Connect with us

Estrada

VALJALA SE U BLATU S GOSTIMA – ZA BAKŠIŠ UVIJEK! Rada Manojlović priznala na šta je sve spremna, čak se pela i na ŠTALU!

Rada Manojlović je poznata kao veseljak i na njenim nastupima je uvijek ludo, a evo na šta je sve radila da udovolji gostima i domaćinima.

Vidjeli smo kako izgleda kada Rada Manojlović s ajncerom u rukama na stolu pravi haos na nastupu, a da li ste čuli da se pjevačica jednom prilikom valjala u blatu i da je bila spremna na sve da bi udovoljila domaćinima i gostima…

“Valjala sam se u blatu jednom prilikom kad sam pjevala na jednom veselju, tu negdje oko Smedereva, u jednom selu. Sve je bilo u redu kad smo stigli, razapet je bio šator, međutim, u međuvremenu je počela da pada kiša i napravio se haos. Nisam tada još bila u Zvezdama Granda, gazda raširio neko ćebe da se svi tu poređamo, ali to se sve natopilo vodom. Kad su gosti već sjeli, onako u veselju pod gasom, hajde da sjednem i ja! Nemam ja taj problem, ja sam djevojka iz naroda. Htjela sam da se napravi dobra atmosfera i svi smo se dobro isprljali”, ispričala je Rada.

“Naravno, niko od mene na tezgi nije tražio da se valjam u blatu, mene je samo ponijela atmosfera. Svakako sam imala stvari da se presvučem, neću pokisla da pjevam, to su veselja koja traju po cijeli dan”, dodala je i otkrila da je uvijek maksimalno korektna s domaćinima kako bi je ponovo pozvali da im pjeva na slavljima.

“Pela sam se redovno na stolove i, pravo da vam kažem, meni je lepo. Kad se popnem na stolicu i kad nekom gostu otpevam pesmu, a on me časti, njemu je to sevap, što se kaže. Treba znati s ljudima, zato ja uvek gledam sa svima da sam dobro, da udovoljim i, znate, kad tako postupate ima posla. Uvek će neko da se seti da vas opet pozove na proslavu, venčanje… Zato podržavam sve kolege koje za bakšiš udovoljavaju gostima. Što se Đanija tiče, znam da se podigla velika prašina što je navodno pio alkohol iz cipele na tezgi. Ja to podržavam! Nemam ništa protiv, on je za te ljude ispao car i verujem da je dobro zaradio. Ne verujem ni da je cipela bila prljava, verovatno su se dogovorili da se napravi fora i to je sve. Nisam čak bežala ni od gostiju za koje vidim da su pijani do daske. I takvima sam prilazila, ispoštujem, zagrlim i otpevam neku pesmu koju hoće na uvce. Kad tako čovek postupi, sigurno neće da budu agresivni, lome i biju se. To preporučujem i svim mojim koleginicama. Treba, drage moje, malo više da pevate pod šatorom!”, poručila je.

Rada se prisjetila i situacije kada je čekala poziv iz Granda, da joj jave da li je prošla audiciju.

“Sećam se kako sam posle audicije čekala da me pozovu da mi jave da li sam prošla. Taj dan, kada je trebalo da se pravi lista kandidata, pela sam se na štalu da hvatam domet. Nisam imala na telefonu, a na tom jednom mestu se javljala jedna bedna crta. Stavljala sam telefon visoko u neke predmete i čekala da zazvoni. Nisam u početku imala sreće, ali sam posle nekoliko puta uspela da prođem i dalje već znate kako je sve išlo u takmičenju kad sam ja u pitanju”, otkrila je pjevačica.

Estrada

RAT SEVERINE I SVEŠTENIKA! “Ja sam samo imala dobar se*s” (FOTO/VIDEO)

Tomislav Lukač, 30-godišnji sveštenik iz Kaštela, na TikToku je komentarisao Severinu zbog njenih stavova o abortusu. Pjevačica se, naime, pridružila inicijativi @myvoicemychoiceorg, koja se zalaže da se svakoj stanovnici Evropske unije osigura pravo na dostupan i siguran pobačaj.

Pop, koji na TikToku komentariše razne teme, zbog toga je snimio video u kojem govori kako je pobačaj “ne samo veliko zlo već i jako šteti ženama koje se na njega odluče”. U istom je videozapisu koristio i svjedočanstvo nepoznate žene koja je govorila o svom pobačaju.

@dontomolukac Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile!🙏🏽 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot ♬ original sound – dontomislavlukac

Severina je zatim podijelila Instagram story nepoznate osobe koja je objavila video sveštenika uz komentar: “Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet.” Budući da tog storija nema na Instagram profilu sveštenika, nije sa sigurnošću reći je li njegov.

Severina je direktno odgovorila svešteniku, što upućuje da bi on mogao biti autor storija, prenosi Index.

“Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor JAHTE prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Krst ti je top”, napisala je Severina.

Nastavi čitati

Estrada

MILICA DABOVIĆ ŠOKIRA! “Naučila sam da me šamaraju i udaraju”

Milica Dabović, nekadašnja košarkašica, izjavila je da je u životu naučila da je šamaraju i udaraju, te da bi se, kako je navela, tri puta ubila da nije karakter.

Ona se, naime, osvrnula na podatak da sada zarađuje kao zvijezda sajta za odrasle, zbog čega se suočava sa kritikama.

“Danas lakše podnosim komentare. Za sve što uradiš, narod te osuđuje”, izjavila je Milica u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“, pa nastavila

“Da nisam karakter, tri puta bih se ubila, izvršila bih samoubistvo. Nije to lako podnijeti. Ja sam naučila da me šamaraju i udaraju, ali i da se dižem i sama sebi da govorim: „Idemo dalje, legendo, carice“, rekla je Milica Dabović, a prenosi Borba.me.

Nastavi čitati

Estrada

POKUŠAVAO DA SPASI MAČKU! Kiki Lesendrić pao sa 5 metara visine

Kiki Lesendrić pao je sa 5 metara visine i povredio rame!

Sve se desilo prilikom pjevačevog pokušaja da spasi svoju mačku sa drveta. Zbog toga već neko vrijeme ne može lagodno da se bavi onim što obožava da radi – igranjem tenisa.

– Nešto sam povrijedio rame, pa sam malo posustao. Spašavao sam mačku sa drveta, mačka je pobjegla u krošnju, a ja sam fljusnuo na zemlju. Pukao mi je jedan mišić – kazao je frontmen grupe “Piloti”.
– Tako je, penjao sam se na drvo ispred studija. To je moja mačka i očekivao sam da će nekako da siđe. Međutim, bila je uplašena. Čitavih 6 do 7 dana je bila u krošnji dok nisu došli pravi Aca “Rescue Team Serbia” i spasli je profesionalno – dodao je roker.

Kaže da nije bio svjestan opasnosti kojoj se izložio.

– Kada mi je objašnjeno da sam mogao da se polomim, kao i većina ljudi kada pokušava da spase mačke sa drveta, što se često dešava, i da budem mnogo teže povrijeđen… – rekao je Kiki za ‘Grand’.
Linker
– To je 5 metara, tolike su bile merdevine, od 5 metara, dok sam došao do nje i onda se to zaljuljalo sve i… – opisao je Kiki situaciju.

Kao mladić se često penjao na drvo, pa nije ni pomislio da bi nešto moglo da pođe po zlu.

– Bio sam padobranac u 63. padobranskoj, mi znamo da padnemo, tako da mi od samog pada nije bilo ništa. Ali grana je pukla za koju sam se ukeb’o i otišla je ruka – ispričao je Kiki.

Na kraju, poručuje da je njegova mačka – dobro.

– Mačka je super, jedino što nisu super moji rezultati u teniskoj rekreativnoj ligi, ali nema veze. Najvažnije je u mom slučaju učestvovati, što bi rekao Pjer de Kuberten. Sada imam fiziotrerapije, puno mi je pomogao Miljan, terapeut Novaka Đokovića, kao i Peđa. Brinu se oko toga da mi bude bolje. I stvarno mi je bolje i to puno. Mogu da igram tenis iako nisam potpuno fit, ali to zahteva izvesno vreme , jer rame je možda i najteže za povredu – zaključio je Kiki.

Nastavi čitati

Aktuelno