Connect with us

Region

POZADINA UBISTVA: Pretukli Milenka na slavi “jer nije bio pozvan”

G. J. (43), D.J. (26) i S. J. (18) iz Novog Slankamena koji su uhapšeni zbog nanošenja teške tjelesne povrede sa smrtnim ishodom koja je izvršena 9. oktobra tada su, podsjetimo, pretukli Milenka L. (68) jer je, kako se nezvanično navelo, došao nepozvan na slavu Svetog Jovana Bogoslova.

“Milenko je u jednom trenutku pao i nije više mogao da ustane, tada je prevezen u bolnicu u kojoj mu je konstatovana teška povreda kičme” Policija

“Milenko je, prema njihovim riječima, nepozvan došao na slavu, oni su se svađali sa njim, izbacili napolje gdje je počela tuča. Milenko je u jednom trenutku pao i nije više mogao da ustane. Tada je prevezen u bolnicu u kojoj mu je konstatovana teška povreda kičme”, rečeno je za Telegraf.

Dvadeset dana od tuče, Milenko je preminuo, a gore navedeni su uhapšeni za ubistvo.

Region

VUČIĆ PORUČIO GRAĐANIMA SRBIJE “Prosječna plata će biti 1.400 EVRA”

Naše obećanje je da će prosječna plata biti 1.400 evra, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
“Srbija mora da nastavi da se razvija. Lako možemo da se vratimo u ono doba kad nam dinar nije bio stabilan, vreme zakatančenih fabrika, vreme otpuštanja, vreme potpuno uništene privrede, nižih penzija” ispričao je Vučić, prenosi B92.net.

Predsjednik Srbije je naglasio da su razvoj Srbije i primanja građana veoma važne stvari.

“Naše je obećanje da će nam prosečna plata plata biti 1.400 evra, penzije 600 evra, minimalac preko 650 evra. To su velike i važne stvari” rekao je Vučić.

Nastavi čitati

Region

DRAMATIČNO U BEOGRADU! U više škola i nekoliko institucija DOJAVE o postavljenoj bombi

U više škola i nekim institucijama u Beogradu jutros su upućene dojave o postavljenoj bombi, saznaje Tanjug.
Policija je na tim lokacijama i u toku su provere tvrdnji o postavljenim bombama.

Nastavi čitati

Region

BIA DOBILA NOVOG DIREKTORA! Umjesto Vulina u fotelju sjeda Tomislav Radovanović

Bivši načelnik Službe za specijalne istražne metode Ministarstva unutrašnjih poslova Tomislav Radovanović imenovan je za vršioca dužnosti direktora BezbJednosno-informativne agencije (BIA), saznaje “Tanjug” u strukturama bezbjednosti.

Tomislav Radovanović je ranije bio načelnik službe za specijalne metode Uprave kriminalističke policije (UKP), a početkom godine je prešao u Bezbjednosno-informativnu agenciju.

Javnosti je postao poznat nakon što je 2021. godine govorio da je u MUP-u postojala paralelna struktura koja je prisluškivala predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Donedavno se na mjestu direktora Bije nalazio Aleksandar Vulin, koji je 3. novembra ove godine podnio ostavku.

Nastavi čitati

Aktuelno