Connect with us

Banjaluka

PLANIRANA IZGRADNJA luksuznog MOTELA I SVADBENOG SALONA na 20 minuta od centra Banjaluke (FOTO)

Na samo 20 minuta vožnje od centra Banjaluke u naselju Krčmarice planirana je izgradnja jedinstvenog projekta, koji obuhvata motel i svadbeni salon. Ovaj salon i motel nude ne samo prekrasno uređen prostor za vjenčanja, već i priliku za ostvarivanje značajnog prihoda od organizacije raznih događaja, pa do smještaja gostiju u motelske kapacitete.

Naime, ovaj projekat je na prodaju, a potencijalni investitor kupovinom istog zasigurno će ostvariti značajne prihode i pokrenuti uspješan biznis. Dokaz da je ovaj projekat osmišljen kao “investiciona zlatna žila” je to što su savršene svadbe danas postale standard dobrog dijela Banjalučana i šire.

Prema informacijama sa terena, za jedno vjenčanje u drugim salonima ovog tipa mladenci moraju izdvojiti za 500 gostiju i do 50.000 KM za jednu noć, jer je jako teško naći salon gdje su cijene ispod 100 KM po osobi.

Ovim projektom, koji je na prodaju, je predviđeno da salon primi čak 576 zvanica. Ulaskom u detalje projekta za motel i salon moguće je vidjeti kako će kombinacije izuzetne usluge, raskošnog ambijenta i pažljivo osmišljenih detalja dići standarde i obogatiti ponudu našeg grada za ove vrste proslava.

U sklopu motela i svadbenog salona predviđen je parking kapaciteta do 140 vozila.

Osim toga, iznajmljivanje prostora za organizaciju raznih događaja je branša koja se veoma brzo razvija, a većina svadbenih salona radi punim kapacitetom, nudeći parovima nezaboravne uspomene na njihov poseban dan.

Takođe, ova buduća nekretnina već posjeduje sve potrebne građevinske dozvole i projekat za motel i svadbeni salon.

Organizacija drugih događaja pored vjenčanja

Ovaj svadbeni salon se izdvaja iz mnoštva drugih, jer osim što je savršeno mjesto za vjenčanja, nudi i mogućnost organizacije raznih drugih događaja koji će dodatno povećati prihod investitora. Bilo da se radi o proslavama jubileja, godišnjica, poslovnih događaja, konferencija ili gala večera, ovaj luksuzni motel i salon pružaju idealan ambijent za sve vrste svečanosti.

Vlasnik prodaje ovaj projekat sa zemljištem potencijalnim investitorima.

Takođe, zahvaljujući pažljivo osmišljenom prostoru i vrhunskoj usluzi, gosti će uživati u nezaboravnim trenucima, a najbrži investitor će iskoristiti priliku da se uključi u ovaj dinamičan i unosan posao koji nudi širok spektar mogućnosti za organizaciju različitih događaja, zadovoljavajući potrebe i želje najzahtjevnijih klijenata.

Dodatak biznisu su i motelski kapaciteti sa radnim vremenom bez ograničenja

Ovaj luksuzni motel i restoran ne nudi samo izvanredne usluge za organizaciju događaja, već i impresivne smještajne kapacitete koji će dodatno privući goste i povećati prihode. Objekt će uključivati luksuzni restoran sa 50 sjedećih mjesta, savršen za intimne večere ili poslovne sastanke.

Također, planirana je izgradnja 15 elegantnih soba i četiri ekskluzivna apartmana, svaki sa privatnim bazenom, pružajući gostima vrhunski komfor i privatnost. Što je najvažnije, motel će imati dozvolu za neprekidan rad – 24 sata dnevno, omogućavajući investitorima da maksimalno iskoriste svoje poslovne potencijale i zadovolje potrebe gostiju u bilo koje doba dana ili noći.

Pristupna cesta je nedavno asfaltirana

Pristupni put prema lokaciji na kojoj je predviđeno da se gradi ovaj projekat je već obezbijeđen, stoga svi radovi mogu neometano da budu izvedeni.

Pristupni put prema lokaciji je već uređen.

Banjaluka.com

Banjaluka

ZAVRŠEN KONCEPT JEDNOSMJERNOG SAOBRAĆAJA! Stanivuković “Urbana epoha razvoja Banjaluke”

Novi, najveći kružni tok u našem gradu je i zvanično u funkciji, saopšteno je iz Gradske uprave.
Naime, završetkom radova na ovom lokalitetu i puštanjem u rad ove raskrsnice znatno je povećana frekvencija vozila i poboljšana saobraćajna komunikacija u ovom dijelu našeg grada.

-Banja Luka je dobila svoju najveću kružnu raskrsnicu i zaista, ovo predstavlja jednu novu, urbanu epohu razvoja Banje Luke. Naša ideja je bila prvenstveno jedna saobraćajna funckionalnost, koju smo i dobili. Ovdje se radi o jednoj velikoj kružnoj raskrsnici koja u svojoj unutrašnjosti ima još nekoliko ostrva, a sve to na najbolji mogući način tretira saobraćaj na ovom dijelu grada – kazao je ovo gradonačelnik, Draško Stanivuković.

Puštanjem u saobraćaj najveće kružne raskrsnice kod „Ekvatora“, koncept jednosmjernog saobraćaja je skoro pa u potpunosti završen, a nova kružna raskrsnica samo je jedna u nizu mjera koje gradska administracija preduzela kako bi novi koncept saobraćaja zaživio u potpunosti.

Podsjećamo, u proteklom periodu završeni su radovi na proširenju saobraćajnica u Aleji Svetog Save i u Ulici Vuka Karadžića, koje su dobile tri odnosno četiri saobraćajne trake.

Naime, ovim intervencijama u saobraćaju kod poteza Narodne skupštine Republike Srpske ka zgradi M:tela i Medicinskoj elektronici izmješten je ivičnjak, ali su i proširene saobraćajne trake.

Uz sve to, postavljeni su i „pametni semafori“, koji će u skladu sa obimom saobraćaja prilagođavati svoje signale, kao i unapređenje bezbjednosti biciklista postavljanjem fizičkih barijera, odnosno stubića koji razdvajaju biciklističke trake od saobraćajnih.

Paralelno sa svim ovim radovima, dodatno se pristupilo i onim koji se tiču izgradnji platformi za autobuska stajališta.

Podsjećamo, formiranje jednosmjernog odvijanja saobraćaja jedna je od niza mjera i aktivnosti za poboljšanje odvijanja saobraćaja u centralnoj gradskoj zoni, odnosno mjera koja će doprinijeti boljem odvijanju saobraćaja i razvoju javnog prevoza i biciklističkog saobraćaja, a što i predstavlja viziju razvoja grada po principima održive urbane mobilnosti.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve koriste priliku da sugrđane još jednom pozovu na dodatni oprez i na razumijevanje, kao i da poštuju saobraćajne propise i znakove.

Nastavi čitati

Banjaluka

NIŠTA OD ŠEFA NIJE NAUČIO! Ninković “Ne poznajem dobro estradu, NE ZNAM KO JE POPULARAN”

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković gostovao je u jutarnjem programu RTRS-a te odogovarao na razna unaprijed dogovorena pitanja. Jer Ljubu nespremnog ne smijete pitati ni kolika mu je plata s obzirom da ni to nije znao.
Ipak Ninković je prilikom gostovanja koristio kako sam kaže poslovice svoje babe i nemušto pokušao objasniti građanima zbog čega on i njegov SNSD uporno opstruišu svaki prijedlog gradonačelnika za bolji život građana Banjaluke. Dotakao se i rebalansa budžeta te još jednom ponovio kako je on lično podnio četiri krivične prijave protiv gradonačelnika, što nije istina jer je Ljubo platio jednom od članova SNSD sa Lauša da prijave potpiše umjesto njega, što ako posmatramo sa druge strane i nije loš potez za samog Ninkovića jer zna da je lažno podnošenje krivične prijave jednako tako krivično djelo.

U suštini tokom ovog gostovanja zaista nismo čuli ništa konkretno ni ništa novo osim da je Ninković protiv svega besplatnog za građane: prevoza, legalizacije, vodovodnog priključka… ali i jednu zaista šokantnu činjenicu, a to je da Ninković kaže da ne poznaje estradu i da ne zna ko je popularan što je zaista iznenađujuće s obzirom da se njegov stvarni šef bavi prvenstveno poslom estradnog menadžera.

Ninković je ovo izjavio na konstataciju voditeljke da je novogodišnji program Banjaluke popunio sve smještajne kapacitete te rekao “nije to samo zbog toga”. Ko zna možda šef Đajić dovodi Bionse, a da ni ne znamo…

 

 

Nastavi čitati

Banjaluka

“BANJALUČKA ZIMA” U GRAD DONIJELA ČAROLIJU! Evo šta nas očekuje tokom ove sedmice

„Banjalučka zima“ donijela je u naš grad pravu čaroliju, ali i sjajan program u kojem ćete moći uživati i tokom ove sedmice, saopšteno je iz Gradske uprave.
Uz bogatu gastronomsku ponudu u prekrasnom ambijentu Parka „Petar Kočić“ uživajte i u sjajnom zabavnom programu koji danas, 11. decembra u podne donosi radionicu „Pošte Srpske“, a od 19.00 časova uživajte u nastupu di-džeja Nikole. Ove radionice na programu su i u četvrtak, 14. decembra.

Utorak, 12. decembar rezervisan je za Matine u podne, koji će prirediti učenici Umjetničke škole „Vlado Milošević“. U večernjem terminu očekuje vas „Latino night Salsa Puerto“.

I tokom ove sedmice program će prirediti i mališani iz više predškolskih ustanova sa područja grada.

Škole klizanja biće organizovane u subotu i nedjelju, 16. i 17. decmbra od 9.00 do 11.00 časova na Trgu Krajine, a svi mališani imaće priliku da nakon klizanja učestvuju i u plesnim i kreativnim radionicama.

Nastavi čitati

Aktuelno