Connect with us

Horoskop

POSTOJE BITNE RAZLIKE! Evo kada horoskopski znakovi stupaju u brak sa srodnom dušom

Ko broji sitno, a ko bi trebalo da je već u srećnom braku. Starost u kojoj se stupa u brak u potpunosti zavisi od različitih faktora kao što su partneri koje birate i dinamika same veze. Međutim, ponekad vaš horoskopski znak može dati uvid u to kada ćete najverovatnije stati na ludi kamen.

Različiti znakovi imaju različita poimanja ljubavi i partnerstva, a bave se odnosima i posvećenošću na načine koji se veoma razlikuju. Ponekad je jednom znaku potrebno nekoliko kratkih trenutaka da bi znali da žele da ostare sa nekim, dok drugim znacima mogu proći decenije pre nego što budu zaista spremni da bilo šta ozvaniče, piše “collective.world”, prenosi Ona.rs.

Ovan: Rane dvadesete
Ovnovi su poznati po svojoj nepopustljivoj impulsivnosti i hrabrosti, koja ima tendenciju da zapali strastvenu želju u njima, koju je teško ugasiti logikom i racionalnim rasuđivanjem. Oni će uvijek pratiti svoje srce prije nego pamet, i kao rezultat toga, Ovnovi mogu biti skloni da u mladosti umisle da je ta jedna osoba ljubav za cijeli život.

Bik: Rane tridesete
Iako su Bikovi motivisani bezbjednošću i stabilnošću, takođe ih mogu ometati njihove ekstremne i suštinske težnje. Nažalost, ove dvije osobine mogu biti protivteža jedna drugoj. Utemeljena veza bi mogla da navede Bika da stupi u brak tipičnom uzrastu, ali ne po cijenu toga da ometa njihov profesionalni razvoj. Kao rezultat toga, Bikovi su skloniji da se vjenčaju u kasnim dvadesetim ili ranim tridesetim, nakon što postave temelje za ostvarenje svojih snova i ciljeva.

Blizanci: Srednje dvadesete
Blizanci su u Zodijaku prepoznati po svojoj ogromnoj želji da žive život punim plućima, ali posjeduju zbunjujuću dvojnost, jer takođe mogu da ispolje sklonost ka nečemu što je jednostavno i provjereno. Uprkos tome, kada pronađu nekoga sa kim imaju iskru, Blizanci su često skloni brzom ulasku u vezu, jer njihova zaljubljenost teži da ih pobijedi. Zbog toga će se Blizanci vjerovatno vjenčati u srednjim dvadesetim.

Rak: Rane tridesete
Rakovi su poznati po svojoj nepokolebljivoj odanosti. Veoma su osjetljivi i stalno pružaju pomoć svojim najmilijima, što ih često može učiniti podložnim emocionalnom stresu. Nažalost, ova osobina može dovesti do toga da izgrade zaštićeni zid neodlučnosti i emocionalne nesigurnosti. Kao posljedica njihove sumnje u sebe, teško je predvidjeti kada ili da li će Rak odlučiti da se obaveže na vječnu ljubav. Međutim, kako odrastaju i prevazilaze svoje emocionalne veze i nametnute barijere, oni omekšavaju prema ljubavi koju su sve vrijeme željeli da pronađu i za koju su željeli da bude bajkovita.

Rane tridesete su za njih idealne, jer će tada moći racionalno da procijene da li je ta osoba zaista za njih i dobra za stvaranje idilične porodice.

Lav: Rane dvadesete
Lavovi posjeduju veliko srce i njihova primarna motivacija je usredsređena na čežnju za ljubavlju i uzbudljivu žeđ za uzbuđenjem i avanturom. Sve dok je Lav vođen svojim emocijama i svojom spontanošću, može odlučiti da stupi u brak u bilo kom trenutku svog života. Međutim, njihova sklonost da uživaju u sadašnjosti, umjesto da planiraju budućnost, može ih navesti da impulsivno požure u brak. Stoga je sasvim moguće čuti svadbena zvona kako zvone Lavovima u ranim dvadesetim.

Djevica: Kasne tridesete/rane četrdesete
Djevice su marljive i uredno organizovane osobe koje daju prednost kritičkom razmišljanju nad ritmom srca. Zbog svoje nepokolebljive posvećenosti izabranom polju rada i strasti da se ističu u karijeri, Djevice su sklone da odlažu brak do kasnih tridesetih ili ranih četrdesetih. Ipak, kada Djevica odluči da se smiri i obaveže, ona je svim srcem posvećena svom partneru.

Vaga: Rane dvadesete ili sredina
Vage imaju urođenu želju da budu u posvećenoj vezi. Njihova ljubav prema ljubavi je očigledna jer prepoznaju ljepotu na najnevjerovatnijim mjestima i daju prednost udobnosti i harmoniji nad avanturama i uzbuđenjima. Shodno tome, kada Vaga pronađe savršenog partnera, željna je da se smiri u bilo kojoj fazi života. Pošto Vage cijene partnerstvo, možda će pronaći svoju srodnu dušu u ranim ili srednjim dvadesetim, jer su je tražili od malih nogu.

Škorpija: Kasne četrdesete ili rane pedesete
Škorpije su duboko strastvene koliko i svojeglave, i urođeno su skeptične kada je u pitanju koncept prave ljubavi. Oni su prijemčiviji za konkretne dokaze nego za emocije i osjećanja, tako da neko baš treba da ih zaludi da bi zaboravile na sve to. Škorpije su nevjerovatno lojalni prijatelji, ali njihova neobjašnjiva ljubomora i nepovjerljiva priroda čine da je teško predvideti kada će se vjenčati, ako to uopšte urade. Uz to, ako odluče da se vjenčaju, to će vjerovatno biti kasnije u životu, kao što su njihove kasne četrdesete ili rane pedesete.

Strijelac: Sredina tridesetih
Strijelčevi često daju prednost tome da ostanu sami dok ne dostignu veći nivo zrelosti. Iako imaju tendenciju da koriste humor i empatiju kako bi raspršili napete situacije, imaju duboko idealistička očekivanja kada su u pitanju njihovi partneri i ljubav koju se nadaju da će pronaći. Zato je teško da se ta ljubav i desi, jer nijedna nije idealna, prema njihovim standardima. Nažalost, Strijelčevima takođe može nedostajati strpljenja i diskrecije, što često dovodi do emocionalne nezrelosti.

Vjerovatno će se vjenčati sredinom tridesetih.

Jarac: Rane četrdesete
Jarčevi imaju jedinstvenu sposobnost da ispoljavaju strpljenje, samokontrolu i empatiju koja ih izdvaja od drugih znakova Zodijaka. Oni su vođeni ciljevima kada je u pitanju određivanje svojih granica, što doprinosi njihovom ogromnom uspjehu u životu. Stoga, Jarčevi mogu odložiti brak kako bi se fokusirali na svoju karijeru i reputaciju. Vjerovatno će se vjenčati u ranim četrdesetim, ali samo ako su prvi postigli svoje karijerne ciljeve.

Vodolija: Od početka do sredine tridesetih
Vodolije često više vole da ostanu same dok ne pronađu nekoga ko odgovara njihovom nezavisnom i avanturističkom duhu. Uvijek traže uzbuđenje, a to znači da ponekad previđaju vrijednost onoga što imaju u sadašnjem trenutku. Ovo može rezultirati uzbudljivim životom, ali neće razmišljati o tome da se skrase dok ne pronađu nekoga ko je jednako fokusiran na avanture. Stoga, oni imaju tendenciju da se smire u ranim i srednjim tridesetim, kada su partneri koje biraju proživjeli život poput njihovog i sa kojim će kasnije njegovati slobodu.

Ribe: Kasne dvadesete
Ribe su poznate po izuzetnom nivou empatije i povjerenja, kao i po njihovoj sklonosti da traže “kratke pauze od realnosti”. E, pa ta sanjivost ih može dovesti do bajkovite ljubavi, ali nju neće htjeti odmah da ozvaniče. U jednom trenutku će se vratiti na zemlju, shvatiti da li su možda pogriješili, pa i ako jesu, neće imati problema da brzo pronađu onu pravu ljubav sa kojom će se i vjenčati, prenosi Ona.telegraf.rs.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. JUN 2024: Ovan će osjetiti nepravdu, Vagu ne vara osjećaj

Pročitajte dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine!

Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine vam donosi važnu lekciju, a to je da ne očekujete od drugih ono što očekujete od sebe. Moguće je da ćete danas osjetiti nepravdu, oslonite se na bliske ljude. U ljubavi bez većih promjena. Moguća glavobolja.

BIK
Vaš dnevni horoskop vam donosi odlične vijesti na polju karijere! Moguće je da ćete dobiti primamljivu ponudu koja može da promijeni sve vaše planove. Odličan dan za jačanje odnosa sa partnerom ili stupanje u novu vezu. Dobro se osjećate.

BLIZANCI
Dan može da počne turbulentno zbog nepredviđenih okolnosti, ali moći ćete lako da ih riješite. Povoljan trenutak za edukaciju koja može da vam unapredi zaradu. Čeka vas važna odluka na polju ljubavi, slušajte isključivo svoju intuiciju. Više spavajte.

RAK
Rad, red, disciplina! Danas ćete biti izuzetno posvećeni poslu, naročito ako ulažete trud u privatni biznis. Čekaju vas rezultati o kojima ste sanjali, horoskop vam poručuje da ćete imati razloga za slavlje! U ljubavi sve ide kako ste zamislili. Zdravlje je dobro.

LAV
Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine vas savjetuje da se ne poveravate novim ljudima. Moguće je da neko ima isti cilj i da vaše ideje mogu preko noći da postanu tuđe. U ljubavi budite jasni, odličan je trenutak za razgovor o važnim temama. Jačajte imunitet.

DJEVICA
Horoskop vas savjetuje da ne analizirate previše sitnice, već da se fokusirate na suštinu. Na taj način možete da dobijete mnogo više od onoga što očekujete, bilo da je riječ o poslovnoj ili privatnoj situaciji. Poslušajte iskustvo starijeg člana porodice. Mogući problemi sa crijevima.

VAGA
Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine kaže da je povoljan dan za posao, korisne stvari i rješavanje finansijskih pitanja. Intuicija je odlična i kada je novac u pitanju, ne varate se. Veče provedite se porodicom, moguće je da će vam se neko obratiti za pomoć. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
Da biste postigli svoj cilj, moraćete da koristite neke nestandardne metode i rizikujete, ali to vas neće uplašiti. Možete odlučno da preuzmete ono što drugi ne mogu i brzo ćete postići uspjeh. Nova poznanstva, čak i ona formalne prirode, mogu da dobiju romantičan nastavak ako to želite. Zdravlje je dobro.

STRijELAC
Uspjećete da odbranite svoju tačku gledišta, a da nikoga ne uvredite i dobićete podršku ljudi koji su nedavno bili na strani vaših neprijatelja. Dobićete priliku da završite stvari koje su započete ranije. Bićete zadovoljni, a u ljubavi vas čeka lijepo iznenađenje. Povedite računa o ishrani.

JARAC
Dan za ljude sa kojima ste nekada bili bliski. Prošlost kuca na vrata, a to znači da možete da očekujete pozive od nekadašnjih poslovnih saradnika ili bivših partnera. Prepustite se emocijama, prijaće vam obnova kontakta. Uvedite fizičku aktivnost.

VODOLIJA
Moguće su nesuglasice i sporovi. Danas imate tendenciju da govorite oštro i nedvosmisleno, pa drugi mogu pogrešno da vas razumiju. Ne odustajte od poslovnog cilja, danas možete da dobijete novčani dobitak. Ljubav vam trenutno nije u fokusu. Zdravlje je dobro.

RIBE
Dnevni horoskop za 21. jun 2024. godine vam poručuje da je odličan dan za uvođenje zdravih navika ili promjena koje su vezane za fizički izgled. Zračite energijom i harizmom, a to će privući potencijalne partnere. Ne ostajte kod kuće, spremite se za nova poznanstva! Čuvajte se povreda.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JUN 2024: Blizancima stiže novo poznanstvo, Škorpijama velika promjena

Pročitajte dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine!

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine vam kaže da vam je danas intuicija biti vaš najbolji vodič. Obratite pažnju na znakove koje vam univerzum šalje, jer mogu donijeti važne informacije. U ljubavi, možete očekivati neočekivane promjene koje će vas iznenaditi.

BIK
Vaša upornost i trud konačno će se isplatiti. Na poslu, očekujte priznanje za vaš rad. U privatnom životu, možete se osjećati emotivno povučeni – posvetite vrijeme sebi i svojim potrebama. Unosite više tečnosti i izbjegavajte sunce!

BLIZANCI

Danas je dan za druženje i komunikaciju. Iskoristite priliku da se povežete sa starim prijateljima ili da upoznate nove ljude. U ljubavi, otvoren razgovor može riješiti nesuglasice sa partnerom.

RAK

Danas ćete biti posebno senzitivni na tuđe potrebe. Na poslu, to može donijeti dodatne zadatke, ali vaša saosjećajnost će biti primijećena. U ljubavi, posvetite pažnju partneru i pokažite koliko vam znači.

LAV

Vaša kreativnost će danas biti u punom sjaju. Iskoristite ovu energiju za nove projekte ili hobije. U ljubavi, strast će biti naglašena – očekujte romantične trenutke sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi osvajaju srca gdje god da se pojave. Iz njih izbija nevjerovatna energija.

DJEVICA

Danas je pravi trenutak za reorganizaciju i planiranje. Na poslu, vaša analitičnost će biti od velike koristi. U privatnom životu, posvetite se porodici i prijateljima – njihova podrška vam je važna.

VAGA

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine vam donosi harmonične odnose koji će biti vaš glavni fokus danas. Na poslu, sarađujte sa kolegama kako biste postigli najbolje rezultate. U ljubavi, otvorite se za nove mogućnosti – ljubav može doći iznenada, kada se najmanje nadate.

ŠKORPIJA
Danas ćete osjećati snažnu potrebu za promjenom. Na poslu, to može da znači preuzimanje novih odgovornosti. U ljubavi, iskrenost je ključna – podijelite svoje misli i osjećanja sa partnerom. Slobodne Škorpije razmišljaju o bivšem partneru. Vrijeme je da idete naprijed, bez osvrtanja.

STRIJELAC

Danas je dan za avanturu i istraživanje. Prijaće vam bijeg u prirodu, možda ćete biti pozvani na neki događaj. Na poslu, nova ideja može donijeti pozitivne promjene. U ljubavi, putovanje ili izlet sa partnerom može da osvježi vašu vezu. Izađite iz svakodnevice.

JARAC

Zvijezde vam savjetuju da se fokusirate se na finansije i dugoročne planove. Na poslu, vaš trud će biti nagrađen. U privatnom životu, provedite vrijeme sa voljenima. Njihova podrška će vam dati snagu. U ljubavi su moguće promjene, vi ćete biti njihov inicijator.

VODOLIJA

Danas je dan za inovacije i originalne ideje. Na poslu, vaša kreativnost će biti primijećena. Imate šanse kod nadređenog, nemojte da je propustite. U ljubavi, otvorenost prema partneru može donijeti dublje razumijevanje i povezanost. Izbjegavajte naporan rad, odmarajte se više!

RIBE

Dnevni horoskop za 20. jun 2024. godine vam kaže da će vaša intuicija biti na vrhuncu. Na poslu, pratite svoj unutrašnji glas za donošenje važnih odluka. Ukoliko se dvoumite, posavjetujte se sa iskusnijim. U ljubavi, emotivna povezanost sa partnerom će biti jača nego ikad.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. JUN: Pročitajte šta vam zvijezde govore danas na polju karijere, ljubavi i zdravlja

Svakog dana mozete biti sigurni da vas čekaju novi izazovi. Pročitajte šta vam zvijezde govore danas na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Vrlo kvalitetna završnica radnog dana je pred Ovnovima, posebno ukoliko budete sklopili neku novu poslovnu saradnju. Očekuje vas i sasvim solidno raspoloženje saradnika i spremnost da vam priteknu u pomoć. Nije isključen iznenadni susret ili poziv stare simpatije ili stare ljubavi, pa eto prilike da evocirate neke lijepe uspomene. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Solidan, ali pomalo naporan dan je pred Bikovima. Nove bitne izmjene zahtijevaju kompromise i prilagođavanje ostalih članova tima vama, a to nije baš najjednostavnije uvijek. Ukoliko želite da sebi priuštite osjećaj zadovoljstva, budite krajnje fleksibilni prema dragoj osobi. Unesite i neke novine, prijaće vam promjena. Zdravlje odlično.

Blizanci

Kamen spoticanja Blizancima može biti komunikacija sa najbližim saradnicima. I jedni i drugi ćete biti tvrdoglavi i ubijeđeni da ste samo vi u pravu. Prolazni flert, novo poznanstvo moglo bi da vam dodatno popravi raspoloženje tokom ovog dana. Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Užurbanost i brzo rješavanje situacija pratiće vas tokom cijelog dana. Dobro isprovjeravajte svu dokumentaciju, i-mejlove, da nešto niste propustili. Imate priliku da dragoj osobi pokažete svoja iskrena i najfinija osjećanja. Uživajte, ali dozirajte strast. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Imaćete situacije koje su naporne i teške same po sebi, dosta papiroloških i administrativnih prepreka, zaostale repove iz prethodnog perioda koje treba da riješite, a ne možete sve odjednom. Nemojte da vas iznenadi poziv osobe iz vaše ljubavne prošlosti, pa ukoliko vas i dalje vode strasti, moglo bi biti zanimljivo. Mogući bolovi u vratu kao posljedica stresa, napetosti.

Djevica

Stabilna sveukupna poslovna situacija daje danas dobar osnov da tipične Djevice budu uspješne i zadovoljne ostvarenim rezultatima, posebno na polju komunikacije i realizacije već dogovorenih planova. Ako ste željni akcije na ljubavnom planu, hrabro naprijed, prateće okolnosti trebalo bi da vam danas uglavnom idu naruku. Zdravlje odlično.

Vaga

Potencijalno nema većih prepreka na poslovnom planu za Vage, poradite malo da boljoj organizaciji i preciznijem dogovaranju sa saradnicima.

Dosta kvalitetnog vremena mogli biste da provedete u zajedničkim akcijama i druženju sa osobom koja vam se dopada. Osim napetosti, nema značajnijih upozorenja za zdravlje.

Škorpija

Po principu kreni-stani, najvjerovatnije proći će veći dio ovog radnog dana za najtipičnije Škorpije. Bitno je da krajnji rezultati budu makar na nivou nula plus. Što se tiče današnjih dešavanja u ljubavnoj sferi, možete očekivati da budu pozitivna. Moguće je i prijatno iznenađenje od drage osobe. Vodite računa o ishrani.

Strijelac

Dosta poziva i razgovora očekuje vas tokom ovog dana, prvenstveno vezanih za neke tehničke detalje i izmjene u organizaciji. Nemojte se raspravljati sa partnerom, budite strpljivi i radite na planovima. Moguća glavobolja.

Jarac

Zadovoljstvo uspješno završenim profesionalnim obavezama donosi vam dobar osnov da lagano pripremate nove planove. Sasvim korektan dan je pred vama, bar jedno prijatno iznenađenje ili neki sitni znak pažnje poklonite dragoj osobi. Jačajte imunitet.

Vodolija

Vrlo dobar i uspješan radni dan je pred Vodolijama. Stvari rješavate u hodu i velikom brzinom, što možda mnogi neće moći da isprate. Uz malo više truda i prije svega posvećenosti imate sasvim solidne šanse da danas budete veoma zadovoljni. Zdravlje odlično.

Ribe

Uz dosta mentalnog napora prije svega, a i dosta veliko energetsko trošenje, uspjećete danas da se izborite sa svim izazovima na profesionalnom putu. Potrudite se da sve što je zaostalo završite do kraja. Na ljubavnom planu mogući su zaokreti, komunikacija, koja je vrlo često tačka saplitanja kod partnera i vas, sada može biti uspostavljena na pravi način. Zdravlje vrlo dobro.

Nastavi čitati

Aktuelno