Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP: Bikovi puni energije, Lavovi sumnjaju, Vodolije ljubomorišu

Pročitajte dnevni horoskop za 2. februar 2024. godine!

Dnevni horoskop za 2. februar 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN
Dnevni horoskop za 2. februar 2024. godine kaže da budete istrajni u svojim namjerama. Ne dozvolite da vas par negativnih kritika i komentara na poslu obeshrabri. U ljubavi je potrebno da se više zalažete i date do znanja da vam je stalo. Unosite više vitamina!

BIK
Početkom dana bićete puni energije, dok bi u drugoj polovini ona mogla da padne. Organizam vas “opominje” da ga ne forsirate. Odmarajte dovoljno i hranite se zdravije. Krajem dana očekuje vas poziv osobe koja vam se sviđa. Zauzeti Bikovi nek se više posvete partneru.

BLIZANCI
Danas ste puni elana, želite toliko toga, ali ne možete sami. Pozovite u pomoć ljude od povjerenja. Moguće su i nove saradnje. Vašoj veseloj prirodi nedostaje više discipline. Poradite na njoj. Slobodni Blizanci nailaze na više udvarača, dok oni zauzeti uživaju u romansi.

RAK
Nekada je bolje da ne kažete sve što vam padne na um, pogotovo na radnom mjestu. Moguće su rasprave sa kolegama zbog sitnica. Izbrojte do 10! Obratite pažnju na dokumentaciju i istek roka važenja, posebno ako skorije planirate putovanje. Više se aktivirajte fizički!

LAV
Dnevni horoskop za 2. februar 2024. godine kaže da hrabro koračate napred. Danas će vam na um pasti neke sumnje i nedoumice. Zvijezde vam savjetuju da ne odustajte od svojih planova. Ako vam ne ide, odlučite se za plan B. Ljubav vam je trentuno po strani, ali ne dozvolite da se to odrazi na partnera.

DJEVICA
Kraj radne nedjelje nešto opušteniji, ali trudite se da završite sve obaveze do kraja dana kako vas ne bi sačekale za vikend ili iduće sedmice. Sumnjate u jednu osobu, poslušajte intuiciju. Slobodne Djevice uživaju u pažnji novih ljudi, dok one zauzete razmišljaju kako da iznenade partnera. Razmislite šta najviše voli…

VAGA
Vaš dnevni horoskop za 2. februar 2024. godine kaže da se više potrudite na poslu, kako biste kasnije ubirali plodove soptsvenog rada. Neko bi mogao da vam zatraži pomoć. Pomozite ako možete, ali nemojte sebe da izlažete u dodatni problem. Ljubav vam cvjeta, sve je onako kako ste zamislili. Čuvajte se prehlađenih osoba!

ŠKORPIJA
Imate osjećaj da su svi protiv vas. Promenite ugao gledanja i videćete da stvari nisu onakve kakve vam se čine. Slobodne Škorpije su do ušiju zaljubljene, dok one zauzete bi trebalo da porade na komunikaciji sa partnerom.

STRIJELAC
Danas ste motivisani da završite sve obaveze. Nemojte da žurite, budite temeljni u radu. Izbjegavajte gužve u saobraćaju i naoružajte se strpljenjem. Krajem dana vas očekuje poziv na jedan događaj ili druženje.

JARAC
Želite sve da završite do kraja dana, ali možda će vam biti potrebna pomoć. Ne libite se da je potražite. Javlja vam se jedna osoba iz prošlosti ili ćete je sresti. Čuvajte vašu privatnost za sebe! Proverite krvni pritisak.

VODOLIJA
Odlučni ste da danas istrajate ili pokrenete neku ideju. Ne odlažite, zvijezde vas savetuju da slušate svoje unutrašnje „ja“. Slobodne Vodolije poželeće da se skrase, dok one zauzete očekuju ljubomorne scene. Budite objektivni.

RIBE
Dnevni horoskop za 2. februar 2024. godine vam savjetuje da ne sudite ljudima na „prvu loptu“. Istražite sve informacije prije nego što se latite novog projekta ili zadatka na poslu. Moguće je da vam se potkrade greška. Partner vam sprema iznenađenje, dok su slobodne Ribe željne pažnje. Budite direktne!

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. MART! Lavu dan za novac

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovna muči glavobolja, Bik moćan, poziv za Blizance, Raku se udvara Škorpija, Lavu dan za novac, Djevica puna energije, Vaga se vraća u realnost, Strijelac odlično, uspjeh za Jarca, avanture pred Vodolijom, a Ribe sanjare. Ovo je dnevni horoskop za 02.03.2024. godine.

Ovan
POSAO: Odlični aspekti za početak nove poslovne saradnje ili prelazak na novu, višu i odgovorniju radnu poziciju.
LJUBAV: Danas možete imati lijep povod za neku proslavu sa partnerom. Očekuje vas zajednički izlazak u društvo.
ZDRAVLJE: Izbjegavajte gazirana pića, kao i alkohol.

Bik
POSAO: Dominantna tema ovog dana jesu finansije. Očekuje vas vanredan dobitak, a odluke koje budete donijeli danas mogu se pokazati kao odlučujuće za vaš dalji napredak na poslu.
LJUBAV: Vaš odnos s partnerom se stabilizuje. Postoji mogućnost da odete zajedno na neko kraće putovanje.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Blizanci
POSAO: Vaše polje finansija je pod pozitivnim uticajima, pa vas očekuju dobici sa više strana. Danas možete dobiti neke uplate novca koje već dugo očekujete i koje kasne.
LJUBAV: Slobodne Blizance očekuje početak veze sa osobom koju upoznaju preko posla ili preko društvenih mreža. Pred vama je burna romansa.
ZDRAVLJE: Počnite što prije sa rekreacijom.

Rak
POSAO: Neki novi elementi poslovanja mogu se sastojati u promjeni u sastavu tima zaposlenih. Najvažnije je da počnete što prije da sprovodite svoje inovativne ideje, jer će vas to izbaciti u prvi plan, daleko ispred konkurencije.
LJUBAV: Pojačana je potreba za ljubavlju i nježnošću. Slijedi harmonizacija odnosa sa partnerom.
ZDRAVLJE: Poteškoće sa disanjem.

Lav
POSAO: Vaše ideje idu ispred vremena, a sada je pravi čas da ih sprovedete u djelo. Očekujte velike promjene u načinu poslovanja, ali i nove izvore prihoda.
LJUBAV: Tajna ljubav sa osobom koju možete upoznati na nekom putovanju ili preko posla. Svim Lavovima predstoji period iskušenja.
ZDRAVLJE: Glavobovlja.

Djevica
POSAO: Saradnja sa inostranstvom ili dugoročni planovi danas predstavljaju dominantnu temu. Ako imate neke pravne probleme, danas možete početi sa njihovim riješavanjem. Psihički ste osjetljivi.
LJUBAV: Promjenljivost raspoloženja može se odraziti na atmosferu u vašem odnosu s partnerom. Danas nemojte ulaziti u rasprave.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Vaga
POSAO: Nezaposlene Vage danas mogu očekivati poziv za posao. Planete su vam naklonjene za promjenu posla ili unaprijeđenje.
LJUBAV: Pojačan lični magnetizam i brojne prilike za flert mogu obilježiti ovaj dan. Vage koje su u vezi očekuje oživljavanje starog ljubavnog plama i jedan nevjerovatno romantičan period.
ZDRAVLJE: Bolovi u koljenima.

Škorpija
POSAO: Škorpije očekuje reorganizacija i promjene koje ona sobom donosi. Postoji mogućnost prelaska na novo i odgovornije radno mjesto.
LJUBAV: Slobodne Škorpije mogu da upoznaju novu osobu na nekom putovanju. Škorpije koje su u vezi takođe se mogu naći u iskušenju da uđu u paralelnu vezu.
ZDRAVLJE: Variranje pritiska.

Strijelac
POSAO: Novi elementi u radnom okruženju mogu se sastojati i u promjeni sjedišta firme u kojoj radite ili doslovnu promjenu radnog mjesta.
LJUBAV: Neizvjesnost na ljubavnom planu. Partner se ponaša po sistemu vruće-hladno, a to niste spremni da tolerišete.
ZDRAVLJE: Glavobolja.

Jarac
POSAO: Akcenat je na finansijama. Danas možete da očekujete priliv novca sa više strana. Ovaj dan vam može donijeti pohvale, kao i unaprijeđenje.
LJUBAV: Isprekidan odnos sa partnerom može obilježiti ovaj period. Ukoliko ste dugo nezadovoljni vašom vezom, ovaj dan može vam donijeti radikalna riješenja i odluke.
ZDRAVLJE: Pad koncentracije.

Vodolija
POSAO: Uspjeh vas očekuje u okviru poslovnih pregovora. Danas je idealan dan da zatražite povišicu i porazgovarate sa nadređenima o dugoročnim planovima.
LJUBAV: Povoljni aspekti za ljubav svim Vodolijama mogu ovaj dan učiniti posebno lijepim i romantičnim. Očekuje vas avantura puna strasti i uzbuđenja.
ZDRAVLJE: Vrtoglavica.

Ribe
POSAO: Ako razmišljate o karijeri u inostranstvu, nalazite se na pragu idealnog perioda da maksimalno preokrenete svoj život. Očekuje vas uspjeh kroz saradnju sa inostranstvom i sprovođenje inovativnih ideja.
LJUBAV: Pojačavaju se vaši ljubavni apetiti i potrebu za razmjenom nježnosti. Pred vama je lijepo i romantično veče sa partnerom.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART! Vaga se vrti u začaranom krugu

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Lav ima sjajan dan, Vaga se vrti u začaranom krugu, Jarac u zabludi, Ribe zahtjevne. Nova energija za Ovna, trzavice za Bika, Vodolija ima velike želje, Djevica igra na šarm i inteligenciju, Blizanci propuštaju šanse, Škorpija ljubomorna a pasivna, Rak konačno smiren, Strijelac dobija zaostalu zaradu. Ovo je horoskop za 1. mart 2024.godine.

Ovan
Posao: Današnji dan protiče u znaku rješavanja finansijskih pitanja. Očekuje vas veliki dobitak, kao i mogućnost da uspostavite novu poslovnu saradnju.
Ljubav: Danas slobodni Ovnovi mogu da se upuste u uzbudljivu avanturu. Ovnovi koji su u braku, uspješno će riješiti neki dugotrajan porodični problem.
Zdravlje: Nervoza.

Bik
Posao: Danas vas očekuje važan poslovni sastanak. Pred vama je krupna odluka o zaključenju nekog ugovora o dugotrajnoj saradnji.
Ljubav: Možete imati zanimljiv izlazak u društvo. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju interesantnu osobu preko prijatelja.
Zdravlje: Osećate se odlično.

Blizanci
Posao: Danas možete imati neke neočekivane prepreke na poslu. Zakašnjenje uplata može vam stvoriti problem. Pripremite rezervni plan.
Ljubav: Slobodne Blizance očekuje izuzetno burna i uzbudljiva ljubavna avantura. Akcenat će biti više na fizičkoj privlačnosti nego na emocijama.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak
Posao: Sadašnji aspekti mogu donijeti saradnju sa prijateljima, ali i novo poznanstvo sa osobom od autoriteta u vašoj sferi poslovanja.
Ljubav: Današnji dan može vam donijeti novo poznanstvo preko posla ili na nekom putovanju. Rakove koji su u braku ili u vezi očekuje lijepo i romantično veče s partnerom.
Zdravlje: Problemi sa alergijom.

Lav
Posao: Nalazite se u veoma značajnom periodu kada ćete donijeti bitne odluke i početi rad na novom projektu.
Ljubav: Pojavljuje se novi žar i može zapaliti iskru nove ljubavi u vašem srcu. Očekuje vas uzbudljiv i dinamičan ljubavni period sa brojnim prilikama za flert.
Zdravlje: Tahikardija.

Djevica
Posao: Aktivirano polje dalekih putovanja i pravnih pitanja stavlja akcenat na ove sfere vašeg poslovanja.
Ljubav: Neko vaše prijateljstvo može se pretvoriti u nešto mnogo više. Danas je povoljan dan da načinite prvi korak ka osobi koja vam se dopada.
Zdravlje: Muči vas alergija.

Vaga
Posao: Danas je akcenat na važnim poslovnim dogovorima. Nezaposlene Vage očekuje važan razgovor za posao.
Ljubav: Oni koji su u braku mogu naići na neke probleme u porodici, najvjerovatnije što se tiče djece. Potrudite se da to riješite zajedno s partnerom.
Zdravlje: Vrtoglavica.

Škorpija
Posao: Moguće su neke promjene, a to može da se manifestuje u smjeni nekih čelnih ljudi u firmi gdje radite.
Ljubav: U vašem polju emotivnih odnosa može doći do turbulentnog perioda u odnosu s partnerom. Možete se osjetiti neshvaćenim, pa je neophodno da porazgovarate maksimalno otvoreno.
Zdravlje: Prehlada.

Strijelac
Posao: Danas može biti napeta atmosfera na poslu, uz povišen ton i neke burne rasprave oko starog problema koji se s vremena na vrijeme javlja i pravi vam zastoje.
Ljubav: Dan je povoljan za to da riješite neki zajednički problem s partnerom. Očekuje vas kraće putovanje ili izlet u prirodu.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Jarac
Posao: Finansijski dobitak obilježiće ovaj dan. Period je povoljan čak i za one pomalo rizične investicije, jer vam rizik danas može donijeti značajan napredak na finansijskom planu.
Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu sresti ljubav svog života, dok oni koji su u vezi mogu da se odluče na formalizaciju odnosa.
Zdravlje: Nervoza.

Vodolija
Posao: Sa mnogo više odlučnosti i energije rješavate bitna pitanja i završite rad na velikom projektu. Moguće je unaprjeđenje. Scena zbivanja se premješta na vaš porodični plan.
Ljubav: Očekuje vas rješenje nekog akutnog problema u okviru porodice, a to može da se tiče vaše djece ili vašeg odnosa sa partnerom.
Zdravlje: Napeti ste.

Ribe
Posao: Danas se vaša poslovna scena odvija uglavnom u okviru komunikacija, važnih dogovora sa novim poslovnim partnerima. Očekuje vas potpisivanje nekog važnog ugovora.
Ljubav: Očekujte stabilizaciju vašeg odnosa s partnerom. Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu.
Zdravlje: Problemi sa kožom.

Nastavi čitati

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. FEBRUAR! Jarac tašt, Blizanci neshvaćeni

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Vaga predmet ljubomore, Bik nailazi na zidove, Djevica razočarana ali uporna, Lav čeka svojih 5 minuta, Jarac tašt, Blizanci neshvaćeni, Ovna sputava gordost, Rak rođen za preduzetnika, Vodolija otvorena, Škorpija temperamentom pravi čuda, Strijelac u odličnoj formi, a Ribe u porodičnom okruženju. Ovo je dnevni horoskop za 29 februar 2024. godine

OVAN

POSAO: Današnji dan vam nije povoljan za posao. Povedite računa o mogućim greškama sa vaše strane.

LJUBAV: Moguće su manje nesuglasice sa osobom do koje vam je stalo. Ipak, do kraja dana ćete uspjeti sve da razriješite.

ZDRAVLJE: Osjetljivi bubrezi i bešika.

BIK

POSAO: Možete veoma lako ući u nesporazume sa kolegama koji ne razmišljaju isto kao vi.

LJUBAV: Lako prekidate vezu sa osobom do koje vam nije stalo. Smatrate da ste pogriješili u izboru partnera.

ZDRAVLJE: Posjetite ljekara radi redovne kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Opterećeni ste problemima koji se nisu stvorili vašom krivicom. Najviše od svega vam smeta nepravda.

LJUBAV: Lako dolazite do novog poznanstva koje će vam otvoriti nove mogućnosti na ljubavnom planu.

ZDRAVLJE: Problemi sa aritmijom.

RAK

POSAO: Ako želite da dokažete svoje sposobnosti kada je u pitanju posao, zatražite od nadređenih priliku da napredujete.

LJUBAV: Možete da popravite odnos sa partnerom ako se budete potrudili da poradite na komunikaciji.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem.

LAV

POSAO: Spremni ste za promjene kada je u pitanju posao i više ne želite da trpite stvari koje vam ne odgovaraju.

LJUBAV: Ukoliko postoje bilo kakvi nesporazumi između vas i partnera današnji dan vam je povoljan da riješite probleme.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su mogući.

DJEVICA

POSAO: Dobićete priliv novca koji će vam popraviti raspoloženje. Dan vam je generalno povoljan za posao.

LJUBAV: Tražite sigurnost pored osobe koja će pokazati da ipak nije pravi izbor partnera za vas.

ZDRAVLJE: Gubitak apetita je naglašen.

VAGA

POSAO: Imate podršku svojih saradnika koji u vama vide neku vrstu uzora. Možete da očekujete povoljan dan za posao.

LJUBAV: Očekuje vas nova ljubavna avantura u kojoj ćete uživati. Možete da očekujete pozitivan dan.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Imate jasno zacrtane ciljeve koje ćete uspjeti da ostvarite ako budete bili uporni i dosljedni.

LJUBAV: Ne posvećujete dovoljno vremena svom partneru. Vaš odnos ide ka ozbiljnijoj krizi, moguće je da ćete razmišljati i o razvodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa glavoboljom.

STRIJELAC

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan na polju posla. Pred vama su rješenja za neke stare probleme.

LJUBAV: Moguće je da ste prekršili obećanje prema voljenoj osobi i da vas iz tog razloga sada grize savjest.

ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

JARAC

POSAO: Moguće je da se dešavaju neke promjene koje vam ne odgovaraju. Poslovna stabilnost vam je uzdrmana.

LJUBAV: Imate nesuglasice sa voljenom osobom. Očekuje vas period u kojem će vaš odnos biti u krizi.

ZDRAVLJE: Prilično ste uznemireni.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je period koji vam donosi nove poslovne prilike. Važno je da na vrijeme prepoznate svoju šansu.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, neka osoba iz kruga prijatelja bi mogla da vam prizna svoja osjećanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE

POSAO: Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni donošenju prebrzih zaključaka na poslovnom polju.

LJUBAV: Partner će se postaviti hladno prema vama, a takav stav vas na neki način dovodi do razočarenja.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više odmora.

Nastavi čitati

Aktuelno