Connect with us

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. FEBRUAR! Lav se opušta, Djevica preduzima

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uznemiren zbog posla, nova ljubav za Bika, Blizanci nemaju snage, Lav se opušta, Djevica preduzima, Vaga ima potencijal, Škorpija vodi, Strijelac pun energije, Jarac ima dobar dan, Vodolija ima dobar dan, Ribama otiču stopala. Ovo je dnevni horoskop za 1. februar. 2024. godine.

Ovan
Situacija na poslu se zahuktava, dobijate dodatna zaduženja, izborite se da vam to bude plaćeno. Vrijeme je za ozbiljan razgovor sa partnerom, primijetili ste da vam nešto taji, ne puštajte da se stvari otrgnu kontroli. Pojačajte unos vitamina.

Bik
Stavite svoje potrebe na prvo mjesto ove nedjelje i ne brinite ni najmanje o ljudima u vašem okruženju. Ovo može zvučati sebično, ali je neophodno kako biste na najbolji način iskoristili prilike koje su pred vama. Ne trošite vrijeme na osobu koja nije bila fer prema vama.

Blizanci
Zvijezde vas upozoravaju da ne prihvatate zdravo za gotovo sve što vam prijatelji i kolege danas kažu. Ovo se posebno odnosi na situacije vezane za novac, možete izgubiti pare zbog toga. Muči vas glavobolja, provjerite pritisak.

Rak
Danas se suočavate sa direktnim kritikama ali koje nisu zlonamjerne, već konstruktivne. Razmislite gdje griješite, zaista bi tebalo da poboljšate učinak na poslu. Neki član porodice će vam okupirati pažnju svojim problemima. Unosite više vode.

Lav
Ne podnosite kada drugi pokušavaju da vam “sole pamet”, ali danas bi trebalo da ih poslušate. Planete upozoravaju da biste mogli da napravite ogromnu i skupu grešku ako se oglušite o njihov savjet. Dobijate vijest o osobi koja vam je nekad zaokupljala pažnju, moguć je susret.

Djevica
Konačno vas prati sreća i moguće je da će vam se ponuditi pregršt prilika za napredak. Ipak, ne bi trebalo da odmah “zgrabite” prvu ponuđenu. Odvojite vrijeme i napravite prave izbore. U vašoj blizini, najvjerovatnije komšiluku, neko čezne za vama. Učinite prvi korak.

Vaga
Rastrzani ste zbog ljubavnih problema i to utiče na vaš odnos prema poslu. Ne dozvolite da ispustite dobre prilike jer ste rasijani. Slobodnim Vagama se nudi prilika za flert, ali ne bi trebalo da je prihvate. Ta osoba ima skrivene namjere, nije dobra za vas.

Škorpija
Bespotrebno brinete zbog svog statusa na poslu. Nadređeni su zadovoljni vašim radom, ali treba da znate da očekuju i više, jer znaju da to možete. Potrebno vam je više samopouzdanja. Imaćete priliku da zaradite dodatno, iskoristite je. Nezainteresovani ste za ljubav, trgnite se.

Strijelac
Neki od pritisaka kojima ste bili izloženi, danas će malo popustiti, ali nemojte to koristiti kao izgovor da radite manje. Imate odlične šanse da napredujete, ne dozvolite da vas lijenost spriječi. Danas ne potpisujte važne papire. Bol u ramenu zahtijeva ljekarsku pomoć.

Jarac
Očekuje vas iznenađenje na poslu, a od vas zavisi da li ćete ga vidjeti kao korak unazad ili priliku da se istaknete. Partner je istinski zaljubljen u vas, nemojte olako da shvatate njegove emocije. Uzvratite i riječima, potrebno mu je da to čuje. Počnite da vježbate.

Vodolija
Ne otkrivajte previše svoje planove danas. Što manje drugi ljudi znaju šta namjeravate, to bolje. Tajnovitost vam možda nije u prirodi, ali danas će se isplatiti. Podižete vezu na viši nivo, istinski uživate u sreći. Povedite računa o ishrani, kratki detoks bi vam prijao.

Ribe
Izađite iz začaranog kruga nezadovoljstva. Ne sagledavate stvari realno, neprestano očekujete od drugih da vam pomognu, a trebalo bi da se zapitate koliko ste vi učinili za njih. Ne tražite ljubav na pogrešnom mjestu. Manite se društvenih mreža i izađite.

Horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA 22. FEBRUAR! Vodolija ulazi u konflikte

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan i Strijelac nervozni, Bik zadovoljan, idealan dan za Blizance, Raku treba opuštanje, Lav u poslu, sreća za Djevicu, Vaga haotična, povoljan dan za Škorpiju, dobar dan za Jarca, Vodolija ulazi u konflikte, a Ribe emotivne. Ovo je dnevni horoskop za 22. februar 2024. godine.

Ovan
Posao: Veoma važan poslovni sastanak proteći će uz male prepreke, ali ćete na kraju postići saglasnost i zaključiti važan ugovor.
Ljubav: Izazov na ljubavnom planu odvija se danas u okviru poslovne atmosfere i kraćih putovanja. Očaraće vas jedna Vaga.
Zdravlje: Glavobolja.

Bik
Posao: Danas očekujte neočekivano, jer će vam današnji dan donijeti neočekivane preokrete u poslovnim dogovorima. Razgovor sa nadređenima proteći će u atmosferi bunta.
Ljubav: Poznanstvo sa jednom Djevicom ili Vagom neće vas ostaviti ravnodušnim. Na vidiku je nova romansa.
Zdravlje: Solidno.

Blizanci
Posao: Razgovor iza zatvorenih vrata sa vašim nadređenim može proteći u znaku nesporazuma. Potpuno suprotna gledišta zahtijevaće kompromis.
Ljubav: Blizanci koji su u vezi ozbiljno razmišljaju o formalizaciji odnosa. Očekuje vas zajedničko planiranje.
Zdravlje: Alergija.

Rak
Posao: Pripremite rezervni plan i improvizujte riješenja da prebrodite neočekivane prepreke na poslu. Atmosferu spletaka i manipulacija izbjegavajte po svaku cenu.
Ljubav: Pred vama je burna ljubavna romansa sa osobom koju možete da sretnete na nekom putovanju.
Zdravlje: Alergija.

Lav
Posao: Lavovi koji sarađuju sa inostranstvom mogu da naiđu na veoma teške poslovne saradnike. Situacija će zahtijevati mnogo ustupaka.
Ljubav: Poznanstvo sa jednom Škorpijom ili Ovnom može vam donijeti ulazak u veoma burnu, ali komplikovanu vezu.
Zdravlje: Tahikardija.

Djevica
Posao: Današnji sastanak ili kraće putovanje mogu biti izuzetno uspješni i donijeti vam značajan korak naprijed u karijeri.
Ljubav: Dopada vam se jedna osoba koja se prema vama ponaša po sistemu vruće-hladno. Osmislite taktiku kako da joj priđete.
Zdravlje: Solidno.

Vaga
Posao: Konfrontacija sa kolegama zbog raznih spletaka može obilježiti ovaj dan. Očekuje vas napeta atmosfera u razgovoru sa nadređenima.
Ljubav: Dvoumite se da li da uđete u vezu sa osobom koja nije slobodna. Pred vama je početak ljubavne veze, ali pod velom tajnosti.
Zdravlje: Solidno.

Škorpija
Posao: Jedan poslovni saradnik zadaje vam glavobolju i tvrdoglavo zastupa svoje stavove. Ključ uspheha biće vaše umuheće lične prezentacije.
Ljubav: Privlači vas jedna pomalo ekscentrična i kontroverzna osoba. Između vas je moguća strasna, ali komplikovana veza.
Zdravlje: Bolovi u kolhenima.

Strijelac
Posao: Ovaj dan biće posebno uspješan za one Strijelčeve koji se bave trgovinom i finansijama. Moguće je iznenadno poslovno putovanje.
Ljubav: Previše ste okrenuti poslu i počeli ste da zapostavljate partnera. Promijenite tu lošu naviku na vrijeme.
Zdravlje: Solidno.

Jarac
Posao: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može pokazati prve finansijske rezultate. Uspjeh kroz saradnju sa inostranstvom.
Ljubav: Očekuje vas susret sa veoma zanimljivom i privlačnom osobom na nekom putovanju. Međutim, veza na daljinu kasnije vam može teško pasti.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Vodolija
Posao: Mars boravi u vašem znaku i donosi vam proširenje kruga saradnika. Ovaj period donosi vam primjenu novih metoda rada i promjenu u radnom okruženju.
Ljubav: Vaš odnos sa partnerom nema kontinuitet jer ste previše obuzeti svojim obavezama. Posvetite partneru više vremena.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe
Posao: Ključ uspjeha sastoji se u tome da reorganizujete način svog poslovanja i primijenite napredne ideje. Postoji mogućnost iznenadnog putovanja u inostranstvo.
Ljubav: Veliki broj izlazaka u ovom periodu može vam donijeti priliku da upoznate svoju srodnu dušu.
Zdravlje: Solidno.

Nastavi čitati

Horoskop

DNAVNI HOROSKOP ZA 21. FEBRUAR! Dobar dan za lava

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uznemiren, fatalne emocije za Bika, Blizanci i Djevica dobro, Rak i Vaga nezadovoljni, dobar dan za Lava, Škorpiji dan za ljubav, Strijelca čeka dobitak, Jarac preopterećen, Vodolija nervozna, a Ribe hipersenzitivne. Ovo je dnevni horoskop za 21. februar 2024. godine.

Ovan
Posao: Negativni aspekti Merkura i Saturna mogu da stvore poteškoće u saradnji sa saradnicima. Kompromisno rješenje biće moguće, ali će jedan od vas morati da popusti.
Ljubav: Pred vama je ljubavna avantura zasnovana više na strasti, nego na emocijama.
Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik
Posao: Pažljivo rukujte novcem i budite oprezni prilikom potpisivanja dokumenata, jer postoji mogućnost gubitka i previda. Pridržavajte se prioriteta.
Ljubav: Ovaj dan protiče u znaku romantičnog izlaska sa osobom u znaku Djevice ili Lava. Poznanstvo prevazilazi granice avanture.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci
Posao: Ključ vašeg uspjeha danas će biti poslovni pregovori i podrška vaših nadređenih. Pripazite se, neko od vaših kolega nije vam blagonaklon.
Ljubav: Danas ćete zajedno sa partnerom riješiti važan problem u okviru vaše porodice. Konstruktivan dogovor sa partnerom.
Zdravlje: Glavobolja.

Rak
Posao: Negativno naelektrisanje može vam donijeti konflikt sa nekom koleginicom. S druge strane, na finansijskom planu ostvarićete napredak.
Ljubav: Zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Djevice ili Jarca ima izglede da preraste u nešto ozbiljno.
Zdravlje: Bolovi u vratu.

Lav
Posao: Danas možete da postignete zaključenje ugovora, ali uslovi poslovanja mogu biti ispod vašeg očekivanja. Moguće je iznenadno putovanje.
Ljubav: Nalazite se na početku veze sa ekscentričnom i kontroverznom osobom, ali ne možete da joj odolite.
Zdravlje: Nervoza.

Djevica
Posao: Današnja konjunkcija Sunca i Merkura u vašem znaku prima negativne uticaje Saturna i to može donijeti problematičan sastanak sa nadređenima. Oprez u komunikaciji.
Ljubav: Možete da obnovite vezu sa osobom iz prošlosti, ali kao da niste sigurni u kom pravcu sve to vodi.
Zdravlje: Stomačni problemi.

Vaga
Posao: Neko od vaših kolega može da pokuša da podrije vašu reputaciju na poslu. Upravo vijesti tog tipa mogu da dopru do vas.
Ljubav: Ne upuštajte se u raspravu sa partnerom jer postoji mogućnost konflikta. Osjetljive teme ostavite za drugi period.
Zdravlje: Nesanica.

Škorpija
Posao: Poslovna saradnja sa nekim vašim prijateljem započela je u atmosferi uspjeha. Danas, međutim, možete da se suočite sa preprekama finansijskog tipa.
Ljubav: Budite oprezni ukoliko se nalazite u paralelnoj vezi jer postoji mogućnost skandala.
Zdravlje: Variranje pritiska.

Strijelac
Posao: Atmosferu ovog dana mogu obilježiti prepreke u saradnji sa nekom stranom kompanijom. Ovo se posebno odnosi na one koji se bave trgovinom i finansijama.
Ljubav: Ovaj dan donosi vam šansu da priđete osobi koja vam se već duže vrijeme dopada. Očekuje vas romantičan sastanak.
Zdravlje: Reuma.

Jarac
Posao: Ovaj dan može vam donijeti iznenadno poslovno putovanje ili iznenadni sastanak sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Moguće su promjene u uslovima dogovora.
Ljubav: Ljubavna avantura sa osobom koju poznajete preko posla može isto tako naglo završiti kao što je i počela.
Zdravlje: Bolovi u koljenima.

Vodolija
Posao: Potrudite se da danas zadržite neutralan stav u razgovoru sa nadređenima, kao i sa kolegama na poslu. U suprotnom, slijedi burna rasprava.
Ljubav: Pokušajte da izbjegnete osjetljivu temu sa partnerom zato što postoji mogućnost da dođe do ozbiljne svađe.
Zdravlje: Loša cirkulacija.

Ribe
Posao: Stvari na finansijskom planu ne teku onako kako ste očekivali. Budite oprezni u rukovanju novcem i u sklapanju saradnje sa novim saradnicima.
Ljubav: Pred vama je romantično veče i mogućnost da upoznate zanimljivu osobu u znaku Djevice ili Lava.
Zdravlje: Migrena.

Nastavi čitati

Horoskop

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI će vam slagati, a neće ni trepnuti

Postoje ljudi koji vješto skrivaju svoje pravo lice i skloni su različitim vrstama manipulacija da ostvare ono što žele.

Njihov karakter im omogućava da ne pokazuju emocije i pokušavaju da pred drugima izgledaju bolji nego što uistinu jesu.

Po astrolozima, ovo je pet najneiskrenijih znakova Zodijaka, koji vas bez problema mogu slagati da ni ne trepnu.

Blizanci
Blizanci važe za izuzetno dobre sagovornike. Znaju se prilagoditi svakoj situaciji i nemaju problema da steknu povjerenje drugih.

Međutim, Blizanci nerijetko znaju slagati, kako bi dobili pohvale od drugih i ostvarili finansijsku dobit.

Bije ih glas jako neiskrenih osoba.

Rak
Preosjetljivog Raka nerijetko odlikuje ljubaznost i učtivost, ali u nekim situacijama to je samo maska, piše luftika.rs.

Oni žele da drugi ispune njihove zahtjeve, a ako se to ne dogodi, mogu da lažu i da požele da se osvete.

Međutim, Rakovi su istovremeno spremni da učine sve za svoje najmilije.

Škorpija
Rođeni u znaku Škorpije su odlični manipulatori.

Moguće je da će vješto skrivati svoja prava osjećanja, kako bi izgledali bolje u očima drugih.

Istovremeno, Škorpije su veoma pažljive osobe i pokušaće da učine sve kako bi izvukli svoje voljene iz nevolje.

Djevica
Osobe rođene u znaku Djevice su veoma proračunate.

Spremni su na sve, samo da bi dobili ono što žele. Da bi se to ostvarilo, mogu navući masku koja skriva njihove prave namjere.

Međutim, Djevice će uvijek pružiti podršku onima koje zaista cijene.

Ovan
Ovnovi su sposobni da budu izrazito tvrdoglavi i spremni su na sve, samo da bi njihova riječ bila posljednja.

Mogu vam laskati i lagati u lice istovremeno.

Međutim, upravo ova osobina omogućava Ovnovima da postignu uspjeh i napreduju u karijeri.

Nastavi čitati

Aktuelno