Connect with us

Horoskop

VELIKI SEDMIČNI HOROSKOP! Pred nama je opuštena sedmica ALI NE ZA SVE

Ova nedjelja je malo opuštenija nego prethodna, ono što se bitno mijenja jeste da zvijezda Sunce u srijedu ulazi u znak Strijelca, te polako počinje njihov period vladavine, otkriva astrolog Vladimir Vlajić gostujući na Prva TV.

Ovan
Ovnovi bi trebalo da pričuvaju kičmu. Slobodni Ovnovi imaće mogućnost da biraju, dosta su pokretljivi u ovoj nedjelji. Očekuje ih dosta kontakata. Kod zauzetih ova nedjelje je zajedničkih aktivnosti. Uživaće u društvu i pažnji. Dolazi do razrješavanja problema vezanih za nekretnine, imovinu, dugovanja, nasljedstva. Finansije se stabilizuju.

Bik
Ovo je nedjelja u kojoj će imati pad energije, pad umora i iscrpljenosti. Slobodni dosta izlaze i flertuju. Petak i nedjelja biće najbolji dana za ulazak u konkretnu emotivnu prrču. Zauzeti uživaju u zajedničkim aktivnostima, mogući je odlazak na put. Na poslu dolazi do povoljnih dogovora i pregovora naredna dva do tri dana.

Blizanci
Slobodnim Blizancima se pojavljuje neko mističan i misteriozan ko će ih zainteresovati. Zauzeti će dosta raditi i ono malo slobodnog vremena koje će imati, posvetiće voljenoj osobi. U četvrtak i petak napetije na poslu. Finansije će se popraviti, mogućnosti dodatnih izvora prihoda. Više računa treba da povedu o grlu.

Rak
Rakovi biće skloni ove nedjelje ka prehladama i upalama. Slobodni Rakovi tokom srijede i petka upoznaju mlađu i komunikativnu osobu. Zvijezde im savjetuju da puno ne pričaju šta planiraju u ljubavi. Zauzeti do vikenda imaju dosta posla, a tokom vikenda slijedi opuštanje. Od srijede na polju posla biće izuzetno angažovani. Trebalo bi da povedu računa u slučaju da posluju sa strancima.

Lav
Slobodni Lavovi tokom srijede i petka upoznaju nekog interesantnog, sijaće i privlačiti dobre energije. Zauzetima nije po volji tokom cijele nedjelje, traže nešto više i nešto bolje od partnera ili partnerke. Na poslu tokom četvrtka i subote biće napornije, utorak i srijeda – nove mogućnosti i rješenja. Trebalo bi više pažnje na obrate na kičmu.

Djevica
Na ljubavnom polju očekuje ih poznanstvo sa interesantnom osobom na javnom mjestu ili nekom događaju. Zauzete Djevice susreću se sa inatom i nerazumijevanjem. U poslovom segmentu ovo je nedjelja stabilizacije, oprez kod tajnih neprijatelja. Mogući su problemi sa želucem!

Vaga
Respiratorni organi su na udaru. Slobodne Vage tokom vikenda imaju mogućnost da biraju. Zauzete odlaze na put i prave kompromisno rješenje sa partnerom. Na poslu napeto za Vage koje se bave privatnim poslom. Nedostaje im više organizacije!

Škorpija
Hronični zdravstveni problemi su na udaru. Slobodne Škorpije imaju mogućnost da biraju tokom vikenda, dok kod zauzetih u ovoj nedjelji problemi eskaliraju. Imaće dosta posla, ali i troškova.

Strijelac
Trebalo bi da se pripaze virusnih upala. U ljubavi se bude strasti, osvajaće cijele ove nedjelje. Zauzeti da ne budu impulsivni u komunikaciji jer nehotice mogu da provede partnera.

Jarac
Stariji Jarčevi mogu da imaju probleme sa reumom, poželjne su kontrole. Za vikend novo poznanstvo i interesantan početak. Zauzeti se povlače i preispituju. Imaju osjećaj da više ulažu u odnos, nego što dobijaju od partnera.

Vodolija
Sklonost ka povredama i problemima sa stomakom. Postoji mogućnost da upoznaju nekog preko prijatelja. Kod zauzetih je malo napeto do vikenda. Na poslu odlična komunikacija sa šefovima.

Ribe
Problemi sa imunitetom. Slobodne Ribe kroz posao mogu da upoznaju nekog interesantnog. Zauzete RIbe će dosta raditi, pa će malo vremena da posvete partneru. Trebalo bi više da povedu računa kada je komunikacija sa ljudima na poziciji u pitanju.

(MONDO)

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. DECEMBAR! Blizaci zadovoljni, Raku slijedi dobar dan

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan tvrdoglav, Bik inspirisan, Blizaci zadovoljni, Raku slijedi dobar dan, Lav ambiciozan, Djevica napeta, Vaga nezadovoljna, Škorpija zatvorena, Strijelcu dobar da za posao, Jarcu poziv iz inostrastva, Vodoliji poboljšanje komunikacije, a Ribe se osjećaju inferiorno. Ovo je dnevni horoskop za 08. decembar 2023. godine

OVAN

Mogući su nesporazumi u poslovnom okruženju a pogotovo sa nadređenima možete da imate probleme sada. Voljena osoba se trudi oko vas, ali kao da to nije dovoljno da biste obratili pažnju na nju. Povedite računa o bubrezima.

BIK

Moguće je da ćete raditi prekovremeno ili da ćete cio dan biti u prevelikom broju obaveza. Djeluje vam da ste upali u neku monotoniju sa voljenom osobom i sve vam je postalo dosadno. Provjerite krvnu sliku.

BLIZANCI

Iako na prvi pogled može da se čini da su stvari na vašoj strani, pokajaćete se kada budete shvatili da ste pogrešno sagledali stvari. Pred vama su nova, uzbudljiva avantura u kojoj ćete uživati. Provjerite krvni pritisak.

RAK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da stvari neće ići onako kako očekujete. Povremeno sumnjate u svoje emocije i često se preispitujete da li ste donijeli ispravnu odluku o partneru. Manji problemi sa stomakom.

LAV

Očekuje vas poslovno putovanje ali ishod tog putovanja po vas nije baš sjajan. Pazite na svoje važne stvari i dokumenta. Novo poznanstvo u vama budi želju za ljubavnim promjenama. Povedite računa o sinusima.

DJEVICA

Dolazite do manje zarade i niste zadovoljni jer ste očekivali više novca. Moguće je da ćete naći i dodatni izvor prihoda. Imate utisak da vaša veza nije stabilna i da lako možete da dođete do prekida. Problemi sa štitnom.

VAGA

Moguć je pad koncentracije danas, lako ćete praviti greške koje kasnije neće moći jednostavno da se isprave. Veoma ste skloni svađama sa voljenom osobom i današnji dan vam jednostavno nije dobar. Vrtoglavica vas prati.

ŠKORPIJA

Imate neke ideje ali za sada nemate dovoljno novca da biste te poslove pokrenuli. Potrebno vam je nečije ulaganje. Dopada vam se jedna veoma strastvena osoba i uskoro ćete imati priliku da se zbližite sa njom. Slabija cirkulacija.

STRIJELAC

Niste sigurni u svoje odluke i sada se predomišljate. Skloni ste pravljenju grešaka u procjeni na poslovnom polju. Očekuje vas veoma opuštena komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Dobro se osjećate.

JARAC

Poslovno napredovanje vas očekuje. Bićete zadovoljni novim okolnostima i promjenama na poslovnom polju. Iako vam je djelovalo da se partner udaljava on će vam danas pokazati da mu je jako stalo do vas. Zubi su vam osjetljivi.

VODOLIJA

Promijenile su se okolnosti u vašem poslovnom okruženju i sada se osećate nesigurno. Moguće je da vas očekuju i nova iznenađenja. Moguće je da vam prija osećaj slobode i da niste spremni za vezu. Zdravlje vam je dobro.

RIBE

Mogući su manji problemi u komunikaciji sa saradnicima koji imaju nešto protiv vas. Okruženje vam nije naklonjeno. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati konflikte. Kosti su vam osjetljive, pazite na sebe.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. DECEMBAR! Škorpija ima problem s konkurencijom, Strijelac na nizbrdici

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan dominira, Bik izlazi, Blizanci nervozni, Rak ima predah, Djevica tolerantnija, Vaga uspješna, Škorpija ima problem s konkurencijom, Strijelac na nizbrdici, Jarcu posao najvažniji, Vodolija brzopleta, a Ribe imaju tajnu ljubav. Pročitajte dnevni horoskop za 07. decembar 2023. godine.

Ovan

Posao: Odložite svoje obaveze za neki drugi dan i malo uživajte u vikendu. Posao vam neće nigdje pobjeći. Smanjite tempo.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, današnji dan vam je veoma povoljan jer imate maksimalnu podršku od strane partnera.

Zdravlje: Ukočenost i bolovi u leđima.

Bik

Posao: Potrebno je da prođe neko vrijeme kako biste realizovali sve što želite. Danas nećete napraviti veći pomak.

Ljubav: Prepustite se uživanju sa partnerom, nema potrebe da insistirate na pričanju o problemima.

Zdravlje: Mogući problemi zbog povišenog šećera.

Blizanci

Posao: Sve obaveze ćete obaviti veoma brzo i lako. Imaćete dovoljno vremena za sebe. Nekada vam poslovi baš idu od ruke.

Ljubav: Smiješi vam se novo poznanstvo na nekom javnom mjestu. Preporuka je da ne budete lažno stidljivi.

Zdravlje: Bez većih problema danas.

Rak

Posao: Budite zadovoljni onim što imate. Ne tražite više. Nije pravo vrijeme za bilo kakvo istjerivanje pravde.

Ljubav: Niste previše zainteresovani za nove avanture na ljubavnom planu. Više vam prija opuštanje i samoća.

Zdravlje: Nemojte da se forsirate previše.

Lav

Posao: Imate nešto veće probleme sa koncentracijom. Premoreni ste. Nadjite vremena za odmor.

Ljubav: Moguće je da ste sasvim zbunjeni, jer vam osoba sa kojom pokušavate da flertujete, konstantno šalje pomiješane signale.

Zdravlje: Loša cirkulacija u nogama.

Djevica

Posao:Povedite računa o svojim finansijama i povucite granice. Mogući su i neočekivani troškovi.

Ljubav: Zadovoljni ste, jer ste uspjeli da privučete pažnju osobe koja vam se dopada. Imate priliku za uživanje.

Zdravlje: Prolazna glavobolja nakon buđenja.

Vaga

Posao: Nemojte da donosite nagle odluke. Ako se bavite privatnim poslom možete da očekujete negativna iznenađenja.

Ljubav: Prepuštate se svojim emocijama. Odlučili ste da danas prepustite kontrolu partneru i da se jednostavno isključite.

Zdravlje: Tražite emotivni balans.

Škorpija

Posao: Povedite računa o svom ponašanju. Arogantnost vas može uvesti u manji konflikt sa nadređenima. Budite veći diplomata!

Ljubav: Dopada vam se nova osoba, iako već imate partnera. Ni sami niste sigurni u kom pravcu ćete krenuti.

Zdravlje: Osjetljiv nervni sistem.

Strijelac

Posao: Napravite planove za narednu nedelju kako vas neke stvari ne bi iznenadile.

Ljubav: Zračite posebnom energijom i lako osvajate pažnju većeg dijela pripadnika suprotnog pola.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta. Poboljšajte ga kroz redovan unos vitamina i minerala.

Jarac

Ne želite rukovodeću poziciju da prepušatate bilo kome i stoga razradjujete plan uspjeha na polju posla. Uživaćete u zagrljaju voljene osobe. Maksimalno ste opušteni. Porazgovarajte o odlasku na kraći odmor. Potreban vam je odmor i relaksacija.

Vodolija

Posao: Lako ćete prećutati neke važne informacije ako budete procijenili da je taj korak ispravan.

Ljubav: Ne dajete lako svoje povjerenje. Iako postoji osoba koja vam se uporno udvara, vi niste zainteresovani.

Zdravlje: Problemi sa sinusima.

Ribe

Posao: Želite da provedete ostatak vikenda ne misleći o poslu. Odbićete ponudu za novu poslovnu saradnju.

Ljubav: Vaš bračni partner vas poznaje veoma dobro i pred njim ne možete da sakrijete neke svoje slabosti.

Zdravlje: Pobol jšajte svoju kondiciju.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR! Rak ne vjeruje Vodoliji, Lav snalažljiv

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan planira, Bik nestrpljiv, Blizance čeka dobar provod, Rak ne vjeruje Vodoliji, Lav snalažljiv, Djevica dobar govornik, Vaga brine o detaljima, Škorpija daje sve od sebe, Strijelac slobodan, Jarac radi na komunikaciji, a Ribe užvaju u ljubavi. Ovo je dnevni horoskop za o6. decembar 2023. godine.

OVAN

POSAO: Izrazite svoje veštine na neki neobičan kreativan način. Posebno dobar dan za sve koji se bave umetnošću. LJUBAV: Vaš partner očekuje veliku romatiku od vas i treba da to odradite na pravi način. ZDRAVLJE: Čuvajte se.

BIK

POSAO: Vi imate mogućnost da uradite manju kontrolu nad svojim zaposlenima ukoliko ste u privatnom sektoru. LJUBAV:Imate dobar brak i dobru vezu. Oni koji su sami imaju priliku da se upoznaju sa osobom koja je po svojoj prirodi kreativna. ZDRAVLJE: Ne razmišljate trenutno o tome.

BLIZANCI

POSAO: Ne čekajte da vam se desi nešto neplanirano, čudo. Svakako ste predisponirani za uspeh. LJUBAV: Oslonite se na staru ljubav. Ako ste u braku, moguć flert sa Škorpijom. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

RAK

POSAO: Kontrolišite svoje ciljeve, uspećete u svom radu. LJUBAV: Moguća ljubav na kraćem putu. ZDRAVLJE: Vitamini su vam potrebni.

LAV

POSAO: Uspeh vam dolazi iz dobrih priprema. Imate šanse za veći novac. LJUBAV: Odlično se osećate u svojoj koži bez obzira da li ste ili niste u vezi. ZDRAVLJE: Potrebna vam je kondicija.

DJEVICA

POSAO: Ne volite da vam se stvari nameću. Sposobni ste sami da organizujete sve. LJUBAV: Javite se na poziv jednom Biku. Nije loše da budete i na net komunikaciji. ZDRAVLJE: Glavobolja.

VAGA

POSAO: Obratite pažnju na informacije koje dobijate. Neke su netačne vezane za vaš posao. LJUBAV: Partner se krije od vas. Plaši se vaše snage. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

ŠKORPIJA

POSAO: Poslovno morate da budete više usmereni na saradnju sa drugima. LJUBAV: Po svaku cenu želite da ostavite pozitivan utisak na osobu koja vam se dopada. ZDRAVLJE: Pritisak.

STRIJELAC

POSAO: Potrebno da budete maksimalno angažovani. Nekada i grešite, ali teško to prihvatate. LJUBAV: Imate velike erotske apetite. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

JARAC

POSAO: Dobar dan za novac. Strpljenje se isplatilo. Imate odlične poslovne poteze. LJUBAV: Ako želite da živite slobodnije najbolji znakovi su vam za to Vodolija i Strelac. ZDRAVLJE: Mislite na odmor.

VODOLIJA

POSAO: Bolji aspekti za posao koji očekujete iz inostranstva. LJUBAV: Imate susret sa osobom koja se bavi ekonomijom, bankarstvom, ima svoju firmu. ZDRAVLJE: Potreban vam je san.

RIBE

POSAO: Mislite na ulaganje u nove projekte, što u principu nije loše. LJUBAV: Dobijate emociju od osobe koja vam se duži period divi. ZDRAVLJE: Dobro.

Nastavi čitati

Aktuelno