Connect with us

Banjaluka

RASPISAN OGLAS! Prodaju se garaže na Starčevici

Ponude je potrebno podnijeti zaključno sa 29. avgustom.

Grad Banjaluka raspisao je danas oglas o prodaji tri garaže na širem gradskom području, pribavljanjem pismenih ponuda.

Predmet javne prodaje su dvije garaže u Ulici manastira Gračanice br. 1 i jedna garaža u Ulici Jug Bogdana br. 86.

Ponude je potrebno podnijeti zaključno sa 29. avgustom, do 11 časova, na protokol Gradske uprave, kancelarija 14, u zatvorenoj koverti sa naznakom: Grad Banjaluka, Komisija za prodaju poslovnih prostorija i garaža, ponuda za kupovinu garaže – redni broj oglasa (od 1 do 4) – NE OTVARAJ.

Kompletan oglas možete preuzeti OVDJE.

Banjaluka

ZASLUŽEN ODMOR! Vlado 40 godina radio u GRADSKOJ UPRAVI Banjaluka, sada je otišao u penziju!

Vlado Lesjak punih 40 godina radio je u GU Banjaluka, a danas su mu kolege sa gradonačelnikom pripremile emotivan ispraćaj u penziju!

-Nakon 40 godina posvećenog rada u Gradskoj upravi stigao je na red i zasluženi odmor. Želim mu prvenstveno mnogo zdravlja i da što duže poživi tokom ovog prelijepog životnog perioda. Grad Banja Luka poštuje svakog svog radnika i ovakvim ispraćajima pokazujemo našu pažnju i poštovanje, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ ČESTITAO polaganje prvog pojasa u karateu OSOBA SA POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU!

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prisustvovao je danas polaganju prvog pojasa u karateu osoba sa poteškoćama u razvoju.
-U ispunjenju ovog velikog cilja bio sam i lična podrška kupovinom kimona kako bi potpuno spremni pristupili polaganju.
Čestitam im na hrabrosti i upornosti, ali i na novom pojasu! Čestitke i udruženju “Sunce” na posvećenom radu, uvijek možete računati na podršku svog grada! Zajedničkim snagama izgradićemo prvu kuću/ustanovu za privremeno i trajno zbrinjavanje osoba sa poteškoćama u razvoju, kazao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

GRADONAČELNIK UPUTIO ČESTITKE domaćinu turnira OK “Inova” i glavnom treneru Dariu Savoviću

Odbojkaški Finalni turnir Republike Srpske u konkurenciji pionirke otvoren je danas u novoj sportskoj dvorani na Laušu!

-Čestitam domaćinu turnira OK “Inova” i glavnom treneru Dariu Savoviću! Prvenstvo Republike Srpske održava se prvi put u sportskoj dvorani na Laušu. Sama posjeta velikog broja takmičara iz cijele Republike Srpske pokazuje koliko je zapravo Banja Luka orjentisana ka tome da bude domaćin raznim sportskim događajima i koliko je bilo neophodno da se proširi kapacitet dvoranskog prostora što smo i uradili ovim objektom, rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno