Connect with us

Banjaluka

KRENULO UREĐENJE Pogledajte raspored kontejena za kabasti otpad u naselju Borik

Velika akcija čišćenja i uređenja počela je danas, a uz različite aktivnosti na uređenju komunalne opreme i javnih površina, stanovnici naselja Borik 1 i 2 tokom ove sedmice imaju priliku da odlože krupni otpad u postavljene kontejnere na određenim lokacijama.

U nastavku pogledajte mjesta u ovim naseljima na kojima će do subote, 25. marta biti postavljeni kontejneri za odlaganje kabastog otpada, izuzev građevinskog:

1) Raskrsnica ulica Novice Cerovića i Save Kovačevića,
2) Ulica Bore Stankovića, kod postojećih kontejnera,
3) Bulevar vojvode Živojina Mišića kod broja 37,
4) Beogradska ulica kod postojećih kontejnera,
5) Kordunaška 10.

Banjaluka

GRADONAČELNIK “Neka na Vaskrs podsjeti na LJUBAV, OPROŠTAJ, NADU”

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je pravoslavnim vjernicima čestitku povodom Vaskrsa.
-Neka nas praznik Hristovog vaskrsenja kao simbol pobjede života nad smrću, nadahne i podari nam hrabrost, staloženost i strpljenje, i nek nas podsjeti na najvažnije životne vrline: ljubav, oproštaj i nadu, istakao je Stanivuković.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ PRISUSTVOVAO ponoćnoj liturgiji u Hramu Hrista Spasitelja

U prisustvu brojnih vjernika, povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa u Hramu Hrista Spasitelja služena je Sveta arhijerejska liturgija, koju je predvodio Njegovo preosveštenstvo episkop banjalučki g.Jefrem.

Liturgiji je prisustvovao i gradonačelnik Draško Stanivuković, koji je iskoristio priliku da još jednom svim vjernicima uputi vaskršnju čestitku uz želje da im najveći hrišćanski praznik donese mir, zdravlje, ljubav i slogu, te da im da snage i vjere da se izbore sa svakim iskušenjem.

Nastavi čitati

Banjaluka

NEVJEROVATNO! Tek postavljene VASKRŠNJE DEKORACIJE u Parku „Petar Kočić“ već su se našle na METI VANDALA!

Tek postavljene vaskršnje dekoracije u Parku „Petar Kočić“ već su se našle na meti vandala.

Naime, nesavjesni pojedinci oštetili su dekoracije vaskršnjih jaja, koje su trebale da uljepšaju ambijent našeg grada tokom vaskršnjih praznika i to već prvi dan kako su postavljene u Parku.

Napominjemo da su ranije iz Odjeljenja za komunalne poslove apelovali da svi zajedno čuvamo naš grad, komunalnu opremu i zajedničku imovinu.

-Nažalost, ovakva uništavanja su sve češća pojava u našem gradu, te i ovim putem upućujemo apel sugrađanima da prijave nadležnim organima, ukoliko uoče ovakve pojave – zaključuju iz Odjeljenja.

Nastavi čitati

Aktuelno