Connect with us

Hronika

Pogledajte šta je ostalo o skupocjenog McLarena nakon udesa u Istri (FOTO)

Na putu Poreč – Pazin juče oko 11:20 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao skupocjeni McLaren.

Prema fotografijama objavljenim na Facebook stranici Policijska patrola – Istra, od McLarena je ostala samo olupina.

Na sreću, smrtno stradalih nema. I vozač i suvozač preživjeli su katastrofalan udes u kojem se McLaren nekoliko puta prevrnuo te na kraju zapalio, javlja Novi list.

Nezgoda se dogodila kada je 60-godišnji vozač McLarena pulskih registarskih oznaka zbog velike brzine izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u lijevu stranu van puta, gdje je udario u ivičnjak. McLaren se nakon toga više puta prevrnuo.

Kako javlja Novi list, prolaznici su iz auta izvukli vozača iz okoline Poreča koji je zadobio lakše povrede i 69-godišnjeg putnika koji je zadobio teške tjelesne povrede, prenosi Index.hr.

NEZAVISNE

Hronika

UŽAS U ZENICI! Žena (49) pala sa prozora stana, BORI SE ZA ŽIVOT

Četrdesetdevetogodišnja P. E. iz Zenice pala je danas oko 10.30 sati sa prozora stana na drugom spratu, zgrade u Ulici Fra Grge Martića na broju 15, te je tom prilikom zadobila teške i po život ugrožavajuće povrede, potvrdio je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić.

Odmah po dojavi, na lice mjesta izašli su pripadnici Policijske stanice Centar, a žena je kolima Hitne pomoći prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica.
“Ljekari su konstatovali teške i po život ugrožavajuće povrede, zbog čega je odmah prevezena na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu”, istakao je Valentić, prenosi Fena.
Uviđaj su izvršili pripadnici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave 1 Zenica, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac ZDK-a.

U nastavku istrage pokušat će se utvrditi razlog pada P.E.

Nastavi čitati

Hronika

Uznemiravao putnike u autobusu u Banjaluci, PA NAPAO POLICAJCA

Banjalučka policija je juče uhapsila lice D.Z. iz Laktaša jer se sumnjiči da je uznemiravao putnike u autobusu u Banjaluci, pa je nakon dolaska policije fizički napao policajca koji je završio u bolnici, a pronađen mu je i ekstazi.

Iz PU Banjaluka su saopštili da su juče uhapsili lice D.Z. iz Laktaša, jer se sumnjiči da je počinilo krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje i prekršaj iz Zakona o proizvodnji i prometu opjnih droga.

“Nadležnoj policijskoj stanici istog dana oko 18.37 prijavljeno je da nepoznato muško lice u Banjaluci u autobusu uznemirava putnike. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje su zatekli lice D.Z. koji se oglušilo o zakonito izdata naređenja policijskih službenika, pružalo aktivan otpor, te fizički napalo policijskog službenika, koji je zadobio tjelesne povrede i ukazana mu je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske. Takođe, ljekarska pomoć je ukazana i licu D.Z. na Univerzitetskom – kliničkog centru Republike Srpske. Lice D.Z. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge ekstazi, a kod navedeg lica pronađena je i oduzeta manja plastična kutija u kojoj se nalazilo šest komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu ekstazi. O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje”, rekli su iz policije.

Nastavi čitati

Hronika

NESREĆA U SARAJEVU: Poginulo dvogodišnje dijete, uhapšen vozač “mercedesa”

Dvogodišnje dijete poginulo je u sarajevskoj opštini Ilidža kada je na njega automobilom “mercedes” naletio vozač iz Sarajeva A.H. (34) koji je i uhapšen.

Nesreća se dogodila juče u 17.45 časaova, u Bojničkoj ulici ispred dvorišta kuće, kada je “mercedes” udario dijete koje je bilo pješak.

Dijete je smrtno stradalo na licu mjesta, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih polsova Kantona Sarajevo.

Uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, obavili su pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, uz prisustvo stalnih sudskih vještaka saobraćajne i mašinske struke.

Vozač “mercedesa” uhapšen je isti dan u 21.15 časova.

(Srna)

Nastavi čitati

Aktuelno