Connect with us

Banjaluka

SKANDAL Đajić i Šobot DIJELE PARE da bi se pojavili i obratili na događajima

U samo jednom danu doktor Šobot na raznim događajima koje posjećuje u radnom vremenu kada bi pacijentima trebao da bude na usluzi, potroši preko 10.000 KM.

U roku od samo dva sata, na Kupu Grada BL i festivalu Kastrum potrošio je 8000 KM! Postavlja se pitanje kako je moguće da doktor dnevno troši tri plate ljekara i kako je moguće da je u radnom odnosu, a svakodnevno hoda za mentorom Đajićem koji već odavno ne vodi nikakav brigu o UKC-u i koji je UKC upropastio u svakom pogledu.
Zašto se doktori ne bave nabavkom osnovnog, na primjer paracetamola? Zašto ne završe klizeću garažu od 50 miliona maraka koja je bruka i sramota zdravstva?

Za to vrijeme, dr Šobot se veoma loše snalazi na događajima koje obilazi, jer ne zna ni zbog čega je tu, na silu se pojavljuje među ljudima zbog neprirodne kampanje koju vodi, umjesto da se posveti pacijentima i UKC -u koji je odavno propao.

Banjaluka

BEZBJEDNIJI SAOBRAĆAJ Osvijetljeni pješački prelazi u više ulica u Banjaluci

U cilju podizanja nivoa bezbjednosti učesnika u saobraćaju u ulicama Đede Kecmanović, Jovana Rašković, Nikole Pašić, Gundulićeva i Bulevar vojvode Stepe Stepanović u Banjaluci, osvijetljeni su pješački prelazi.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve napominju da ovim ulaganjem Banjaluka potvrđuje opredijeljenost ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu na području grada, a sve kako bi bezbjednost učesnika u saobraćaju, a samim tim i bezbjednost saobraćaja bili podignuti na viši nivo, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nastavi čitati

Banjaluka

Vučević nakon sastanka sa Stanivukovićem: Naš narod će sve izazove prebroditi slogom i jedinstvom

Srdačan razgovor sa dragim prijateljem, gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Rekao je ovo predsjednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević nakon satanka gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

“Sve izazove koji stoje pred Srbijom i Srpskom, naš narod će prebroditi slogom i jedinstvom”, poručio je Vučević.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ nakon važnog sastanka: Sa VUČEVIĆEM se često konsultujem oko važnih tema

Sa Milošem Vučevićem, predsjednikom Vlade Srbije često razgovaram i konsultujem se oko važnih političkih i svih drugih tema za naš narod i naše zemlje.

Rekao je ovo nakon satanka gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“Naravno, neizostavna tema je i Banja Luka, njen razvoj i aktuelna dešavanja u njoj. Napredak svakog našeg grada sa ove strane Drine, posebno Banje Luke, uvijek izaziva radost i zadovoljstvo kod predsjednika Vlade koji je od ove godine i počasni građanin našeg grada”, poručio je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno