Connect with us

Region

RAZVODIO SE OD SUPRUGE! Policija pokušava da uđe u trag Draganu koji je nestao sa ćerkicom

Dragan Daničić i njegova ćerka Milica Daničić (6) krenuli su iz Beograda ka Zaječaru juče oko 14:30, kako bi je odveo majci koja tamo živi i od tada im se gubi svaki trag.
Kako se saznaje, otac i majka su bili u fazi razvoda, a dijete je pripalo majci i otac je trebalo da ga vrati.

Policija na osnovu baznih stanica pokušava da uđe u trag Dragaonvom mobilnom telefonu. Policija na ovaj način može da locira i telefon koji je nedostupan.

Podsjetimo, Dragan je juče poslije 14 sati krenuo da odveze Milicu majci u Zaječar, ali je poslije 17 sati nedostupan i ne zna se gdje je.

Kako se saznaje, policija pregleda i snimke sa svih kamera, a posljednji put su snimljeni na naplatnoj stanici Markovac.

Policija nije čekala 24 sata od prijave već je odmah krenula u potragu. U potragu su uključene PU Požarevac, Aranđelovac, Zaječar, UKP.

Prema riječima Draganove djevojke, Jovane, postoji mogućnost da su krenuli u neki obilazak usput, ali da su možda ostali zaglavljeni. Apeluje na sve da ukoliko poznaju nepristupačne terene u tom predjelu, krene u potragu za plavo-sivim džipom marke hjundai.

“Nema novih informacija”, kratko je poručila Jovana, Draganova djevojka.

Region

NEGATIVNE STATISTIKE: Za 11 godina vlasti DPS-a iz Crne Gore OTIŠLO SKORO 70.000 ljudi

Prema dostupnim podacima Eurostata, za 11 godina iz Crne Gore je u zemlje Evropske unije otišlo 69.495 građana.

Podatak se odnosi na period od 2010, zaključno sa 2020. godinom i ne uključuju  2021. i 2022. godinu inače bi broj onih koji su napustili Crnu Goru bio još veći.

Prema pisanju portala podgoričke Adria tv., nezvanično broj onih koji su napustili Crnu Goru u potrazi za boljim životom, u posljednjih 10 godina, znatno veći.

(SRNA)

Nastavi čitati

Region

Beogradski sindikat predstavio pjesmu “Sparta”: Niko nema pravo da se odrekne KiM

Beogradski sindikat je na svom Jutjub kanalu objavio pesmu “Sparta”.

Tim povodom, iz grupe su se oglasili i istakli da niko ne treba da se odrekne Kosova i Metohije, da ono pripada srpskom narodu i njegovim precima.

“Niko od nas nema pravo da se odrekne Kosova i Metohije. Kosovo i Metohija ne pripadaju samo jednoj generaciji srpskog naroda, već i svim našim precima koji su se za njih borili, kao i našim potomcima u čije ime nemamo pravo da ih se odreknemo bez pitanja. Ova sveta zemlja, pre svega, pripada Bogu jer je osveštana krvlju svetaca i mučenika, pa je niko ne može prodati, trampiti, podeliti ili na bilo koji drugi način upodobiti bilo čemu materijalnom i finansijski korisnom. Ko to ne razume – on ne razume ni dušu ovog naroda. Nema života Srbije bez Kosova i Metohije! Nema povlačenja, nema predaje!”, naveli su iz Beogradskog sindikata.

Nastavi čitati

Region

Dobra vijest za vozače: Gorivo u Crnoj Gori jeftinije od ponoći

U Crnoj Gori od ponoći biće jeftinije sve vrste goriva, a najviše će pojeftiniti lož ulje – sedam centi i eurodizel – šest centi i prodavaće se po 1.44 evra po litri.

Cijena lož ulja biće 1.40 evra, a eurosuper 98 i eurosuper 95 pojeftiniće po jedan cent, pa će tako koštati 1.60, odnosno 1.56 evra za litar, saopšteno je Ministarstva kapitalnih investicija.

 

(BL Portal)

Nastavi čitati

Aktuleno