Connect with us

Banjaluka

SIMBIOZNI Trivićkin i Đajićev front NA ZADATKU U BORIKU

Odbornici Trivićkinog fronta došli su u Borik sa Đajićevim potrčkom Ljubom Ninkovićem da navodno podrže mještane ovog naselja koji se protive novogradnji u ovom dijelu Banjaluke.

Iz fotografija je vidljivo da Trivićkini nemušti odbornici statiraju u još jednom loše režiranom filmu preletača Ljube Ninkovića. Obmanjujući građane pričom o neboderima koji nisu ni planirani u ovom naselju, Trivićkini i Đajićevi puleni pokušavaju ušićariti koji glas u Boriku na predstojećim lokalnim izborima.

I ptice na grani već znaju da se radi samo o Nacrtu regulacionog plana u Boriku kojem tek predstoji javna rasprava na kojoj građani mogu iznijeti svoje primjedbe i prijedloge koji će biti predloženi i upućeni Skupštini grada na razmatranje.

Već danima lešinari Trivićkinog i Đajićevog fronta oblijeću po banjalučkim naseljima lažući građane da će se graditi neboderi umjesto vrtića. Laž je i jedino što ova simbiozna družina može da ponudi Banjaluci i Banjalučanima jer ništa drugo nisu ni uradilu u protekle 4 godine osim što su lagali građane.

Zbog opstrukcije i blokade koju su u Skupštini grada pravili odbornici Đajićevog i Trivićkinog fronta Banjaluka još čeka izgradnju kolektora za prečišćavanje Vrbasa i gradnju mosta u Docu. Udruženim zločinačkim glasanjem protiv kolektora i mostova Trivićevi i Đajićevi odbornici su blokirali ove odluke značajne za naše sugrađane.

Zajedničkim snagama u Skupštini grada Trivićka i Đajić pokušali su blokirati i sve razvojne projekte u gradu ali zahvaljujući sadašnjem i budućem gradonačelniku Drašku Stanivukoviću nije im pošlo za rukom da Banjaluku zaviju u crno. A to je bio njihov jedini plan.

Građani im to nisu zaboravili i zato će ih kazniti u oktobru i zajedno poslati u političku penziju. Trivićka će nakon oktobra sa svojim simbioznim drugom Đajićem moći hodati po koncertima i kotlićijadama jer im ništa drugo i ne priliči.

Banjaluka

BEZBJEDNIJI SAOBRAĆAJ Osvijetljeni pješački prelazi u više ulica u Banjaluci

U cilju podizanja nivoa bezbjednosti učesnika u saobraćaju u ulicama Đede Kecmanović, Jovana Rašković, Nikole Pašić, Gundulićeva i Bulevar vojvode Stepe Stepanović u Banjaluci, osvijetljeni su pješački prelazi.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve napominju da ovim ulaganjem Banjaluka potvrđuje opredijeljenost ulaganja u saobraćajnu infrastrukturu na području grada, a sve kako bi bezbjednost učesnika u saobraćaju, a samim tim i bezbjednost saobraćaja bili podignuti na viši nivo, saopšteno je iz Gradske uprave.

Nastavi čitati

Banjaluka

Vučević nakon sastanka sa Stanivukovićem: Naš narod će sve izazove prebroditi slogom i jedinstvom

Srdačan razgovor sa dragim prijateljem, gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Rekao je ovo predsjednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević nakon satanka gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem.

“Sve izazove koji stoje pred Srbijom i Srpskom, naš narod će prebroditi slogom i jedinstvom”, poručio je Vučević.

Nastavi čitati

Banjaluka

STANIVUKOVIĆ nakon važnog sastanka: Sa VUČEVIĆEM se često konsultujem oko važnih tema

Sa Milošem Vučevićem, predsjednikom Vlade Srbije često razgovaram i konsultujem se oko važnih političkih i svih drugih tema za naš narod i naše zemlje.

Rekao je ovo nakon satanka gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

“Naravno, neizostavna tema je i Banja Luka, njen razvoj i aktuelna dešavanja u njoj. Napredak svakog našeg grada sa ove strane Drine, posebno Banje Luke, uvijek izaziva radost i zadovoljstvo kod predsjednika Vlade koji je od ove godine i počasni građanin našeg grada”, poručio je Stanivuković.

Nastavi čitati

Aktuelno