Connect with us

Estrada

ŠAKIRIN “SAVRŠEN ZLOČIN”! Pike i njegovi advokati su nemoćni

Šakira je novom pjesmom iskazala mnoga osjećanja i poslala nekoliko direktnih poruka Pikeuu. Ona i njegov tim su sjajno sve odradili i bivši fudbaler nije imao šta da traži na sudu.

Priču koja stoji iza stihova Shakirine pjesme na vrhu liste ispričao je Keityn, 26-godišnji tekstopisac iz Kolumbije.

Iz njegovih izjava vidljivo je da je Shakira imala vrlo jasnu metu, ali se zajedno sa Keitynom i Bizarrapom pobrinul da izađu sa pjesmom čija je poruka bila teška, a u isto vrijeme ne može nastati pravna odgovornost.

Inače, Pique se konsultovao sa svojim advokatima da vidi može li tužiti Shakiru, ali njihov odgovor u pogledu šansi za pobjedu nije bio pozitivan.

Iz priče se čini da su stihovi o Piqueu i Clari Chia bili još snažniji, ali su uklonjeni tokom skoro tri sedmice koliko se na komadu radilo.

“Tekst je Shakirin i moj. Rekla je ‘Hoću ovo, želim ovo’. Jasno je da pesma ima lični štih. Ona je smislila spisak svih stvari koje je željela da prenese, na čemu smo radili.

Trebalo nam je vremena da napišemo ovu pesmu. Između dvije i tri sedmice. Ostali smo u njenoj kući tri dana, a onda smo nastavili da radimo preko telefona”, objasnio je mladi muzičar.

“Nekoliko puta smo mijenjali tekstove. Morali smo ih mijenjati kako bismo pronašli najbolju verziju kako ne bi prešli granicu, ali i da ne budu previše mekani. Shakira je zadovoljna rezultatom. Nismo očekivali ovakav uspjeh”, naveo je kompozitor.

Uz njega, Shakira je radila i na druge dvije pjesme objavljene krajem prošle godine, “Te felicio” i “Monotonia”. Veliko iznenađenje je da su sastavljene prije zvaničnog razlaza.

U stihovima postoji osnova za sve, jer će Shakira uvijek pjevati ono što osjeća. Željela je da izlije svoj bijes još u pjesmi Monotonia”, rekao je Keityn za MoluscoTV.

Inače, nova Shakirina pjesma već je zaradila preko 20 miliona eura i osim što je poslala snažne poruke bivšem, masno je i zaradila.

Estrada

LEPA LUKIĆ PALA NIZ STEPENICE “Jedva hodam, SVE ME BOLI”

Legendarna pjevačica Lepa Lukić prije nekoliko dana pala je niz stepenice kada je u zgradi RTS-a snimala novogodišnji program.
Na licu mjesta joj je ukazana ljekarska pomoć, a preporučeno joj je i da se javi ortopedu kako bi snimila povrijeđenu ruku i koljena.

Lepa je istakla da je nezgodi prethodilo to što nije doručkovala, a bolovi nakon iste su bili intenzivni.

“Vodili su me na snimanje, saplela sam se. Mislila sam da nema više stepenika, a ono bilo crno i ja nisam videla. Jedva hodam. Sve me boli, srećom da nisam glavom udarila, pala sam na ruku i nogu. Mislim da sam uganula samo ruku. Tog dana nisam ni doručkovala, baš sam se loše osjećala. Ako mi bude oticala ruka i dalje, moraću da odem opet kod doktora”, rekla je Lukićeva za Kurir.

Pjevačica je istakla da nije došlo do preloma, iako se u potpunosti ugruvala. Hitna pomoć je, kako kaže, svakako reagovala, te se pjevačica trenutno osjeća znatno bolje.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da joj se desila slična nezgoda. Tako je ona početkom prošle godine pala u svom stanu, te je tom prilikom povrijedila glavu, a polomila je i jedan zub. I tada se loše osjećala i trpila je jake bolove.

Nastavi čitati

Estrada

ZABAVA ZA PAMĆENJE: Brena, Rozga i Prijovićeva zapjevale “HAJDE DA SE VOLIMO” (VIDEO)

Pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je priredila još jedan, četvrti po redu nezaboravni spektakl u hrvatskoj prestonici, a da će to biti noć za pamćenje pokazalo se još prilikom njenog izlaska na scenu.

To je bio samo uvod u fantastično veče koje je krunisano zajedničkim nastupom Prije i Jelene Rozge sa Lepom Brenom.

Cijele večeri publika je uživala u hitovima Prijovićeve, pjevajući ih u glas sa zvijezdom večeri, a u jednom trenutku je kao gošća izašla i Jelena Rozga koju je publika dočekala burnim aplauzom.

Za sam kraj kao najveće iznenađenje došla je i Lepa Brena, koja je sve oduševila pojavom.

@aprijovic #aleksandraprijovic #lepabrena #jelenarozga ♬ original sound – Aleksandra Prijović

Njih tri su zajedno pjevale na sceni, a publika je bila oduševljena spektaklom koji su im ove tri pjevačice priredile.

Pravi delirijum nastao je kada su Brena, Rozga i Prija otpjevale “Hajde da se volimo”, prenosi nova.rs.

Prije Brene i Rozge su kao specijalni gosti nastupili i Nataša Bekvalac i Saša Matić.

Aleksandra je prethodne tri večeri pjevala u Zagrebu, a gosti su joj bili: Željko Samardžić, Bojan Leksington, Tea Tairović, Milica Todorović i MC Stojan.

Nastavi čitati

Estrada

PRIJA U ZAGREBU UZE MILIONE: Hit zarada srpske pjevačice u Hrvatskoj

Pjevačica Aleksandra Prijović večeras će održati treći koncert u zagrebačkoj Areni

Pjevačica Aleksandra Prijović večeras ponovo nastupa u zagrebačkoj Areni i to će joj biti treći od ukupno pet zakazanih koncerata u Hrvatskoj.

Slike sa koncerata pokazuju da je Arena dupke puna, što i objašnjava rekordnu prodaju ulaznica i interesovanje javnosti da je pet večeri uzastopno sluša. Sada je jedan estradni menadžer otkrio koliko će zaraditi od ovih nastupa, ali i koliko je potrošila “samo na garderobu”.

“Najjeftinija karta za koncert u Zagrebu koštala je 25 evra, a najskuplja 130, koliko je bilo potrebno izdvojiti za VIP ložu. Kapacitet Arene Zagreb sa parterom iznosi 22.000 mjesta, ali zbog 150 barskih stolova, koliko je predviđeno za Aleksandrin koncert, ona će svake noći pjevati za 17.500 ljudi, odnosno ukupno za 90.000 ljudi na pet koncerata. To znači da će za pet Arena Aleksandra inkasirati 2.780.000 evra”, rekao je neimenovani estradni menadžer Informeru i dodao da od te sume treba odbiti troškove zakupa, porez i ostale potrepštine

“Zakup Arene košta 25.000 evra po danu, što znači da je za pet dana Prija za to izdvojila 120.000 evra. Za opremu, produkciju, bend, plesače i kostime potrošila je oko 150.000 evra, plus porez koji mora da plati državi. Prema mojim procjenama, Aleksandra će se poslije pet večeri u Zagrebu u Beograd vratiti bogatija za oko 2.500.000 evra”.

Aleksandra je samo na garderobu po koncertu potrošila 50.000 evra. Za jedan sako modne kuće “Aleksandar Mekvin” izdvojila je navodno 16.000 evra, crne pantalone iste marke platila je 1.890 evra, a blejzer 2.170 evra.

Crnu kožnu suknju iste modne kuće, u kojoj je otpevala svoj hit “Dam, dam, dam”, platila je “okruglo” 4.000 evra, a tamni top 2.390 evra. Prija je tokom koncerta ponela još jednu kreaciju čuvenog modnog kreatora, za koju je izdvojila čak 7.523 evra.

Nastavi čitati

Aktuelno