Connect with us

Hronika

ZGRTAO PARE NA FALSIFIKOVANJU: Lažni ribočuvar dvije godine prodavao dozvole za ribolov

Policijskoj stanici u Novom Goraždu oštećeno lice juče je prijavilo da je prethodne dvije godine dolazilo u ribolov na području opštine Novo Goražde, te da mu je lice čiji su inicijali F.K. iz te opštine koje se lažno predstavilo kao ribočuvar prodavalo dnevne dozvole za ribolov po 10 KM.

Policijska uprava Foča saopštila je da je o svemu obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji se izjasnio da budu preduzete potrebne mjere na dokumentovanju krivičnih djela posebni slučajevi falsifikovanja isprave i lažno predstavljanje.

(GlasSrpske/Srna)

Hronika

NEMA POVRIJEĐENIH: U požaru izgorjeli restoran i apartmani u Ribniku

U Ribniku je rano jutros izgorio restoran “Komuna”, potvrđeno nam je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

U požaru koji je izbio jutros oko 5.45 sati na ugostiteljskom objektu u mjestu Ribnik, izgorio je restoran “Komuna” i nekoliko apartmana, a nije bilo povrijeđenih.

Božana Vulin, portparolka PU Mrkonjić Grad, potvrdila nam je da je požar prijavljen u 5.45 časova.

“Izgorio je ugostiteljski objekat, a na sreću nema stradalih i povrijeđenih. Požar su lokalizovali pripadnici Vatrogasnog dobrovoljnog društva iz Mrkonjić Grada i Ribnika. Uviđaj će započeti kada se za to stvore uslovi”, istakla je je Vulin.

Uzroci izbijanja vatre nisu poznati, a s obzirom na to da se radi o drvenom objektu, požar se brzo proširio. Materijalna šteta je velika, ali još uvijek nije precizno utvrđena.

Iz restorana “Komuna” su na profilu na Facebook-u objavili o ovom događaju.

“Nažalost, “Komuna” je izorjela, restoran i sobe iznad .Obavještavamo sve goste koji su imali rezervacije za ovu godinu u sobama da nemamo evidenciju i da ih drugačije, osim na ovaj način, ne možemo obavijestiti da tog smještaja više nema”, istakli su.

Nastavi čitati

Hronika

Austrijska policija UHAPSILA SRBINA (15)! Pretukao djevojku i PRIJETIO JOJ NOŽEM

Bečka policija privela je državljanina Srbije (15) nakon dojave da u jednoj stambenoj zgradi u bečkom okrugu Margareten pretukao djevojku.
Kako prenose austrijski mediji, nepoznata djevojka (17) je u Beču pozvala broj za hitne slučajeve policije i prijavila da ju je pretukao njen dvije godine mlađi dečko, državljanin Srbije.
Kako prenosi austrijski “Heute”, djevojka tvrdi da ju je Srbin prvo pretukao, a zatim prijetio nožem.

Nakon svega toga, zaključao ju je u sobu. Mlada žena je uspela da pobjegne iz stana kroz prozor i pozvala je policiju.
Tinejdžer je priveden na saslušanje. Ipak, djevojka je, u međuvremenu, odbila da svjedoči. Tinejdžer je pušten na slobodu po nalogu bečkog javnog tužilaštva.

Nastavi čitati

Hronika

BIZARNA NESREĆA! Htio da dohvati loptu sa drveta, pa PAO I POLOMIO KIČMU!

Muškarac (31) pao je sa drveta u beogradskom naselju Rakovica, poslije čega je prevezen s teškim povredama na reanimaciju.

Muškarac je pao sa drveta sinoć u 19:15 sati, te je prevezen vozilom hitne pomoći u Urgentni centar na reanimaciju.
Kako prenosi “RTS”, 31-godišnjak je pao dok je pokušavao dohvatiti loptu.
Muškarac je pao na leđa i udario glavom, dobio je moždano krvarenje, prijelom kičmenog pršljena, lom ruke i distorziju skočnog zgloba. On je sinoć operisan.

Nastavi čitati

Aktuelno