Connect with us

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ TRAŽI POSEBNU SJEDNICU o stanju u Domu “Rada Vranješević”

Gradonačelnik Banjaluke Drašako Stanivuković kazao je da će skupštinskom rukovodstvu uputiti incijativu za održavanje posebne sjednice Skupštine grada Banjaluka na kojoj bi se trebalo razmatrati o stanju u Domu “Rada Vranješević”.

“Prošle su tačno dvije godine otkako je, nakon slučajeva obljube maloljetnica, Dom ‘Rada Vranješević’ dobio novu direktorku. Od tada malo šta znamo o stanju u ovoj ustanovi, a naš zahtjev da se o tome raspravlja u Narodnoj skupštini Republike Srpske nije dobio pozitivan odgovor. Zato je vrijeme da zatražimo posebnu sjednicu Skupštine grada na ovu temu”, kazao je Stanivuković.

Kako je rekao, ovaj zahtjev je nekoliko puta predlagao i odbornik Saša Lazić, ali sjednica nikako nije zakazana.

“Podržaću njegovu inicijativu, a Odjeljenje za društvene djelatnosti već danas sprema informaciju koja će biti proslijeđena Skupštini Grada uz zahtjev da se održi posebna sjednica na ovu temu. Javnost ima pravo da zna kakvo je stanje nakon svega u ovoj ustanovi i da li novo rukovodstvo radi u najboljem interesu djece”, kazao je Stanivuković.

Banjaluka

SRPSKE TOPLICE I BRONZANI MAJDAN UZ STANIVUKOVIĆA! Dobio jednoglasnu podršku za kandidaturu!

-Broj članova naše organizacije, broj ljudi koji nam se svakodnevno pridružuje kao i broj zadovoljnih građana mjerama i politika koje realizujemo svjedok su ispravnosti naših odluka i koraka, PDP nastavlja svoj put rasta, istakao je Stanivuković.


I u Bronzanom Majdanu Stanivuković je dobio jednoglasnu podršku članova MO za novi mandat gradonačelnika.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ “Prostorije FK “Rekreativo” uskoro u novom ruhu”

Gradonačelnik Banjaliuke Draško Stanivuković obišao je danas radove na sportskom objektu za koji je izdvojeno 60 000 KM, a nakon kojih će ovaj sportski kolektiv dobiti optimalne i funkcionalne uslove za rad i razvoj kluba.
-Tokom današnje posjete dogovorili smo i izgradnju tribina. Pored FK “Rekreativo” izdovijili smo značajna novčana sredstva za mnoge druge sportske kolektive u našem gradu. Želim im mnogo sreće i sportskih uspjeha, kazao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

ZAVRŠENO IZLIJEVANJE PLOČE: “Centralno spomen-obilježje iz dana u dan PRKOSNO SE UZDIŽE”

Centralno spomen-obilježje poginulim borcima Odbrambeno-otadžbinskog rata iz dana u dan prkosno se uzdiže.

Kazao je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković, navodeći da je danas završeno izlijevanje ploče.

-Nakon toga, krećemo sa izgradnjom stubova na kojim će zlatnim slovima vječno biti uklesana imena naših voljenih, koji su svoje živote dali za našu otadžbinu. Svaki stub nosi sa sobom priču prošlosti i simbolizuje trajnu uspomenu na one koji su oblikovali našu stvarnost i budućnost, našu Republiku Srpsku – poručio je gradonačelnik.

Prema njegovim riječima – „uprkos brojnim opstrukcijama, čvrsto koračamo ka ispunjenju naše zavjetne obaveze, Centralnog spomen-obilježja koje će prkosno stajati i svjedočiti o hrabrim podvizima našeg naroda“.

Nastavi čitati

Aktuelno