Connect with us

Hronika

UBIO KOMŠIJU SJEKIROM jer su njegove ovce ušle u posjed ubice

Dušan T. (63) iz Urovice kod Negotina juče je nakon svađe i tuče ubio Pericu Taričića (45) udarivši ga najjverovatnije sjekirom u glavu.
Prema nezvaničnim saznanjima, do svađe je došlo nakon što su krave i ovce, koje je Dušan T. čuvao na jednom salašu u Urovici, najvjerovatnije ušle na posjed Perice.

“Navodno stoka je počela da gazi Peričinu njivu i da jede travu. To je video nesrećni Perica koji je odmah isterao životinje sa svog poseda”, navodi jedan od mještana upućen u istragu zločina.

Prema njegovim riječima, tada je došlo do žučne svađe Dušana i Perice koja je rezultirala međusobnom tučom. U jednom trenutku, osumnjičeni muškarac je dohvatio sjekiru i dotukao svog poznanika.

Tijelo Taričića pronašli su lokalni mještani i nakon toga obavijestili policiju. Nakon što je utvrđeno da je Perica ubijen, policija je pokrenula istragu i ubrzo uhapsila Dušana T. pod sumnjom da je ubio svog poznanika.

Dušanu T. je određeno zadržavanje do 48 sati, a istraga povodom ovog slučaja je u toku, prenosi 24sedam.rs.

PREPORUČENI SADRŽAJ

Hronika

TRAGIČNO! Tijelo mladića pronađeno u Drinskom jezeru

Beživotno tijelo Drage Tanaskovića pronađeno je u Drinskom jezeru u Ustiprači.

Kako Kliks, saznaje tijelo su pronašli ribari.

Uviđaj je u toku, a više detalja biće poznato naknadno.

Stric Drage Tanaskovića, Radoš Tanasković izjavio je ranije kako ne vjeruje da je riječ o samoubistvu te očekuje da nadležni obave istragu i da se utvrdi kako je nastupila smrt.

Nestanak Drage Tanaskovića, njegov stric Radoš Tanasković prijavio je 28. marta i od tada je trajala potraga za 30-godišnjim pripadnikom Oružanih snaga BIH.

Tanaskovića je policija uhapsila 25. marta zbog navodnog pokušaja iznude. Uhapšen je u Bileći i doveden u PS Foča odakle je pušten 26. marta u večernjim satima, odnosno u 21.05 minuta.

Kamere su zabilježile da se te noći spustio do rijeke ispod mosta u Foči gdje su pronađeni opušci od cigareta.

Nastavi čitati

Hronika

UŽAS U SPLITU! Muškarac prebio dvije žene DOK SU PILE KAFU

Stravično nasilje jutros na splitskoj Rivi.

Prema svjedočenjima sredovječni muškarac, gost kafića, napao je dvije žene koje su sjedile ispred njega.

Napad je uslijedio nakon što je, kako se čini, prisluškivao njihov privatni razgovor, prenosi Dalmatinski portal.

Nakon što je žene udario, muškarac je pokušao pobjeći s mjesta događaja. Međutim, građani koji su bili u blizini priskočili su u pomoć žrtvama, a neki su se odvažili i krenuli za napadačem kako bi ga spriječili u bijegu.

Policija je brzo reagovala i uhapsila napadača. Hitna pomoć je takođe pozvana jer je jedna od napadnutih žena bila povrijeđena i krvarila.

Srpskainfo

Nastavi čitati

Hronika

NOVI OBRAT! Potraga za tijelom male Danke mogla bi biti obustavljena

U Borskom okrugu se i danas, deseti dan od hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, na terenu nastavlja potraga za tijelom djevojčice. Intenzitet potrage opada i u ovom obimu bi, prema nekim nezvaničnim informacijama, mogla da bude obustavljena tokom sutrašnjeg dana, ali će se nastaviti na drugačiji način.

Tokom jučerašnjeg dana pretraženo je korito Zlotske rijeke i to od sela Zlot ka mjestu Sumrakovac, kao i rezervoari za vodu.

Razlog zašto se pregledaju cisterne i rezervoari je što su obojica osumnjičenih za ubistvo male Danke radili u JKP “Vodovod” i što odlično znaju raspored tih rezervoara, a zbog posla su ih obilazili redovno i znaju sva skrovita mjesta, pa je sada fokus potrage na tome.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora od utorka pregledaju okolinu kuće jednog od osumnjičenih D.D. u selu Zlot.

Pretražen je i Lazarev kanjon, kao i jama iznad kanjona doboka 70 metara.

Nastavi čitati

Aktuelno