Connect with us

Estrada

DRAMA U PETROVCU! Bojan Marović se srušio na bini

Bojan Marović je neko ko je ovo ljeto proveo više radno nego odmarajući se i upravo to ga je dovelo do toga da samo sat i po vremena prije velikog koncerta u Petrovcu, završi u Hitnoj pomoći.

Pjevaču je naglo pozlilo i srušio se na generalnoj probi. Njegovi muzičari su brzo reagirali, pa su pjevača odmah odvezli do Hitne.

– Sve je u redu. Mogao sam i lošije proći. Stigao me je umor, jer mi je ovo ljeto baš krcato. Skoro da sam konstantno ili na bini ili u automobilu. Ali sada sam ok. Zahvaljujući ljekarima, uspio sam odraditi koncert i ovom prilikom im se moram zahvaliti. Nije ništa strašno, samo moram da odmorim, tako da nema mjesta za brigu i paniku – rekao je pjevač.

Još jednom je pokazao koliki je profesionalac, jer iako su mu ljekari savjetovali da otkaže koncert, on je to odbio i izašao na binu, a mnogobrojna publika, koja je te večeri bila na koncertu, nije mogla pretpostaviti kakva drama se s Marovićem odigrala samo dva sata ranije, prenosi Avaz

Na preporuku ljekara, Bojan je uzeo nekoliko slobodnih dana, pa je morao otkazati neke ugovorene nastupe…

Banjaluka

“BEOGRADSKI SINDIKAT” veliku turneju počinje iz Banjaluke (VIDEO)

Danas je u SD Borik održan sastanak na kome je dogovoren početak velike turneje Beogradskog sindikata upravo iz Banjaluke.
50 godina Dvorane Borik i 25 godina BS, jubileji su koji će se ujediniti početkom 2024. godine velikim banjalučkim koncertom.

Menadžer popularne hip hop grupe Zoran Vulović, na sastanku održanom sa Nenadom Talićem direktorom SC Borik i Jovicom Keserovićem zamjenikom direktora, dogovorio je banjalučki koncert kojim će Beogradski sindikat otvoriti veliku koncertnu turneju.
“Dva jubileja sjajan su povod za koncert. Beogrdskog sindikata je u Boriku 2012. snimio spot na koncertu. 2024. godina je značajna za dvoranu Borik i Beogradski sindikat jer obilježavamo jubileje, a koncert u Boriku će biti sjajna uvertira u sve ono što očekuje posjetioce dvorane”, rekao je Nenad Talić.

Detalji o samom konceru biće predstavljeni na konferenciji za medije, koja će biti upriličena u konferencijskoj sali SD Borik.

Izvor: Bl portal

Nastavi čitati

Estrada

ZVIJEZDA DEVEDESETIH U IZUZETNO LOŠEM STANJU “Ne želim da umrem”

Šenon Doerti je u najnovijem intervjuu otkrila strašne prognoze i da joj se tumor proširio na kosti.
Zvijezda “Beverili Hilsa” se otvorila za magazin “People” o dijagnozi tumora koji se nalazi u četvrtoj fazi.

“Ne želim da umrem!” izgovorila je za pomenuti magazin, pa otkrila da se rak dojke sa kojim se već dugo bori, proširio na kosti. Dok nastavlja sa tretmanima, Šenon (52) je odlučnija nego ikad da nastavi naprijed. “Nisam završila sa životom.Nisam završila s ljubavlju. Nisam završila sa stvaranjem. Nisam završila sa mijenjanjem stvari na bolje. Jednostavno nisam gotova”.

Glumičina osmogodišnja bitka navela ju je da sagleda širu sliku svog života. Nakon inicijalne dijagnoze tumora dojke 2015, Doerti je imala masektomiju i prošla je kroz hemioterapiju i radijaciju. U aprilu 2017. ona je obavijestila pratioce na Instagramu da je otišla u remisiju. Ali, 2019. tumor se vratio, i ona je objavila da je u fazi metastaze, u fazi četiri.
“Kada se zapitate – zašto ja? Zašto sam dobio rak? A zatim, zašto se vratio? To vas navodi da tražite novu svrhu u životu.” Šenon se nada da će podići svijest i sredstva za istraživanje raka, dok pokazuje da ljudi sa terminalnim tumorom još uvijek imaju mnogo da doprinesu svijetu. “Meni je suludo što još uvijek nemamo lijek”, izjavila je.

U junu ove godine, Doerti je podijelila da je bolest zahvatila mozak, i da je podvrgnuta operaciji uklanjanja pet mjeseci ranije. Ona je ovaj tumor, sa crnim humorom, nazvala Bob. “To je definitivno jedna od najstrašnjih stvari koje sam prošla u životu”. U međuvremenu, tokom faza svoje bolesti imala je podršku supruga Kurta Išvarenka, ali se par ove godine razveo. I pored svega, glumica ostaje pozitivnog duha.
“Moja najveća uspomena tek dolazi”, kaže ona “Molim se. Budim se i odlazim u krevet zahvaljujući Bogu, moleći se za stvari koje su mi važne, a da ne tražim previše. To me povezuje sa višom silom. Moja vjera je moja mantra”.

Nastavi čitati

Estrada

SKANDAL U HOLIVUDU! Ben Aflek i Met Dejmon optuženi za MALTRETIRANJE I UHOĐENJE

Njujorška advokatica, koja nije htjela da otkriva svoj identitet, tužila je glumce Bena Afleka i Meta Dejmona zbog uznemiravanja i uhođenja.
U ovoj tužbi žena navodi da su Ben Aflek i Met Dejmon iskorisatili njen identitet kao i lična iskustva za potrebe svog filma, a da ona za to nije dala svoju dozvolu.
Glumački dvojac optužen je za prisluškivanje njene kuće i hakovanje uređaja, ostavljajući je u strahu da će biti kidnapovana i silovana.
Ovaj slučaj je, malo je reći, uzburkao javnost ali i glumački svijet. Kako je oštećena žena navela u tužbi, do koje je ekskluzivno došao Dejli Mejl, nekoliko filmova, kao što su „Sluškinja na Menhetnu“ i „Nestala devojka“, koji sadrže elemente koji su uzeti iz njenog privatnog života.

Tužba, podnijeta Vrhovnom sudu Njujorka takođe je imenovala Kejsi Aflek, Dženifer Lopez, Kevina Smita, Rajana Sikresta i Harvija Vajnstajna kao saučesnike u navodnom plagijatu i iznošenju ličnih događaja bez pitanja.

Navodna žrtva je 2001. postala dio veb-sajta koji su osnovali Met Dejmon i Ben Aflek, pod nazivom „Project Greenlight“.

Ovaj sajt je formiran kako bi pisci mogli da se okupe i razgovaraju o svojim idejama, prenosi B92.

Kako oštećena tvrdi, ideje koje je tada iznijela iskorišćene su bez njenog odobrenja.

Nastavi čitati

Aktuelno