Connect with us

Estrada

OVO NIJEDNA PJEVAČICA NIJE URADILA! Dragana Mirković se odrekla zarade na turneji

Pjevačica organizuje humanitarnu turneju “Do posljednjeg daha” – informacije o karakteru turneje krila i od kolega!
Pjevačica Dragana Mirković važi za jednu od najvoljenijih domaćih zvijezda, a svoju humanost je dokazala nebrojeno puta. Organizovala je humanitarne koncerte za pomoć osobama sa invaliditetom, uplaćivala novac humanitarnim organizacijama, a sada je, u saradnji sa humanitarnom organizacijom Srbi za Srbe, najavila turneju “Do posljednjeg daha” – odreći će se zarade sa cijele turneje, a sav prihod će ići u humanitarne svrhe.

“Moje kolege još uvijek ne znaju za ovo, ja nisam ništa pričala baš iz razloga da se ne misli da se radi lične moje promocije. To je prvo što sam zahtijevala i da ne moramo na početku to da kažemo, ali vjerujem da će mene moje kolege podržati i da ima divnih ljudi među njima”, rekla je pjevačica otkrivajući da je “najvažnija informacija”, tačnije ova vezana za humantiranu stranu, izostavljena kada je najavljivala koncerte”. Naša je želja da posjetimo te porodice kad sve bude gotovo i da ih ja lično upoznam. Ovo je nešto mnogo veće jer nisam sama, imam HO Srbi za Srbe. Milion dinara od svojih koncerata, lično mojih, doniram. Potrebni su sponzori da što više sakupimo novca”, rekla je Dragana i dodala:
“Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pjesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam i donijela odluku da na svakom koncertu pomognem ljudima kojima je to potrebno. Prva prilika bila je u Tuzli, gdje sam pomogla sa 10 hiljada maraka samohranom ocu sa devetoro djece.

Tako će biti i na drugim koncertima u regionu. Sa organizacijom Srbi za Srbe sam prijatelj i saradnik već dugo tako da je bilo prirodno da na ovaj način nastavimo saradnju pa ću sa svakog koncerta u Srbiji lično izdvojiti milion dinara koji će biti upotrebljeni da obezbijede krov nad glavom najugroženijim porodicama”, rekla je Dragana zahvaljujući čijem činu će svaki kupac karte za njene koncerte sada postati i dobročinitelj.
“Meni je uvijek srce puno kada mogu da podijelim sreću jer je to jedina stvar na svijetu koja se uvećava kad se deli”, rekla je Dragana kojoj su oči bile pune suza na samom početku konferencije zbog videa koji je prikazao dječicu kojoj će biti uzgrađena kuća zahvaljujući njoj.
Ispred organizacije Srbi za Srbe obratio se bivši vaterpolista, preduzetnik Aleksandar Njegovan koji je dugogodišnji član organizacije i neko ko je bio spona za saradnju sa Draganom.

“Ja neko ko ima 29 godina, pratio sam njen rad samo putem malih ekrana i preko medija. Ovo je istina jedina i mora da se zna. Ta čuvena trojka iz bloka. Na moj prvi poziv Dragana se odazvala iako nije znala ko sam i šta sam i bez imalo premišljanja rekla da, ja dolazim i tada je krenula ta nevjerovatna energija i priča. Ja sam Draganu pozvao i pitao je: Da li ćemo da radimo humanitarni koncert u Areni, Dragana je poslije jednog dana i zvala i rekla ‘što bismo radili 2,3 koncerta, kad možemo čitavu turneju!”.

“Ovo nikada nije zabilježeno u istoriji i želim da se zahvalim našoj velikoj zvijezdi što je pokazala da je i veliki čovjek. Ovo niko prije nije uradio i ponosan sam što je znam i što je neko ko podržava ono što radimo. Ona ne samo što daje po milion dinara po koncertu, već je otvorila vrata za sve ljude koji žele da pomognu da dobiju mjesto u okviru njenih koncerata”.

(MONDO)

Estrada

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ STIŽE U BANJALUKU: Ulaznice za koncert u prodaji

Aleksandra Prijović nastupiće u banjalučkoj dvorani Borik 28.marta 2024. godine.

Nakon tri rasprodane beogradske arene, pet rasprodanih zagrebačkih arena, tri rasprodana koncerta u Nišu, rasprodane tri sarajevske Zetre, pet fenomenalnih koncerata u Osijeku i dvije dvorane Mejdan u Tuzli, Aleksandra Prijović nastavlja sa turnejom u BiH i to u Banjaluci u dvorani Borik!

“Turneja od”OD ISTOKA DO ZAPADA” je zasigurno izazvala lavinu pozitivnih utisaka, te vas ovim putem pozivamo da zajedno sa nama doživite iskrenu emociju, svjetsku produkciju i scenografiju kakvu nam samo Aleksandra može prirediti!”, saopštili su organizatori.

Cijena najjeftinije ulaznice je 20 KM, a odnosi se na parter iza VIP zone. Ulaznica za Fun pit zonu, ispred same bine je 50 KM, a ukoliko želite u VIP exlusive, zonu sa visokim stolovima i uslugom konobara moraćete izdvojiti 100KM

Nastavi čitati

Estrada

BREGA VOLI NEKRETNINE VIŠE OD ŽIVOTA! Muzičar uknjižio preko 30 STANOVA I KUĆA

Muzičar Goran Bregović decenijama gradi uspješnu karijeru, sav novac koji je zaradio, Brega je mudro uložio u nekretnine, te danas mnoge od njih izdaje.

Njegova kuća na Senjaku u Beogradu je jedna od omiljenih lokacija za snimanje filmova i serija u Srbiji. Poznato je da Bregović ima i kuću na Jahorini.

Jahorina je omiljeno odmaralište slavnog muzičara, a i njegov bend Bijelo Dugme često je inspiraciju pronalazio u zelenilu i privatnosti koju im je ta planina pružala. Na Jahorini su nastale i neke od najljepših pjesama koje je napisao.

Predivna vila na olimpijskoj ljepotici ima 450 kvadrata. Vrijednost joj je teško procijeniti jer se nalazi na savršenoj lokaciji uz samu stazu. Prosječna cijena kvadrata na olimpijskoj ljepotici je oko deset hiljada KM, pa izračunajte koliko je to nula.

Njegova kuća u Tolstojevoj ulici u Beogradu pojavila se u TV seriji “Državni službenik” kao kuća lika kog je tumačio glumac Nikola Pejaković.

Pomenutu vilu gradio je tri godine. Opasana je visokim garažnim vratima na daljinsko upravljanje, a dvorište se ne može vidjeti sa ulice. Muzičar je, kako bi svoj dom zaštitio od lopova, postavio i video nadzor, prenosi Forbes.

Prvi pjevač grupe Bijelo Dugme, Želko Bebek nedavno je gostujući u jednom podkastu kazao da je Bregović oduvijek dobro baratao novcem i ulagao u nekretnine, kazao je i da je Bregović zarađivao višestruko više nego on jer je potpisivao aranžmane pjesama. Novac, odnosno podjela zarade je kako Bebek tvrdi najveći razlog njihovog rastanka.

– Nakon što sam se pobunio, pokazao mi je vrata – kazao je Bebek.

Mediji u Srbiji prenose informaciju da je Bregović ovih dana završio još jednu transakciju vezanu za nekretnine. Prenose informaciju da je prodao svoju vilu u Istanbulu koja ga je koštala nevjerovatnih 2.000.000 eura. Informacija nije službeno potvrđena.

“Sirotinja fascinirana kućama”

Bregović je prema dostupnim izvorima vlasnik preko 30 nekretnina u koje je uložio 35 miliona eura.

– Nakupovao sam toliko kuća da me je stid – kazao je govoreći o svojoj strasti za ulaganje u nekretnine i dodao:

– Kao i svaka sirotinja uvijek sam bio fasciniran kućama – rekao je on.

Pored stana u Sarajevu i kuće na Jahorini brega nekretnine ima u New Yorku, Parizu, Zagrebu, koristi ih kako bi imao dom na svojim brojnim putovanjima. Tu su i vile na Jadranu koje koristi za odmor, a nalaze se u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Bregović je u brojnim intervjuima govorio kako je kroz karijeru zarađivao novac radeći ono što voli ali i izdvojio jednu zanimljivu situaciju:

-Rat me je zatekao u Parizu u velikom apartmanu i sa malim bankovnim računom, ali sam, po prvi put u životu, bio u panici. Ne zbog toga što mogu da poginem ili što više neću imati novca, već zbog toga što sam cijeli život proveo lagodno, radeći za novac samo one stvari koje sam želio i koje bih radio i besplatno da je to neko tražio od mene. To je ta vrsta slatke lagodnosti koju samo novac može da vam pruži – kazao je Bregović.

Svoje nekretnine Bregović danas vrlo uspješno kapitališe kroz iznajmljivanje.

Nastavi čitati

Estrada

SUD VRATIO SINA SEVERINI: Starateljstvo se dijeli između pjevačice i Milana Popovića

Novi obrt u slučaju starateljstva nad sinom Severine Vučković i Milana Popovića.

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rješenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko starateljstvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te starateljstvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do obrta u slučaju, pišu hrvatski mediji.

Kako saznaje “Slobodna Dalmacija” splitski Županijski sud na svojoj sjednici održanoj 6. februara ove godine praktično je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni “roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno”, piše pomenuti medij i navodi da su sina vratili Severini.

Za Severinu je danas poseban dan. Naime, njenon sinu Aleksandru je rođendan, te je podijelila je emotivnu objavu koju je posvetila svom nasljedniku.

Njen nasljednik danas puni 12 godina, a pjevačica se ovim povodom oglasila na Instagramu. Ona je objavila fotku sa sinom i bivšim menadžerom Tomicom, a u opisu iste je ostavila emotivnu poruku.

“Prije 12 godina u Splitu je pao snijeg… Moj Tomica je sa mnom otišao iz porodilišta da proslavi rođendan kod Graše. Zaspala sam oko osam sati i rekla: ‘Nemojte da me budite’, U 21:05 probudila me je doktorka i rekla: ‘Severina, vrijeme je, idemo u porođajnu salu’. U panici sam uzela mobilni telefon da nazovem mamu. Na mobilnom telefonu je bila poruka od Tomice… ‘Ajmo, dušo, hop, hop, da Aleksandar i ja slavimo zajedno’. U 23:05 rođen je najljepši anđeo na svijetu, a ja sam postala najsrećnija žena na svijetu. Srećan rođendan sine…”,napisala je Severina.

Nastavi čitati

Aktuelno