Connect with us

Banjaluka

Cijena karte za “Srpska open” otišla do 19.000 maraka, uz kupljene ulaznice dobijate I OVO (FOTO)

Ulaznice za prestižni ATP turnir “Srpska open” koji se igra od 17. do 23. aprila u Banjaluci, puštene su prije samo dva dana u onlajn prodaju. One su brzo rasprodane, ali to nije spriječilo preprodaju karata čija cijena ide do nevjerovatnih 19.000 maraka.

Karte su se prodavale po danima, najjeftinije su bile one za početak turnira. Za prvi dan turnira cijena ulaznice bila je 13 KM, a za drugi dan 17 i 26 KM. Ulaznice za srijedu i četvrtak (19. i 20. april.) su bile 34 i 43KM. Oni koji su željeli da gledaju mečeve u petak morali su da plate 43 i 51 KM.

Dok za subotu i nedjelju, polufinalne i finalne dane turnira karte su bile najskuplje. Za polufinale je koštala 51 i 60 KM, a za finale 68 i 77 KM.

Mnogi su iskoristili brzu kupovinu, uzeli više karata, pa se one sada preprodaju po visokim cijenama, za sada je rekord 19.000 maraka.

Prilikom onlajn kupovine ulaznica “redovi” bili su ogromni, a oni koji su imali sreće i bili najbrži sada gledaju kako da zarade na svojoj spretnosti.

Ljudi idu toliko daleko u potrazi za “kartom viška” da je jedan gospodin odlučio je da napravi “neodoljivu ponudu“ za mogućnost gledanja Novaka Đokovića i drugih teniskih zvijezda uživo u Banjaluci..

On je na popularnom sajtu za prodaju i kupovinu “Olx” objavio da prodaje ulaznice za Srpska open ali i golfa 7.

“Na prodaju dvije karte za treći dan turnira Srpska Open. Uz kupovinu karata na poklon dobijate vozilo Volkswagen Golf 7, 1.6, 77kw, 2013 godina”, stoji u oglasu.

 

Banjaluka

MILANOVIĆ PORUČIO “Moraju se vratiti mjesta za INVALIDE na parking stare autobuske stanice”

Šef kluba odbornika PDP-a Dragan Milanović poručio je da je pročitao nekoliko objava da parking na staroj autobuskoj stanici nakon ponovnog otvaranja nema ni jedno parking mjesto za invalide.
-To je nedopustivo i Grad ne treba potpisivati ugovor dok vlasnik parkinga ne vrati najmanje onoliko parking mjesta za invalidna lica koliko je bilo dok je Grad upravljao pomenutim parkingom. Vjerujem da je to samostalna odluka vlasnika i da u gradskoj upravi za to nisu znali. Ali bez obzira to se mora urgentno riješiti. Lično ću sutra intervenisati i to tražiti, ističe Milanović.

Nastavi čitati

Banjaluka

“ZIMZOPARK” OTVARA SVOJA VRATA 29. DECEMBRA! Čarobni praznični ambijent, bajkovite kočije, hiljade prskalica …

“Zimzopark” koji će se ove godine održavati u parku ” Mladen Stojanović” svoja vrata otvara 29. decembra, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.
“Biće to još jedno mjesto za stvaranje najljepše novogodišnje čarolije. Čarobni praznični ambijent, bajkovite kočije, hiljade prskalica i još mnogo toga, učiniće da otvaranje “Zimzoparka” bude događaj koji ćete pamtiti”, navode na Facebook stranici grada Banjaluka.”Zimzopark” koji će se ove godine održavati u parku ” Mladen Stojanović” svoja vrata otvara 29. decembra.

Biće to još jedno mjesto za stvaranje najljepše novogodišnje čarolije. Čarobni praznični ambijent, bajkovite kočije, hiljade prskalica i još mnogo toga, učiniće da otvaranje “Zimzoparka” bude događaj koji ćete pamtiti”, navode na Facebook stranici grada Banjaluka.

Nastavi čitati

Banjaluka

“TROTOART” DOBIO PRIZNANJE IZ NOVOG SADA! Šukalo “Ovo je potvrda da smo na PRAVOM PUTU”

Banja Luka je dobitnik priznanja za organizaciju Festivala uličnih zabavljača „TrotoArt“, koje je dodijeljeno u okviru 54. Međunarodnog sajma turizma koji je ove godine održan u Novom Sadu.

Kako je u ime Grada pojasnila Milada Šukalo, od velike važnosti za naš grad je to da je jedna ovakva, laskava titula pripala Banjoj Luci zahvaljujući festivalu, koji je posjetilo više od 9 hiljada posjetilaca.

-Bitno je naglasiti da je „TrotoArt“ manifestacija koja je realizovana svega dva puta u našem gradu, te samim tim to pokazuje da je to događaj koji je rezultat naših ideja i naših kreacija, jer nam je želja bila da u Banjoj Luci napravimo jedan ovakav festival. Nagrada koju smo mi kao grad osvojili pokazuje nam da smo na dobrom putu. Moram da naglasim da smo sprovodili i ankete među nađim građanima, u našoj Viber zajednici, te je upravo „TrotoArt“, pored manifestacije „Banjalučka zima“, dobio najviše glasova naših građana – kazala je ona.

Dodatno je naglasila kako je od izuzetne važnosti upravo ta intereakcija sa građanima, ali i turistima koji posjećuju naš grad, te eminentim komisijama koje su upravo na ovom prestižnom sajmu ocijenile ovu manifestaciju i dodijelile joj ovu laskavu titulu.

-To potvrđuje da smo na pravom putu i želim da kažem da ćemo naredne godine spremiti nešto mnogo veće i bolje, spektakularnije, jer naš grad to i zaslužuje – kazala je Šukalo.

Da je priznanje zasluženo pripalo našem gradu govori i činjenica da je na ovom festivalu učestvovalo 35 grupa i individualnih umjetnika, na trotoarima Banje Luke je nastupilo oko 240 umjetnika, i to 180 domaćih i 60 stranih umjetnika, a festival je posjetilo oko 9 hiljada posjetilaca.

Nastavi čitati

Aktuelno