Connect with us

Hronika

Mirnesu traži pola Evrope, prijatelj objavio snimak kako zajednički pjevaju (VIDEO)

Prijatelj Mirnese Bešlić, koja je osumnjičena za krađu milion evra u Njemačkoj, Mujo iz Sarajeva objavio je novi snimak na TikToku u kojem je prikazano kako se njih dvoje voze pjevajući pjesmu od Lepe Brene “Udri Mujo”.

Ovaj videosnimak je objavljen prije sat, ali nije poznato kada je snimljen.

Video jeobjavio izvjesni Mujo koji se predstavlja kao Mirnesin prijatelj, ali podataka o tome kada je nastao video nema.

Velika bura pokrenula se u javnosti kako u Njemačkoj tako i u BiH za Mirnesom zbog krađe više od milion eura iz kompanije u kojoj je radila.

Za njom je u toku potraga, a policija joj sedmicama ne može ući u trag. U Štutgartu je poznata i pod nadimkom Miki, a prije zaposlenja u ovoj kompaniji radila je kao konobarica.

Kako je ranije saopšteno iz njemačke policije, Mirnesa je 14. oktobra ukrala novac kojem je imala pristup kao zaposlena u kompaniji za transport novca. Krađa je uočena isti dan, a policija je odmah započela istragu.

Hronika

JEZIVA TRAGEDIJA U BRČKOM! Poginuo fudbaler od samo 15 GODINA

Petnaestogodišnji fudbaler “Ilićke 01” iz Brčkog podlegao je povredama 20 dana nakon što je upravljajući skuterom udario u automobil, saopšteno je iz ovog kluba.

Iz Fudbalskog kluba “Ilićka 01” navode da je mladić preminuo sinoć na Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla.

Nesreća se dogodila 4. juna u večernjim časovima, a iz brčanske policije su ranije saopštili da je mladić nakon što je udario u automobil zadobio teške povrede glave.

Osim njega, teško je povrijeđen i njegov saputnik.

Obojica su prevezeni u tuzlanski UKC, gdje je mladić koji je upravljao skuterom pao u komu iz koje se više nije probudio, dok se njegov saputnik oporavio, prenosi ATV.

Nastavi čitati

Hronika

TRAGEDIJA KOD NEVESINJA U stravičnoj saobraćajnoj nesreći STRADALA DJEVOJKA (18)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na regionalnom putu Nevesinje – Pridvorci, smrtno je stradala 18-godišnja djevojka, a dvije su povrijeđene.

Prema nezvaničnim informacijama, automobil u kojem su bile četiri 18-godišnje djevojke iz Nevesinja, prevrnuo se na Moljevom brdu.

Uzrok nesreće za sada nije poznat.

Jedna osoba je hitno upućena za Mostar, dok je druga hospitalizovana u nevesinjskoj bolnici.

Nastavi čitati

Hronika

SAOBRAĆAJKA U BANJALUCI Sudar dva motocikla na Veneciji, saobraćaj usporen

Na Venecija mostu u Banjaluci došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva motocikla.

Policija vrši uviđaj, a na ovom dijelu je usporen saobraćaj, piše RTRS.

Nastavi čitati

Aktuelno