Connect with us

Estrada

URBANA LEGENDA! Džej ugledao patrijarha Pavla i pitao “Ćale, je li mogu da ti LJUBIM RUKU”

Pjevač Džej Ramadanovski, o čijem je životu snimljen film “Nedelja”, ostao je upamćen kao vesela i pozitivna osoba, neko ko je uvijek znao da podigne atmosferu.
Ovaj momak sa Dorćola ostaće upamćen i po brojnim anegdotama i legendarnim gradskim pričama, koje će se prepričavati.

Jedna od njih govori i o susretu sa patrijarhom Pavlom u Beogradu, ispred Saborne crkve. Džej je prolazio taksijem pored crkve kada je ugledao patrijarha Pavla na trotoaru. Odmah je zamolio taksistu da zaustavi vozilo.

– Izletio je napolje i pritrčao patrijarhu.

Obratio mu se riječima:

– Ćale, je li mogu da ti ljubim ruku – prepričavao je svojevremeno taksista koji je vozio Ramadanovskog, što je kasnije pjevač i potvrdio.

Iako je slavio Svetu Petku, slavu koju je preuzeo od bivše supruge Nade, i redovno odlazio u crkvu na Kalemegdanu, on vjeru nije promijenio.

– Rođen sam u mješovitoj porodici. Pošto mi je otac musliman, a majka je bila hrišćanka, ja sam naslijedio očevu vjeru. Rastao sam na ulici i nisam bio u mogućnosti da razmišljam o tome da li ću nekom reći da sam katolik, pravoslavac ili musliman. Jednostavno, to mi nije bilo tako važno, ali kako su godine prolazile, postajao sam sve više pobožan, i redovno odlazim u crkvu Svete Petke, gdje palim svijeće za svoje najbliže. Jedno vrijeme čak sam u nju išao svaki dan, dok sam u džamiji bio svega nekoliko puta – pričao je Ramadanovski jednom prilikom za Skandal.

Estrada

ZA SMRTNIKE NEDOSTIŽNA CIFRA! Kardašijanke za svaku objavu na mrežama zarade MILIONE DOLARA

U svijetu gdje uticajni ljudi vladaju i na društvenim mrežama, porodica Kardašijan se ističe kao jedna od dinastija koja pretvara svoju popularnost u značajno bogatstvo.

Nedavna studija “Hooper HK”-a je otkrila zapanjujuće iznose koje pripadnice porodice Kardašijan zarađuju za svaku svoju objavu na društvenim mrežama na platformama kao što su Instagram i TikTok.

Kako digitalna era nastavlja da redefiniše koncept slave i uticaja, porodica Kardašijan je svedočanstvo ekonomske moći koju imaju oni sa velikim brojem pratilaca na društvenim medijima.

Svaka objava postaje unosan poduhvat, pretvarajući jednostavan čin dijeljenja sadržaja u preduzeće koje profitira sa više miliona dolara.

Iznosi na bankovnim računima rastu svakim klikom, a sestre i majka Kardašijan, i Kardašijan/Džener, savladale su umetnost pretvaranja popularnosti u značajno bogatstvo.

Milioni za post

Studija naglašava da Kajli Džener, najmlađa iz klana Kardašijan-Džener i druga najpraćenija osoba na Instagramu sa nevjerovatnih 400 miliona pratilaca, dobija nevjerovatnih 2.386.000 dolara za svaki post.

Ne zaostaje ni Kim Kardašijan, koja je obezbjedila sedmo mjesto na listi najplaćenijih naloga na društvenim mrežama na svijetu, zarađujući značajnih 2.176.000 dolara za svaku objavu.

Dalje na listi je Kloi Kardašijan koja je sebi osigurala devetu poziciju, donoseći impresivnih 1.866.000 dolara po postu. U međuvremenu, Kendal Džener, koja se nalazi na jedanaestom mjestu na listi, zarađuje nevjerovatnih 1.758.000 dolara za svoje doprinose na društvenim mrežama.

Čak ni najstarija u porodici, Kortni Kardašijan ne zaostaje, i zarađuje čak 1.343.000 dolara za svaku sliku ili video koji podijeli.

Izvještaj takođe otkriva profile sa najvećom zaradom po postu, a fudbalske legende Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi zauzimaju prva mjesta.

Kristijano Ronaldo, koji ima skoro 600 miliona pratilaca, ima nevjerovatnih 3.234.000 dolara po objavi, dok ga Lionel Mesi prati sa takođe impresivnih 2.597.000 dolara.

Glumica i pevačica Selena Gomez, najpraćenija žena u svijetu na društvenim mrežama, obezbjeđuje treću poziciju sa cijenom od 2.558.000 dolara po objavi.

Nastavi čitati

Estrada

NUDILI SU MI DA U PROJEKTU BUDEM S NJIM, A ZBOG TOGA BI ME BILO SRAMOTA! Bivša uraganka odbila MILIONSKU ponudu

Bivša uraganka i ćerka pjevača Nenada Kneževića Kneza, pjevačica Ksenija Knežević svojevremeno je dobila ponudu da uđe u rijaliti zajedno sa svojim ocem i to za veoma pozamašnu cifru.

Ksenija je odbila ovu ponudu, a u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića obrazložila je i zašto:

– Ja nisam za te formate. Iskreno, ne volim ih. To je moje neko lično mišljenje. Ne gledam rijalitije i ne bih učestvovala uopšte u njima.

Na konstataciju voditelja da bi zajednički ulazak Kneza i nje u rijaliti mogao biti nešto poput Kardašijana, rekla je:

– Meni je to teška krindžerica. To bi bilo stvarno previše.

Javnosti je poznato da Ksenija savršeno imitira Kneza, a evo šta kaže da li se on ponekad zbog toga naljuti:

– Ne ljuti se nikad. Mi se svi tako međusobno šalimo, takva smo porodica. Ali stvarno još i rijaliti na sve to?! Baš bi bili sprdnja do kraja. Ne.
Kurir

Nastavi čitati

Estrada

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ STIŽE U BANJALUKU: Ulaznice za koncert u prodaji

Aleksandra Prijović nastupiće u banjalučkoj dvorani Borik 28.marta 2024. godine.

Nakon tri rasprodane beogradske arene, pet rasprodanih zagrebačkih arena, tri rasprodana koncerta u Nišu, rasprodane tri sarajevske Zetre, pet fenomenalnih koncerata u Osijeku i dvije dvorane Mejdan u Tuzli, Aleksandra Prijović nastavlja sa turnejom u BiH i to u Banjaluci u dvorani Borik!

“Turneja od”OD ISTOKA DO ZAPADA” je zasigurno izazvala lavinu pozitivnih utisaka, te vas ovim putem pozivamo da zajedno sa nama doživite iskrenu emociju, svjetsku produkciju i scenografiju kakvu nam samo Aleksandra može prirediti!”, saopštili su organizatori.

Cijena najjeftinije ulaznice je 20 KM, a odnosi se na parter iza VIP zone. Ulaznica za Fun pit zonu, ispred same bine je 50 KM, a ukoliko želite u VIP exlusive, zonu sa visokim stolovima i uslugom konobara moraćete izdvojiti 100KM

Nastavi čitati

Aktuelno