć poslije Nove godine.

Miroslav Ilić, koji će zabavljati Beograđane, za reprizu će takođe pjevati na crnogorskom primorju, gdje je sve tri praznične noći obezbijeđen bogat program. U Herceg Novom je i Goran Bregović s Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom, koji će na na dočeku nove 2024. proslaviti i zlatni jubilej, 50 godina Bijelog dugmeta. U Tivtu 31. nastupa Haris Džinović, dok će za reprizu publiku zabavljati Aco Pejović, koji će se spustiti do mora pravo iz Banjaluke, gdje pjeva za doček. Za reprizu u Kotoru nastupiće i Merlin, koji je poput Prije, imao niz koncerata po regionu.

U srpskoj prijestonici provod je zagarantovan i uz Slobu Radanovića, koji će u novogodišnjoj noći nastupiti s koleginicom Barbarom Bobak. Nataša Bekvalac, Dara Bubamara, Aca Lukas, Darko Lazić, Dejan Matić i Elma Sinanović, Seka Aleksić, te Nina Badrić, takođe će za doček zabavljati Beograđane, dok su za reprizu, pored Prije, rezervisane Tea Tairović i Karleuša.

Nastavi čitati

Aktuelno