Connect with us

Politika

Pitanje dana! GDJE NESTAJE DEJAN TRIVIĆ, PRVI SUPRUG RS? (Tekst je satiričnog karaktera)

Dejan Trivić, na žalost, osoba poznata samo po tome što je “muž” nesuđene predsjednice Jelene Trivić (mada ne sumnjamo da ima i mnogih drugih kvaliteta), prema opažanju našeg portala, počeo je nestajati.
Trivić, koji za svu političku situaciju u Republici Srpskoj, zbilja ne bi ni trebao biti, nekako se vremenom počeo smanjivati.
Opet, na žalost, ne po pojavljivanju u javnosti, već naizgled – fizički.
Iako vijest zvuči pomalo tendenciozno, prema svjedočenju same Jelene, gospodin s kojim je prijetila, bio je visok čitavih 190 centimetara i težak preko 100 kilograma. Kako supruga ili “prvog gospodina”, nesuđenog, nismo pronosali, ostaje nam da vjerujemo na riječ kandidatskinji opozicije za predsjednicu.
Evidentno je sada, barem prema posljednjim slikama, da gospodin Trivić, polako nestaje i topi nam se pred očima.
Autorka teksta nije ekspert za gledanje u dalj, ali ako je istina što je onomad tvrdila njegova gospođa (a ona bi trebala znati koliko joj važe muž), prema slikama iz Trebinja, gospodin Trivić izgleda mnogo niže i “slabije”.
Shvatamo i da su “teška vremena”…. Kredit za stan. Djeca. Samo dvije plate, ali to ne objašnjava – urastanje i kopnjenje.
Ako je imao za bezalkoholni šampanjac (dječiji) za “noć pobjede” supruge mu (zbog čega ga je grdila u stranci, jer za te pare mogao je i pravi šampanjac, ne “dječji” da nam se svijet smije) nadati se da imaju šta i za pojesti, a ne samo “za pojas zadjenuti”, kao u noći izbora na Trgu Krajine.
Iako su juče obavjestili vaskoliku javnost preko Facebooka, da idu na put (značajno stavljajući e – modži sa zatamnjenim naočalama ostavljajući nam da se pitamo šta to rade “nestašnici nijedni”), danas ih vidimo u Trebinju. Sa tamnošnjim članovima PDP-a (čak dva komada, svaka čast!).
Ne samo da ne ulazimo u podjele koje gospođa pobjednica pravi u stranci koja joj je dala politički život (tim treba da se bavi partija), interesantno je da je gospodin Trivić sve manji i manji.
Bez ikakve želje da nas opet tužakaju Gender centru Vlade Republike Srpske kao onomad, pogledajte sliku i sami ćete se uvjeriti. Koliko kila i visine ima Trivić koji blijedi?

Nađa Diklić

Politika

POTVRDILA ONO ŠTO SE VEĆ NEKO VRIJEME ŠUŠKALO Jelena Trivić ide u formiranje Narodnog fronta (VIDEO)

Jelena Trivić, potpredsjednica PDP-a, potvrdila je formiranje Narodnog fronta na svom Facebook nalogu.

“Idemo zajedno u formiranje Narodnog fronta, za bolju, uređeniju, pristojniju Republiku Srpsku. To je naša obaveza prema onima koji su stvarali Otadžbinu, ali i prema budućnosti naše djece!”, navela je Trivićeva u objavi.

Nastavi čitati

Politika

Stanivuković o Milanovićevoj posjeti: NEKOREKTAN, NEPRIMJEREN I PROVOKATIVAN politički potez, zašto rukovodstvo Srpske ćuti?

Današnja posjeta predsjednika Hrvatske, Zorana Milanovića Derventi i najavljeno odlikovanje pripadnika 103. brigade HVO Derventa je po riječima gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića je nekorektan, neprimjeren i provokativan politički potez kojim se umanjuju i vrijeđaju srpske žrtve uoči 31. godišnjice stradanja u Sijekovcu.

– Odlikovati one koji su činili monstruozne zločine nad Srbima u Posavini je krajnje sramno i ponižavajuće naročito imajući u vidu da porodice stradalih Srba još čekaju na sudsku pravdu za svoje najmilije.  Nikad nisam bio neko ko dolijeva ulje na vatru i trudim se da u svemu što se dešava tražim promil razumijevanja za nešto, ali u ovom potezu to prosto nije moguće jer Milanovićev čin ne doprinosi ni suživotu ni pomirenju na ovim prostorima – rekao je Stanivuković.

Ističe da ga naročito čudi ćutanje rukovodstva Republike Srpske i, kako kaže, ne želi da vjeruje da će i u ovom slučaju staviti hrvatski interes iznad srpskog.

– Pozivam zvaničnike Republike Srpske da osude ovaj Milanovićev neljudski čin u vrijeme kad se Srbi s tugom i bolom sjećaju nevinih civilnih žrtava u Sijekovicu.
Srbi moraju postaviti stvari principom reciprociteta, dok god rukovodstvo Srbije i Srbi ne mogu da obilježe stradanje svojih žrtava u Hrvatskoj ne može se dozvoliti ni Hrvatima da bilo šta obilježavaju na teritoriji Republike Srpske. To znači minimum poštovanja prema onome što smo proživjeli – naglašava Stanivuković.

– Podsjećam da su oni koje Milanović odlikuje na najsvirepiji način 1992. godine ubili 46 srpskih civila – žena, djece i staraca. Najmlađa žrtva imala je svega 17, a najstarija 77 godina – ističe on.

Nastavi čitati

Politika

Crnadak o MILANOVIĆEVOJ POSJETI DERVENTI: Dodik mu je to dopustio pa otišao daleko odavde, NOŽ U LEĐA VLASTITOM NARODU

– Lijepo je što je Dodik danas u posjeti Hilandaru, ali njegovu sramotu ne može saprati čak ni Sveta gora – rekao je potpredsjednik i šef Kluba poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, nakon što je vlast Republike Srpske dozvolila da predsjednik Hrvatske Zoran Milanović odlikuje brigadu HVO u Derventi, gradu koji je veoma stradao u Odbrambeno- otadžbinskom ratu upravo od jedinica HVO.

Crnadak kaže da je sramota i strašno da Zoran Milanović, poznat po izjavi “Srbi su šaka jada” u Derventi, u srcu Republike Srpske, uz obezbjeđenje MUP Republike Srpske, odlikuje HVO, odaje počast onima koji su činili zločine nad Srbima.

– Dodik mu je to odobrio i bukvalno se sklonio daleko odavde, misleći da će ga to sačuvati od odgovornosti. Sramota, izdaja, nož u leđa vlastitom narodu! – poručio je Crnadak.

Nastavi čitati

Aktuleno