Connect with us

Sport

GRČKA POLICIJA DOBILA ZANIMLJIVU DOJAVU! Evo što su pronašli na poprištu sukoba

Gotovo svakog dana stižu nove informacije o sukobu u kojem je 29-godišnji navijač AEK-a izgubio život, a sada su grčki mediji otkrili da je policija dobila zanimljivu dojavu.

Samo 24 sata nakon strašnog sukoba, nepoznata je osoba dojavila policiji da su u blizni AEK-ovog stadiona skriveni različiti predmeti, kao što su palice, letve i ostalo.

Policija je izašla na teren i zaplijenila predmete koji su poslani na analizu u svrhu daljnje istrage, piše grčki News 24/7.

To nedvosmisleno upućuje na činjenicu da su Grci bili spremni za obračun s navijačima Dinama, iako su to prvobitno negirali. U isto vrijeme, nastavlja se opsežna policijska istraga koja traga za ubicom nesrećnog navijača.

Suzili su broj sumnjivaca, a iz navijačkih krugova juče je procurila informacija da je 29-godišnjaka ubio huligan AEK-a, no za to nema službene potvrde.

Sport

NAPUSTILA GA SREĆA! Mahač izbacio NOLETA sa turnira u Ženevi

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković doživio je danas još jedan bolan poraz u aktuelnoj sezoni.

Od njega je u polufinalu turnira u Ženevi bio bolji Čeh Tomaš Mahač rezultatom 2:1 (6:4, 0:6, 6:1).

Meč je trajao dva sata i osam minuta.

Srpski teniser je u prvom setu poveo 4:1, ali je Mahač uspio da napravi veliki preokret i sa pet uzastopnih gemova osvoji set rezultatom 6:4.

Poslije prvog seta Đoković je zatražio medicinsku pomoć zbog problema sa desnim ručnim zglobom.

Nakon toga Đoković osvaja drugi set bez izgubljenog gema.

Češki teniser je u trećem setu napravio tri brejka koja su mu bila dovoljna za 6:1.

Mahač će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Kasper Rud (Norveška) i Flavio Koboli (Italija).

ATP turnir u Ženevi igra se za nagradni fond od 579.320 evra.

Glas Srpske

Nastavi čitati

Sport

ČESTITAMO! Nemanja Nemanja Majdov svjetski VICEŠAMPION!

Nemanja Majdov nastavlja da niže sjajne uspjehe. Reprezentativac Srbije u džudou osvojio je srebro na Svjetskom prvenstvu u Abu Dabiju i tako postao vicešampion svijeta. On se u finalu borio protiv Goki Tađima iz Japana u kategoriji do 90 kilograma.

Japanac je slavio vazarijem i to zlatnim poenom. Borba je bila veoma iscrpljujuća i na kraju je Tađima slavio.

Prije toga džudista Srbije inače iz Istočnog Sarajeva iponom je savladao Karamnomba Salipova iz Libana u polufinalu i tako je došao do fantastičnog rezultata.

Na putu do medalje Majdov je ostvario još tri pobjede.

Bio je prvo bolji od Davida Klamerta iz Češke i to iponom, Mamedalija Ahdilajeva iz Turkmenistana i Kubanca Ivana Felipea Moralesa u četvrtfinalu

. Ovo je Majdov treća medalja na Svjetskim prvenstvima. Ranije je već osvajao zlato i bronzu.

Nastavi čitati

Sport

NAJOPASNIJI ZATVORENICI iz Danske stižu na KOSOVO?

Vlada samoproglašenog Kosova usvojila je Nacrt zakona o ratifikaciji ugovora sa Danskom koji predviđa korištenje kazneno-popravne ustanove u Gnjilanu za izvršenje kazni danskih državljana a za što će Danska izdvojiti 200 miliona evra.

Prema Ugovoru, Danska neće slati na Kosovo zatvorenike osuđene za terorističke akte, ratne zločine i zatvorenike s dijagnosticiranim ozbiljnim mentalnim poremećajima koji zahtijevaju medicinsku skrb izvan zatvora, saopšteno je iz Vlade samoproglašenog Kosova, prenosi Fena.

Danska je ranije objavila da su njihovi zatvorski kapaciteti 100 odsto popunjeni, jer je broj zatvorenika porastao za gotovo 20 odsto od 2015. godine.

Nastavi čitati

Aktuelno