Connect with us

Region

POSLANICA DRAGINJA ŠOKIRALA SRBIJU! Predložila da VUČIĆ DOŽIVOTNO bude predsjednik (VIDEO)

U Narodnoj skupštini Srbije poslanici često budu veoma kreativni i dosjetljivi pa sjednice koje znaju trajati i nekoliko dana često učine zanimljivim. Ovog puta, monotonost zasjedanja i političkih tema “začinila” je Draginja Vlk ispred Srpske napredne stranke (SNS).
Iako se srpska politika koju predvodi Aleksandar Vučić zalaže i teži ka demokratiji, zastupnica Vlk i “njene prijateljice i rođaci” imaju, možda, malo drugačiji pogled na to.

Naime, Vlk je tokom svog obraćanja na skupštinskoj sjednici izjavila kako su ljudi bliski njoj zadovoljni načinom Vučićevog vođenja države, te se pitaju na koji način bi se njemu mogao produžiti mandat doživotno, prenosi Klix.


“Nebrojano veliki broj mojih prijateljica i rođaka kažu da su izuzetno zadovoljne obraćanjem Vučića i zapravo su me pitale na koji način može da se produži mandat predsjedniku da vlada doživotno”, izložila je Vlk, na šta je Ivica Dačić opomenuo ostale poslanike sa riječima “šta je smiješno”.

Nedavno se u Narodnoj skupštini Srbije vodila zanimljiva polemika koja je privukla mnogo pažnje. Tada je Vučić, predstavljajući poslanicima izvještaj o Kosovu, od šefa poslaničke grupe “Zeleno – levi klub” Radomira Lazovića dobio citiranje jedne turbo-folk pjesme koja broji riječi “Tu lutaš, bebo. Skren’o si s puta, bebo”.

Region

ZASTRAŠUJUĆE Tornado poharao selo u Srbiji (VIDEO)

Pojedine dijelove Srbije juče je pogodilo snažno nevrijeme, a na društvenim mrežama danas se pojavio jeziv snimak zabilježen u Zlatiborskom okrugu.

Najgore je bilo u selu Doliće, na teritoriji opštine Sjenica, gdje je non-mezociklonski tornado oštetio i kuće u naselju.

Na snimku je prikazan formiran vrtlog iz olujnog oblaka.

“Razvijеna višеćеlijska oluja sе nalazi u Zlatiborskom okrugu i donosi еkstrеmnu еlеktričnu aktivnost i silovitе pljuskovе. Zabiljеžеn jе grad vеličinе oraha iz najjačih, pulsirajućih, ćеlija. Današnji dan jе obilježila ogromna vlaga i еkstrеmno nеstabilna atmosfеra u zapadnoj polovini Srbijе. Istočna polovina Srbijе jе imala pustinjsku atmosfеru i 41 stеpеni Cеlzijusovih” navodi se u objavi, prenosi “Avaz”.

Nastavi čitati

Region

VELIKA POTRAGA U HRVATSKOJ: Građanin javio policiji da je čovjek autom sletio u Dravu

Kod Dravskog nasipa u Varaždinu jutros je jedno vozilo sletjelo u rijeku Dravu i potonulo, javlja Policijska uprava varaždinska.

Građanin je nesreću primijetio jutros u 8:17 i dojavio policiji.

Sve se dogodilo u području tzv. Dravske šume, prenosi Index.

Policijski službenici su odmah poslati na mjesto događaja i tragaju za osobom i vozilom, saopštila je policija.

Nastavi čitati

Region

HOROR U NOVOM SADU: Pitbul usmrtio svog vlasnika

U Solunskoj ulici u Novom Sadu, rano jutros pas rase pitbul terijer napao je svog gazdu i nanio mu smrtonosne povrede.

Ljekarska ekipa intervenisala je po prvom prioritetu u 6.28 časova, a smrt je konstatovana na licu mjesta.

Zoohigijena uspavala je psa. Policija vrši uviđaj

Nastavi čitati

Aktuelno