Connect with us

Banjaluka

PODRŽAO PRIJEDLOGE STANIVUKOVIĆA: Potrebna sjednica Skupštine Grada o stanju u Domu “Rada Vranješević” i kvalitetu vazduha

Odbornik NF Banjaluka zove u Gradu Banjaluka, Saša Lazić rekao je da će podržati prijedlog gradonačelnika Draška Stanivukovića da se tačke o stanju vazduha u Banjaluci i radu Doma “Rada Vranješević “ nađu na posebnim sjednicama Skupštine Grada.

Kako ističe, već dvije godine se zalaže da se upravo ova pitanja nađu na Skuštini jer se radi o jako važnim temama.

– Već dugo predlažem da diskutujemo o ovim temama, to su jako važna pitanja za život građana. Potrebna je informacija o kvalitetu vazduha u gradu kao i dugoročna strategija. Što se tiče Doma “Rada Vranješević” svake godine bude neka afera. Mi to tek kasnije saznamo, treba da raspravljamo o toj temi i da se informišemo o radu ove ustanove. To su naša djeca – rekao je Lazić za Blink.

Podsjetimo, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković saopštio je da traži vanredne skupštine na temu kvaliteta vazduha i o vođenju Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”.

– Vrijeme je da zatražimo posebnu sjednicu Skupštine Grada na ovu temu. Ovaj zahtjev nekoliko puta predlagao je i odbornik Saša Lazić, ali sjednica nikako nije zakazana. Podržaću njegovu inicijativu, a Odjeljenje za društvene djelatnosti već danas sprema informaciju koja će biti proslijeđena Skupštini Grada uz zahtjev da se održi posebna sjednica na ovu temu -rekao je juče Stanivuković.

Banjaluka

SRPSKE TOPLICE I BRONZANI MAJDAN UZ STANIVUKOVIĆA! Dobio jednoglasnu podršku za kandidaturu!

-Broj članova naše organizacije, broj ljudi koji nam se svakodnevno pridružuje kao i broj zadovoljnih građana mjerama i politika koje realizujemo svjedok su ispravnosti naših odluka i koraka, PDP nastavlja svoj put rasta, istakao je Stanivuković.


I u Bronzanom Majdanu Stanivuković je dobio jednoglasnu podršku članova MO za novi mandat gradonačelnika.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ “Prostorije FK “Rekreativo” uskoro u novom ruhu”

Gradonačelnik Banjaliuke Draško Stanivuković obišao je danas radove na sportskom objektu za koji je izdvojeno 60 000 KM, a nakon kojih će ovaj sportski kolektiv dobiti optimalne i funkcionalne uslove za rad i razvoj kluba.
-Tokom današnje posjete dogovorili smo i izgradnju tribina. Pored FK “Rekreativo” izdovijili smo značajna novčana sredstva za mnoge druge sportske kolektive u našem gradu. Želim im mnogo sreće i sportskih uspjeha, kazao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

ZAVRŠENO IZLIJEVANJE PLOČE: “Centralno spomen-obilježje iz dana u dan PRKOSNO SE UZDIŽE”

Centralno spomen-obilježje poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata iz dana u dan prkosno se uzdiže.

Kazao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, navodeći da je danas završeno izlijevanje ploče.

-Nakon toga, krećemo sa izgradnjom stubova na kojim će zlatnim slovima vječno biti uklesana imena naših voljenih, koji su svoje živote dali za našu otadžbinu. Svaki stub nosi sa sobom priču prošlosti i simbolizuje trajnu uspomenu na one koji su oblikovali našu stvarnost i budućnost, našu Republiku Srpsku – poručio je gradonačelnik.

Prema njegovim riječima – „uprkos brojnim opstrukcijama, čvrsto koračamo ka ispunjenju naše zavjetne obaveze, Centralnog spomen-obilježja koje će prkosno stajati i svjedočiti o hrabrim podvizima našeg naroda“.

Nastavi čitati

Aktuelno