Connect with us

Politika

BRNABIĆ KATEGORIČNA! “Nikakvi pritisci neće narušiti NERASKIDIVE VEZE Srbije i Srpske”

Predsjednik Skupštine Srbije Ana Brnabić istakla je juče nakon radnog ručka sa srpskim članom Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović da će Srbija nastaviti da podržava Republiku Srpsku i da neraskidive veze neće narušiti nikakvi pritisci, dolazili oni spolja ili iznutra.

“Današnji susret je dobra prilika da razgovaramo o svim izazovima sa kojima se suočava naš narod i svemu što nas čeka u narednom periodu, kao i o načinima na koje ćemo na sve to odgovoriti. Mir i stabilnost su ključni za naš dalji napredak, čemu ćemo svakako težiti”, napisala je Brnabićeva na “Instagramu”.

Ona je navela da je sigurno da se neće dozvoliti bilo kakve dalje podjele među srpskim narodom i da je vrijeme da se pokaže da su Srbi ujedinjeniji nego ikada.

“Srbija će nastaviti da podržava Republiku Srpsku, ponosni smo na naše neraskidive veze i to neće narušiti nikakvi pritisci, dolazili oni spolja ili iznutra”, naglasila je Brnabićeva.

Ona je dodala da je imala radni ručak sa Cvijanovićevom i da su, bez obzira na to na kojim su funkcijama, uvijek imale izvanrednu saradnju i da će tako ostati i u budućnosti.

Politika

TRIVIĆ POTVRDILA SIMBIOZU! Đajić i Šobot joj favoriti, reklamirala ih na BN TELEVIZIJI “ZA SVE PARE”

Kad smo pomislili da smo sve vidjeli i čuli, pojavila se Trivićeva na BN-u po nalogu svog partnera Đajića da u javnosti pokuša opravdati neodbranjivo, zastrašujuće snimke dva doktora nakon kojih se svaki pacijent boji prići UKC-u.

Naime, Trivićeva je izjavila da ima neka istraživanja prema kojem je Šobot u anketama ispred Draška Stanivukovića, iako svi banjalučani dobro znaju da je potpuno anoniman i da je ovakva izjava najsličnija vicu. Međutim, tu se ne zaustavlja, nego tvrdi da je ona ispred obojice, što je zaista nonsens jer znamo da je preletačkim i nedosljednim potezima izgubila većinu glasača koji su joj prije vjerovali. Ipak, povjerenje u nju najviše od svega uzdrmala je činjenica da troši basnoslovne iznose novca nepoznatog porijekla i da to nikako ne mogu biti čista posla. Još je gore jer se stalno predstavlja kao svetica, a djela govore da je daleko od toga.
Biće ovo vrelo ljeto, sudeći po tome da kandidati poput Trivićeve ne biraju izjave ni sredstva da dođu do cilja, potpuno zaboravljajući da zvuče potpuno neuvjerljivo i da je pretjerivanje u neistinama samo još jedan dodatni razlog za nepovjerenje.

Nastavi čitati

Politika

KOSTADIN SE PONOVO DOKOPAO POZICIJE! Imenovan za v.d. direktora Turističke organizacije RS

Kostadin Vasić imenovan je za vršioca dužnosti direktora Javne ustanove Turistička organizacija Republike Srpske, te će tako na toj poziciji zamijeniti Miodraga Lončarevića.

Naime, Vlada Srpske donijela je Rješenje o razrješenju Lončarevića sa ove funkcije zbog isteka perioda na koji je imenovan, a koji je bio vršilac dužnosti ove organizacije.
Vasić je imenovan na period od dva mjeseca, pišu Nezavisne novine.

On je ranije bio i direktor Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Nastavi čitati

Politika

DODIK ČESTITAO SPASOVDAN i krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je Spasovdan – krsnu slavu Sabornog hrama i grada Banjaluka vjernicima, sveštenstvu, građanima i gradskom rukovodstvu, izrazivši uvjerenje da će, kao i do sada, uz podršku institucija Srpske, nastaviti putem stvaranja što kvalitetnijeg života u Banjaluci.

Dodik je u čestitki poželio da praznični dani budu ispunjeni radošću, mirom i ljubavlju i da Banjaluka nastavi da se razvija i napreduje u svim aspektima života.

On je naveo da je krsna slava prekrasna prilika da se objedine kao zajednica i podsjete na važnosti vjerske i kulturne tradicije.

-Proslava ovog velikog pravoslavnog praznika i sabornost naroda nas podsjeća na vrijednosti milosrđa, ljubavi i nade, i to su vrijednosti koje obogaćuju naše živote – navodi se u čestitki.

Nastavi čitati

Aktuelno