Connect with us

Estrada

DETALJI IZVJEŠTAJA zbog čega je Severini potpuno ODUZETO STARATELJSTVO

Vrhovni sud u Hrvatskoj u potpunosti je vratio starateljstvo nad maloljetnim Aleksandrom Popovićem njegovom ocu, biznismenu Milanu Popoviću, što znači da je hrvatskoj pjevačici Severini Vučković starateljstvo u potpunosti oduzeto.

Naime, nakon što je Županijski sud u Splitu u avgustu 2021. doneo odluku da se starateljstvo nad maloljetnim Aleksandrom podeli “na pola” između oca Milana Popovića i majke Severine Vučković, nova presuda Vrhovnog suda otkriva da Popović ponovo preuzima potpuno starateljstvo bez dijeljenja sa majkom Severinom.

– Do takve odluke Vrhovnog suda je došlo isključivo zbog toga što 2019. godine, kada je dijete bilo u trećem razredu, 46 dana nije išlo u školu, već je bilo na Severininoj turneji, pa se otac, kasnije, kad je dobio dijete, angažovao da dječak ne padne razred – priča izvor i dalje navodi:

– Kad je to sve sagledao osnovni sud pet sudija jednostavno je izglasalo da druge mogućnosti nema. S druge strane, Severini nije oduzeto starateljstvo, već je sud pjevačici smanjio broj dana. A zašto je sud Severini smanjio dane sa djetetom – samo zato što u jednom periodu dijete 46 dana nije vodila u školu i vijeće od pet sudija je procijenilo da je Severina Vučković nemarna majka zato što sina 46 dana nije vodila u školu – zaključuje izvor, prenosi Republika.

Inače, iz presude se vidi da niko od vještaka u predmetu Popović-Vučkovića nije saslušan, već je sud bio u posedu pismenog nalaza i mišljenja vještaka. Tužilac na isto nije imao primjedbi, dok je okrivljeni prigovorio nalazu i mišljenju, što je svakako uticalo na ishod ovog predmeta.

Srpska info

Estrada

PRIJOVIĆKA OBARA REKORDE! Zakazala treći koncert u Banjaluci

Aleksandra Prijović, jedna od trenutno najpopularnijih pjevačica u regionu, zakazala je i treći koncert u banjalučkoj dvorani “Borik”, nakon što je u rekordnom roku rasprodala karte za prva dva termina.

Ona će pred banjalučkom publikom ponovo zapjevati 31. marta.

– Banjaluka 3. Radujem se što ćemo se družiti tri dana – napisala je ona na svom Instagram profilu.

Cijene karata se kreću od 20 do 100 KM.

Nastavi čitati

Estrada

ZA SMRTNIKE NEDOSTIŽNA CIFRA! Kardašijanke za svaku objavu na mrežama zarade MILIONE DOLARA

U svijetu gdje uticajni ljudi vladaju i na društvenim mrežama, porodica Kardašijan se ističe kao jedna od dinastija koja pretvara svoju popularnost u značajno bogatstvo.

Nedavna studija “Hooper HK”-a je otkrila zapanjujuće iznose koje pripadnice porodice Kardašijan zarađuju za svaku svoju objavu na društvenim mrežama na platformama kao što su Instagram i TikTok.

Kako digitalna era nastavlja da redefiniše koncept slave i uticaja, porodica Kardašijan je svedočanstvo ekonomske moći koju imaju oni sa velikim brojem pratilaca na društvenim medijima.

Svaka objava postaje unosan poduhvat, pretvarajući jednostavan čin dijeljenja sadržaja u preduzeće koje profitira sa više miliona dolara.

Iznosi na bankovnim računima rastu svakim klikom, a sestre i majka Kardašijan, i Kardašijan/Džener, savladale su umetnost pretvaranja popularnosti u značajno bogatstvo.

Milioni za post

Studija naglašava da Kajli Džener, najmlađa iz klana Kardašijan-Džener i druga najpraćenija osoba na Instagramu sa nevjerovatnih 400 miliona pratilaca, dobija nevjerovatnih 2.386.000 dolara za svaki post.

Ne zaostaje ni Kim Kardašijan, koja je obezbjedila sedmo mjesto na listi najplaćenijih naloga na društvenim mrežama na svijetu, zarađujući značajnih 2.176.000 dolara za svaku objavu.

Dalje na listi je Kloi Kardašijan koja je sebi osigurala devetu poziciju, donoseći impresivnih 1.866.000 dolara po postu. U međuvremenu, Kendal Džener, koja se nalazi na jedanaestom mjestu na listi, zarađuje nevjerovatnih 1.758.000 dolara za svoje doprinose na društvenim mrežama.

Čak ni najstarija u porodici, Kortni Kardašijan ne zaostaje, i zarađuje čak 1.343.000 dolara za svaku sliku ili video koji podijeli.

Izvještaj takođe otkriva profile sa najvećom zaradom po postu, a fudbalske legende Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi zauzimaju prva mjesta.

Kristijano Ronaldo, koji ima skoro 600 miliona pratilaca, ima nevjerovatnih 3.234.000 dolara po objavi, dok ga Lionel Mesi prati sa takođe impresivnih 2.597.000 dolara.

Glumica i pevačica Selena Gomez, najpraćenija žena u svijetu na društvenim mrežama, obezbjeđuje treću poziciju sa cijenom od 2.558.000 dolara po objavi.

Nastavi čitati

Estrada

NUDILI SU MI DA U PROJEKTU BUDEM S NJIM, A ZBOG TOGA BI ME BILO SRAMOTA! Bivša uraganka odbila MILIONSKU ponudu

Bivša uraganka i ćerka pjevača Nenada Kneževića Kneza, pjevačica Ksenija Knežević svojevremeno je dobila ponudu da uđe u rijaliti zajedno sa svojim ocem i to za veoma pozamašnu cifru.

Ksenija je odbila ovu ponudu, a u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića obrazložila je i zašto:

– Ja nisam za te formate. Iskreno, ne volim ih. To je moje neko lično mišljenje. Ne gledam rijalitije i ne bih učestvovala uopšte u njima.

Na konstataciju voditelja da bi zajednički ulazak Kneza i nje u rijaliti mogao biti nešto poput Kardašijana, rekla je:

– Meni je to teška krindžerica. To bi bilo stvarno previše.

Javnosti je poznato da Ksenija savršeno imitira Kneza, a evo šta kaže da li se on ponekad zbog toga naljuti:

– Ne ljuti se nikad. Mi se svi tako međusobno šalimo, takva smo porodica. Ali stvarno još i rijaliti na sve to?! Baš bi bili sprdnja do kraja. Ne.
Kurir

Nastavi čitati

Aktuelno