Connect with us

Hronika

STRAVA NOVGODIŠNJE NOĆI! Brutalno pretukli mladića, od povreda preminuo

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo N.G.(19) i A.B.(22.) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo teška telesna povreda usljed čega su doveli u opasnost život oštećenog D.J. koji je od posljedica prebijanja preminuo.
Kako je saopšteno iz Tužilaštva, oni se sumnjiče da su u toku novogodišnje noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu „Moja Kafana“ fizički napali oštećenog D.J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tijela, a potom oštećenog koji je bio bez svijesti prenijeli iza zgrade Arhiva Pančevo, gdje su ga pronašli ljekare Hitne pomoći Pančevo.

Na prijedlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio je pritvor osumnjičenima N.G. i A.B. zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svjedoke, javlja Blic.

Imajući u vidu da je oštećeni D.J. preminuo 7. januara, OJT Pančevo donijelo je naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će OJT Pančevo spise predmeta, uputiti Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, kao stvarno i mjesno nadležnom tužilaštvu, na dalju nadležnost i postupanje.

Hronika

UŽAS U MARIBORU! Dijete upalo u šaht, NIJE MU BILO SPASA!

Jedno dijete je nastradalo kada je upalo u šaht u gradu u Sloveniji.

Policijska uprava Maribor juče je oko 22 sata obaviještena o nesreći u okolini Markovaca u kojoj je dijete upalo u šaht.

Dijete je odmah prevezeno helikopterom u bolnicu.
Uprkos medicinskoj pomoći, dijete je nažalost preminulo, pišu Slovenske novice.

U međuvremenu, mariborska policija nastavlja istragu o okolnostima koje su dovele do incidenta.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIV UDES u centru Trebinja, jedna osoba SMRTNO STRADALA (FOTO)

Jedna osoba poginula je u saobraćajnoj nezgodi koja se desika u Trebinju, potvrđeno je za ATV.

“Dana 18.05.2024. godine u 15:32 časova PS Trebinje prijavljeno je da se desila saobraćajna nezgoda u ulili Vuka Mićunovića i da je učestvovalo jedno vozilo “opel korsa”. U toku je uviđaj, a prema trenutnim informacija jedno lice je smrtno stradalo”, rečeno je za ATV iz PU Trebinje.

Nastavi čitati

Hronika

JEZIVO NASILJE U BEOGRADU! Maloljetnog sina vezivao lancima i gumama

U prostorijama Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u prisustvu branioca saslušan A.Ć. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici.

On je je u Zemunu, u kraćem vremenskom periodu, kako je saopšteno, do 16. maja ove godine svom maloljetnom sinu lancem i gumama vezivao noge i ruke, kako bi ga spriječio da napusti kuću.

Treća osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor.

Podsjećamo, još jedan muškarac juče je uhapšen u Beogradu zbog nasilja u porodici, ali ovog puta nad suprugom.

Žena I.J. iz Beograda pretrpjela je, u ponedeljak uveče, jezivo nasilje i to samo nekoliko koraka od stana u kom živi, piše Republika.

Nastavi čitati

Aktuelno