Connect with us

Banjaluka

VRŠI SE PRITISAK na ljude iz policije da to rade! Nema naredbe o sprovođenju istrage: Sve je to POLITIČKA PRIČA I BUDALEŠTINA

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prokomentarisao izvještaj koji je Policijska uprava Banjaluka podnijela protiv njega i ovlaštenog potpisnika u Odjeljenju za prostorno uređenje Gradske uprave Vuka Višekrune.

– Politička priča i budalaština – rekao je Stanivukovć i dodao:

– Dokaz tome je da je policija samoinicijativno skupljala informacije. Dakle, nema naredbe o sprovođenju istrage od strane tužilaštva u ovom trenutku – kazao je on ističući da se radi o novcu koji je potrošen na građane Banjaluke.

Rekao je i to da će izaći u javnosti u narednim danima sa detaljima i dokazima o ljudima koji, kako kaže, vrše pritisak na određene ljude iz policije da to rade. Naveo je da se to odnosi na Vladu Đajića, koji je inače predsjednik GrO SNSD Banjaluka.

– Bio sam juče u policiji popio sam kafu i ispričao se, bilo mi je lijepo. Navikao sam da zbog takvih razloga idem u policij – naveo je Stanivuković.

Podsjetimo, Policijska uprava Banjaluka podnijela izvještaj protiv Stanivukovića i Višekrune zbog sumnje da su nenamjenski potrošili kredit od 1.767.129 KM.

Kako je navedeno novac iz kredita potrošen je na gradnju kružnog toka u Bulevaru Cara Dušana kod tvrđave Kastel, kojom je izmijenjen režim saobraćaja u Banjaluci.

Banjaluka

POČINJE MEĐUNARODNI FESTIVAL DJEČIJE PJESME 2024 „Dječije carstvo“

Međunarodni fetsival dječije pjesme 2024 „Dječije carstvo“ počinje sutra, u četvrtak 18. aprila i trajaće sve do 3. maja.

Ove godine, baš kao i prethodnih, sve prisutne očekuje mnoštvo zanimljicog sadržaja, a kako navode organizatori, program će se održavati na nekoliko različitih lokacija.

-U četvrtak, 18. aprila u 19.30 u Vijećnici Kulturnog centara Banski dvor biće dodijeljena nagrada „Princeza dječijeg carstva“ Mirjani Bulatović kao i performans u njenu čast. Naredni dan, 19. april sa početkom u 12.00 časova biće održano finale 18. po redu „Međunarodnog festivala dječije poezije Dječije carstvo“ u Gradskom pozorištu „Jazavac“ – navode organizatori.

Poručuju i to kako će 27. aprila sa početkom u 12.00 časova u Parku „Park Petar Kočić“ biti organizovano pletenje vjenčića od vrbovog pruća.

-3.maja u 12.00 časova u Parku „Petar Koćiča“ predviđeno je ukrašavanje vaskršnjih jaja – dodaju organizatori.

Program možete da pogledate OVDJE.

Nastavi čitati

Banjaluka

ZBOG NAGLOG ZAHLAĐENJA GRAD DONIO ODLUKU! U Banjaluci produžena sezona grijanja

Iako je grijna sezona zvanično završena 15. aprila, u dogovoru Grada Banje Luke i preduzeća „Eko toplane“ isporuka toplotne energije biće nastavljena zbog niskih temperatura vazduha.

Tako će radijatori u Banjoj Luci i dalje biti topli, odnosno nastaviće se sa isporukom toplotne enegrije dok god bude potrebe za tim.

Nastavi čitati

Banjaluka

TREBAMO POSLATI PORUKU JEDINSTVA! Ovo nije Dodikov miting već srpski odgovor na BOMBARDOVANJE LAŽIMA (VIDEO)

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kazao je danas u Jutarnjem programu RTRS-a da nije vrijeme za etiketiranje i podjele i da svi trebaju biti jedinstveni kada se radi o rezoluciji o Srebrenici.

Kako navodi, postoji jedinstvo u Narodnoj skupštini Republike Srpske o ovoj temi.

– Ja ovo poredim sa bombardovanjem, kada su nas bombardovali mi smo izlazili i govorili “evo nas, ne krijemo se”. Tako i sad, ovo je bombardovanje svijesti lažima i falsifikovanjem istorije. Mi opet trebamo pogledati u nebo i reći da to nije tako – kazao je Stanivuković.

On je naveo da miting na Trgu Krajine nije Dodikov mitinig.

– Ja ne želim da ovaj miting nazovem Dodikov, jer onda ispade da je Dodik Srpska, a za mene to nije tako. Nije dobro da zbog jednog čovjeka ne vidimo rezoluciju – naveo je Stanivuković.

BLink

Nastavi čitati

Aktuelno