Connect with us

Hronika

Marihuana pronađena kod Prijedorčanina i Banjalučanina

Službenici Policijske uprave Prijedor uhapsili su S.R. iz Prijedora i S.U. iz Banjaluke preduzimajući aktivnosti usmjerenih na redukciju ulične prodaje narkotičkih sredstava.

Kako navode iz Policijske uprave Prijedor, prilikom kontrole S.R. iz Lamovite, pronašli su i oduzeli materiju koja asocira na marihuanu ukupne bruto mase 44 grama.

“Daljim aktivnostima policijskih službenika izvršen je pretres stambenih prostorija koje koristi lice S.U. iz Banjaluke, kojim je pronađena i oduzeta zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 213 grama, digitalna vaga i pet mačeta”, navode iz policije.

Zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga osumnjičeni S.R. i S.U. uhapšeni i nad istima je izvršena kriminalistička obrada.

Nakon kompletiranja predmeta nadležnim tužilaštvima protiv njih će biti dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.

Hronika

UŽAS U BANJALUCI! Maskirani nasilnici pretukli maloljetnika ISPRED ŠKOLE!

Ispred Osnovne škole “Vuk Karadžić” u banjalučkom naselju Borik, danas su trojica nasilnika sa fantomkama na glavi pretukla maloljetnika.

Kako su za Srpskainfo ispričali roditelji nekih od učenika ove škole, sve se desilo u poslijepodnevnim časovima i to pred očima djece koja su u tom trenutku završila nastavu i krenula kućama.

Očevici tvrde da je napadnuti dječak navodno učenik devetog razreda ove škole i da je u besvjesnom stanju prevezen kolima Hitne pomoći u bolnicu.

Roditelji su u panici, kao i učenici koji su sve to gledali.

– Izašli smo iz škole i vidjeli kako tri osobe sa fantomkama na glavi na parkingu pored Osnovne škole Vuk Karadžić tuku bejzbol palicama jednog dječaka. Tukli su ga brutalno po cijelom tijelu. Dječak je krvario. Došla je hitna pomoć i odvezla ga u besvjesnom stanju – ispričao je jedan od maloljetnika koji je sve to gledao.

Očevici su ispričali za Srpskainfo da je uskoro došla i policija koja je uzimala izjave od očevidaca koje je tamo zatekla.

U Policijskoj upravi Banjaluka novinari večeras nisu uspjeli provjeriti ove informacije, kao ni u školi.

Srpskainfo

Nastavi čitati

Hronika

PREMINUO POZNATI MUZIČAR Toni Montano

Čuveni muzičar Toni Montano preminuo je danas u 62. godini života.

Dana 22.05.2024. godine, Avala radio vezom javlja da je preminuo Miljković Velibor poznatiji kao Toni Montano.

– Upućena patrola na licu mesta zatekla Miljković Snežanu, sestru od strica preminulog Miljković Velibora inače estradnog umetnika poznatijeg pod umetničkim imenom Toni Montano, koja je izjavila da im se nije javljao na telefon i da nije otvarao vrata stana, gde su angažovali bravara koji je otvorio stan, gde je u fotelji zatečeno beživotno telo pomenutog Velibora. Na lice mesta izašla ekipa SHMP koja je konstatovala smrt. Uviđajna ekipa izvršila uviđaj i zapečatila stan. Nema tragova nasilne smrti. Telo vozilom saniteta preveženo na ISM – navodi se između ostalog u saopštenju.

GS

Nastavi čitati

Hronika

STRAHOTA U BEOGRADU! Dječak (6) pao sa drugog sprata

Dječak (6) pao je sa drugog sprata u Borči (Beograd).

On je zadobio povrede glave i ruke.

Na licu mjesta nalazi se ekipa Hitne pomoći.
Za sada nije poznato pod kojim okolnostima je dječak pao.

Nastavi čitati

Aktuelno