Connect with us

Estrada

TUGA! Brus Vilis prestao da govori zbog bolesti

Slavnom holivudskom glumcu Brusu Vilisu (68) u februaru prošle godine dijagnostikovana je frontotemporalna demencija.

Godinu dana prije toga otkriveno je da ima afaziju poremećaj govora. Zbog bolesti je odustao od glume i u potpunosti se povukao iz javnosti. Brus Vilis vrijeme provodi uz svoju porodicu, koja često na društvenim mrežama objavljuje postove o njegovom zdravstvenom stanju.

Njegova supruga, Ema Heming Vilis (45) redovno obaviještava njegove brojne obožavaoce o njegovom i podiže svijest o demenciji, piše Žena Blic.
– Borim se sa grižom savjesti, jer znam da imam sredstva koja drugi nemaju. Kada imam priliku da odem u šetnju da razbistrim glavu, razmišljam o tome kako ne mogu svi partneri koji brinu o nekom bolesnom, to da rade. Kada nešto što podijelim dobije pažnju medija, znam da postoji na hiljade neispričanih priča, od kojih svaka zaslužuje saosjećanje i brigu – rekla je Ema za blog Marije Šrajver, bivše supruge Arnolda Švarcenegera, pod nazivom Sunday Paper.

Ipak, ispričala je ona, pronašla je smisao u dijeljenju njihove priče, za koju se nada da će nekome pomoći.

– Vidim da je ono što dijelim važno drugima koji se možda bore, i na mali način, čini da se osjećaju viđenima i shvaćenima – istakla je supruga Brusa Vilisa.
Njegov prijatelj Glen Gordon Keron ranije je otkrio kako glumac nije dobro.

– Mislim da on samo prvih par minuta našeg razgovora zna ko sam. Ne priča više, nekad je strastveno čitao, a sada je i od toga odustao. Sve te vještine mu više nisu dostupne. Kada ste sa njim, znate da je to Brus i zahvalni ste što je tu, ali u njemu više nema radosti života – ispričao je. Izvori bliski porodici rekli su da je Brus prestao potpuno da govori.

Brus sa suprugom Emom ima dvije kćeri, Mejbel (11) i Evelin (9), a iz braka sa glumicom Demi Mur (61) ima tri kćerke: Rumer (35), Skaut (32) i Talulu (30).

Estrada

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Poznati pjevač verbalno napao publiku

Dejmon Albarn iz “Blura” razbjesnio je publiku na festivalu Koačela i poručio je da se neće vraćati.

Dejmon Albarn je verbalno napao publiku na Koačeli, dok su fanovi žigosali posjetioce festivala kao “sramotne” nakon njihove apatične reakcije tokom nastupa benda, prenosi Dejli Mejl.

Čuveni bend svirao je set od 13 pjesama na muzičkom festivalu u Kaliforniji, uključujući klasike iz 90-ih. Međutim, publika nije bila oduševljena njihovim nastupom, a apatija publike postala je očigledna bendu. Moglo se vid‌jeti da pjevač Dejmon izgleda sve iznerviranije dok je bezuspješno pokušavao da stupi u kontakt sa gomilom.

Muzičar je više puta pokušavao da natjera sve da pjevaju uz refrene, prenosi B92.

Nastavi čitati

Estrada

DARKO LAZIĆ ženi za doručak SPREMIO JAJE OD 30 EVRA!

Pjevačeva supruga Katarina objavila je na Instagramu snimak kako joj Darko Lazić sprema doručak i prizorom šokirala mnoge.

Naime, Darko i Katarina odlučili su se za nesvakidašnji doručak, te je folker svojoj supruzi spremao nojevo jaje.
Folker je, najprije, nožem razbio ljusku, da bi potom istu krenuo da ljušti komad po komad. Pjevačeva nježnija polovina tom prilikom ga je kritikovala da će pretjerati, ali je on tvrdio da neće.
– Pazi. Dosta, nemoj više skidati, ispašće ti – govorila mu je Katarina.

– Neće – odbrusio je Darko, a u jednom trenutku mu je opna pukla, pa je žumance počelo da se izliva.

– Eto, ja kažem, a niko neće da me sluša – kroz smijeh je zaključila Katarina.

Kako kaže statistika, jednim nojevim jajetom bi moglo da se nahrani čak 15 ljudi, a njegova cijena trenutno se kreće oko 60 maraka, piše Blic.

Nastavi čitati

Estrada

NEMA KRAJA TRAČEVIMA! Razvod Meline i Harisa u medijima sada KOMENTARIŠU I NJIHOVE KOMŠIJE

Veliku prašinu je digao i još uvijek diže, razvod Harisa Džinovića i Meline, koji su se nakon dvije decenije zajedničkog života rastali i to ni na malo lijep način.

Sudski spor je već završen, a nedavno ju je pjevač prijavio policiji jer mu je navodno upala u dom. Danas njegov komšiluk otkriva kako je njihov odnos izgledao mjesecima u nazad.

– Njih dvoje su dugo već otuđeni. To su bili kratki trenuci sreće, a možda i lažne samo za novine. Čitamo i slušamo kako Haris sada blati Melinu u medijima i ni to nije lijepo, kako god da su završili. Uvijek sam za to da čovjek mora biti veći od situacije u kojoj se nađe. Vidi se da je tužan, ne trudi se to da sakrije – priča komšija i dodaje.

– On je čovjek galantan, gospodin, normalan, ima svoje obaveze, ide na taj tenis, vraća se kući u normalno doba, ne ono gluvo kako kažu mladi. Tu su se oni razišli sigurno jer je najzad počela da se osjeća ta razlika u godinama. Melina Džinović je prelijepa žena, poželjna, i čini se po energiji da doživljava drugu mladost. Sa druge strane, majka je dvoje djece i nadam se da bar to neće zaboraviti – reko je komšija, piše Blic.

Da bivšim supružnicima nije išlo, primijetili su skoro svi.

– Iako ih ne viđamo svaki dan zbog obaveza koje imaju, moglo je da se primjeti da kada su oboje kod kuće, ne izađu nigdje zajedno, nije kao prije. Nije me začudila vijest, a ni priče koje kruže po gradu i koje Haris odbija da prihvati – istakla je komšinica koja nije željela da otkrije svoje ime.

U kuću Džinovića dolazili su samo odabrani prijatelji i to je svima poznato.

– Kao i ranije, Harisu ponekada dolaze prijatelji, ali mislim da nisu ostali svi isti ljudi. Kada se dvoje rastanu, uglavnom njihova okolina bira između dvije strane. Djeluje ipak da su ovi porodični ljudi uz našeg komšiju. On inače ima iste obaveze, kada ne pjeva, uvijek je kod kuće ili igra tenis, a djeca zuje svako na svoju stranu – zaključila je Harisova prva komšinica.

Loš primjer djeci
Harisove komšije smatraju da bivši supružnici daju loš primjer nasljednicima Đini i Kanu.

– Daju loš primjer djeci. Način na koji su se rastali nije bio ni malo lijep, trebalo je da sačuvaju privatnost, ako ne zbog njih dvoje, onda zbog djece. Njih mi je najviše žao što prolaze kroz ovo jer su još mladi. Đina i Kan su mirna djeca, vaspitana, javljaju se uvijek svima – iskren je komšija.

Nastavi čitati

Aktuelno