Connect with us

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ NAJAVIO “Stiže voda u Miletiće u Kolima, MJEŠTANI ĆE DOBITI BESPLATNE PRIKLJUČKE”

Gradonačelnik Draško Stanivuković obišao je danas mještane u zaseoku Miletići u Kolima, gdje je najavio da će dobiti dugoočekivanu vodu.

-Mještani kažu da zaseok Miletići u Kolima nije niko posjetio još od vremena Kraljevine. Obišao sam danas ove divne ljude, a u narednih 30 dana započećemo projekat vodosnabdijevanja na koji mještani čekaju više od jednog vijeka. Hvala im na ogromnoj podršci – poručio je gradonačelnik.

Kako je kazao, mještani će dobiti i besplatne priključke na mrežu, a nakon izgradnje vodovoda nastaviće se sa rješavanjem i drugih potreba ovih mještana.

Mještanin Zoran Miletić zahvalio je gradanačelniku za ovu posjetu i svu podršku.

-Znamo da ima velikih prepreka, ali on se bori bez prestanka. Mi mještani to vidimo. Takvi nam ljudi trebaju i hvala mu što je došao ovdje kod nas gdje niko nije dolazio još od Kraljevine. Hvala mu za svu podršku. Prvo je udžbenike dao, i ovdje kod nas ima porodica sa petoro i šestoro djece i to je za njih veoma značajno. Zatim imamo i besplatnu legalizaciju objekata i dobićemo priključke na vodu – kazao je Miletić.

Odbornik u Skupštini grada Banje Luke, Krsto Golijanin kazao je da je ranije bio na terenu u Miletićima i u razgovoru sa mještanima vidio da je prioritetno potrebno da se riješi vodosnabdijevanje.

-Voda je najpotrebnija da bi se mogao vratiti život u ovaj zaseok. Ove porodice će dobiti vodu i srećan sam što sam pokrenuo ovo značajno pitanje, koje su podržali i gradonačelnik i preduzeće „Vodovod“ – kazao je Golijanin.

Posjeta porodici Radulović

Boravak u Kolima, gradonačelnik je iskoristio i da posjeti porodicu Radulović.
-Porazgovarali smo o njihovom životu, kao i to tome šta možemo uraditi za svaku porodicu u svakom dijelu naše Banje Luke. Poželio sam im mnogo zdravlja i blagostanja. Uvijek mogu da računaju na našu podršku, jer Banja Luka je porodica – zaključio je gradonačelnik.

Banjaluka

“UVIJEK JE PRAVO VRIJEME ZA RAZGOVOR SA NAŠIM NARODOM” Stanivuković posjetio domaćina Bogdana u Krupi na Vrbasu (FOTO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković posjetio je danas domaćina Bogdana u Krupi na Vrbasu.

– Danas smo svratili i kod našeg domaćina Bogdana Novakovića u Krupi na Vrbasu, na kratki predah i druženje. Uvijek je pravo vrijeme za razgovor sa našim narodom, iz svih dijelova Banje Luke. Nastavljamo dalje! – napisao je Stanivuković na društvenim mrežama.

Nastavi čitati

Banjaluka

“PROKLETA JE AMERIKA” Porodica Dodik pjesmom odgovorila na američke sankcije (VIDEO)

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, predsjednika Republike Srpske, objavila je na svom X profilu video isječak na kojem se vidi da sa ocem pjeva pjesmu Šabana Bajramovića “Prokleta je Amerika”.

Iako nije navedeno kada je snimak nastao, očigledno je da je objavljen u ovom trenutku kao neka vrsta odgovora porodice Dodik administraciji Sjedinjenih Američkih Država, koja je nedavno uvela nove sankcije članovima ove porodice, i firmama za koje tvrde da su povezane s njima, pišu Nezavisne.

Nastavi čitati

Banjaluka

“PODRŠKU ĆEMO PRUŽATI I DALJE” Finalni dan Međunarodne kružne trke na stazi u Zalužanima (FOTO)

Na autodromu u Zalužanima uspješno je završena Međunarodna kružna auto-trka „Nagrada Banje Luke 2024“.

Finalnoj trci, u kojoj se za Otvorena prvenstva Republike Srpske i Srbije borilo 40 takmičara iz zemlje i regiona, prisustvovao je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Tom prilikom on je zahvalio organizatorima Auto klubu “Crankshaft” na sjajnoj organizaciji, te dodao da će Grad i dalje pružati podršku ovom događaju.

-Sjajan događaj koji smo kao Grad sa zadovoljstvom podržali, ali ono što treba reći jeste i to da ćemo u vremenu koje je pred nama izdvojiti značajna sredstva kako bismo obnovili ovu stazu, jer ovakvi događaji nas podsjećaju da je to itekako potrebno. Drago mi je što ovaj događaj organizujemo zajedno sa Sportskim auto – karting savezom Srbije, što pokazuje koliko su Republika Srpska i Srbija povezane na svim poljima – poručio je gradonačelnik.

Inače, Grad Banja Luka podržao je ovaj događaj koji banjalučki Auto klub “Crankshaft” organizuje u saradnji sa Sportskim auto karting savezima Srbije i Srpske.

Nastavi čitati

Aktuelno